هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28
۶ درصد -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دارم پیر میشم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چقد جالب هفت سال دیگه ۲۵سالمه
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۱۶ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی ایشالا هفت سال دیگه یکمم بزرگتر شده باشم
-
پرستو بابایی کی گفته
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۱۶ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی من نمیتونم تو تهران به این بزرگی و خطرناکی زندگی کنم تنهایی
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to _Aram_ on ۱۶ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_Aram_
نتایج تا آخر هفته میاد(= -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Blue28 on ۱۶ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
بهشتی قبول شی که عالیه دیوونه -
پرستو بابایی آره ایشالا🥲🫂
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Blue28 on ۱۶ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
وای دعا می کنم شهر خودت قبول شی تو ،منم همینطور
هیچی بهتر از این نمیشه -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگه شانس منه الان با همین رتبه بهشتی میارم
-
پرستو بابایی چی شده
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من آمادگیشو ندارم
-
نکنه شهر دیگه بیارم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۱۶ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی من تازه از اول مهر داشتم از زندگی لذت میبردم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ایشالا که هممون از دیدنش خوشحال بشیم(=
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Blue28 on ۱۶ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
منم یه جوریم حس می کنم زوده -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۱۶ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Blue28 on ۱۶ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
مال من ۷۳ -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۱۶ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی چرا دلم نمیخواد بیاد
پست 54287 از 148015