هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@jahad-20 شاید کم باشه زندگی هایی که ظاهرشون قشنگ و باطنشون بده
شایدم اینکه میگیم اکثرا تظاهر ب خوشحالی و خوشبختی میکنن فقط برای گول زدن خودمونهMichael Vey برعکس معتقدم خیلی زیادن زندگی هایی که ظاهرشون شاده اما باطنشون اینطور نیست
همه ی ما با یه سری مشکلات. و غم ها دست و پنجه نرم میکنیم اما شاید در موقعیتی که هستیم دغدغه خودمون رو مهم تر و سخت از مشکلات بقیه بدونیم و فکر کنیم اونا خوشبخت ترن -
Michael Vey
یه چیزی رو صادقانه بگم؟
همین رتبه کنکور تو و نتیجه ای که میگیری آرزو خیلیاست :>@Sally ولی ی سری چیزا تو زندگی وجود دارن ک ادم ارزو میکنه کاش اصلا ۱۰ برابر یا صد برابر این رتبه رو میاوردم کاش هیچوقت ب ارزوم نرسم اما اون چیزا وجود نداشته باشن
-
-
عههه صدف (؛
-
Michael Vey برعکس معتقدم خیلی زیادن زندگی هایی که ظاهرشون شاده اما باطنشون اینطور نیست
همه ی ما با یه سری مشکلات. و غم ها دست و پنجه نرم میکنیم اما شاید در موقعیتی که هستیم دغدغه خودمون رو مهم تر و سخت از مشکلات بقیه بدونیم و فکر کنیم اونا خوشبخت ترن@jahad-20 نمیدونم.. لااقل تو این سن انتظار غم ها و مشکلات کمتری داشتم از زندگیم
-
مِهردُخت خدا صبر بده بهتون🥲
من همش میخوام برم دندون پزشکی هی میگم برم میگن دختر ۲۱ ساله چرا دندونش اینجوریه -
@Miss-Joker عاطی احتمالا مزخرفه این جمله ولی انگار ادما فقط صرفا همسفرهای ما اند که فقط یه قسمتی از سفر زندگی باهاموناند یکی خیلی زیاد همراهمونه یکی هم نه
ولی انگار تا اخرش هیچ کس قرار نیست بمونه
خودمون تنهاییم
بعد سختترین و مسخرهترین و مزخرفترین قسمتش بنظرم اینه که ما باید بپذیریم و یاد بگیرم به ادما اونقدرها وابسته نشیم بعدش دیگه مثلا نباید کمرنگ و پررنگ شدن روابط مهم باشه
یبار توی همین انجمن به یکی از بچهها گفتم اینکه مثلا همه درونیاتتو با رفیقت به اشتراک بذاری بهت حس ناامنی نمیده؟ اخه معلوم نیست که اون آدم تا کجا باشه و چقدر... بعد جواب گرفتم که "چه مهمه؟! آدما فقط همون بازه زمانی که همراهموناند اهمیت دارن بعد اون چرا باید مهم باشه که کجان و چی میشن..." دید خیلی عجیب و سختیه مخصوصا برای منی که وابسته میشم به یسریها...
همین الانم داشتم یه شعر از فاضل میخوندم بیت اخرش جالبه
کسی برای ابد با کسی نمیماند
زمانهاست رفیقا! زمانه را بپذیر -
به جز قصهی این عشق چی گفتم چی شنفتم
همش درد دلم بود اگه قصه میگفتم، آخ اگه قصه میگفتم
چه حرفا که نگفته هنوز روی لبامه
چه شعرا که نخونده هنوز توی صدامه، آخ هنوز توی صدامه -
@Miss-Joker
نه اینکه در تمامی مسائل غیر منطقی باشم فقط الان اینطوریم و این اثر قهوه است:)
منطقی بودن همیشه خوب نیست گاهی باید ادم از چهارچوب برنامه هاش بیرون بزنه تا بتونه زیبایی های دنیای فانتزی رو ببینهHako در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@Miss-Joker
منطقی بودن همیشه خوب نیست گاهی باید ادم از چهارچوب برنامه هاش بیرون بزنه تا بتونه زیبایی های دنیای فانتزی رو ببینهغیرمنطقی بودنم نیازه، به مقدار لازم و مشخص
-
@jahad-20 نمیدونم.. لااقل تو این سن انتظار غم ها و مشکلات کمتری داشتم از زندگیم
Michael Vey درک میکنم
اما به هرحال روال زندگی همینه
سخته
خیلی هم سخت:)) -
Hako در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@Miss-Joker
منطقی بودن همیشه خوب نیست گاهی باید ادم از چهارچوب برنامه هاش بیرون بزنه تا بتونه زیبایی های دنیای فانتزی رو ببینهغیرمنطقی بودنم نیازه، به مقدار لازم و مشخص
-
jahad_121 سلام یه چیزی درباره شعری که شعردانه گذاشتی از خیام
"فاخته پیام آور و یادآور عظمت های فانی"
فاخته توی ادبیات این نمادو نداره بیشتر نماد بیمهری و بیوفایی داره
و اینجا توی این شعر خیام فقط صرف آوازش که "کوکو کوکو" هست استفاده شده...
رفتم درباره شعر توی گوگل جستوجو کردم و دیدم یه ویدیو از کتابباز هست احتمال دادم ارتباطی داشته باشه(با توجه به آواز قو که قبلا صحبت کرده بودیم و شعر...) بعد دیدم اون عبارت "پیام آور و یادآور عظمت های فانی" برای اون رباعی خیام اورده...نه خود فاخته...
و در کل که اون ویدیو هم خیلی جالب و دوستداشتنی بود...^-^