هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
خدایاشکرت🩵
یک سری چیزا رو اینجا بگم و پاک می کنم
حداقل تو این برهه زمانی نوشته باشم که یاداوری بشه براممن اومدم تجربی چون از شیمی می ترسیدم (یکی از دلایلش این بود و فکر می کردم شیمی تو رشته ریاضی و خب حالا اینده شغلی رشته های دانشگاهی ش خیلی بیشتر از تجربی هست که این برای دانشگاه هش فقط صدق می کنه)
ولی بعد از ورودم به دبیرستان متوجه شدم که چقدر درس فوقالعاده پیچیده و جالبی هست
و ذهنم به شدت به سمت شیمی و یادگرفتن ش متمایل می شد.من از یازدهم متوجه شدم نمی تونم شیمی رو کنار بزارم و از همون زمان ها حدودا اصرار بر اینکه این رشته رو بخونم داشتم
ولی خب
مسیر جوری پیش رفت که اون جوری که من فکر می کردم نشد
به طوری که سال اول کنکورم فقط و فقط 7 تا دونه شیمی رو اونم اخر لیست انتخاب رشتم اونم به خاطر که کد اضاف اومده بود تونستم انتخاب کنم
و من دوباره 1 سال دیگه صبر کردم
(سخته بتونی بخونی ولی جوری بخونی که فقط همونی که می خوای بیاری.
اگر زیاد تلاش می کردم قطعا باید رشته ها دیگه از زیر شاخه ها تجربی رو می رفتم
اگر متناسب نمی خوندم شیمی گرایش و دانشگاه نسبتا خوبی نمی اوردم/ اینو به این دلیل می گم که با یک سری از رشته ها پیرا پزشکی رنج رتبه نزدیک بهمی داره این رشته)سخت چندین سال همه باچیزی که می خوای مخالف باشند
خیلی ها مسخره کنند رشته تو (اونم افرادی که از نزدیک تو رو نمی شناسند نه دیدگاه نه حتی شرایط که درس خوندی و..)
خیلی چیزا رو شنیدم
و از الان به بعدم احتمالا بيشتر می شنوم
چون رشته ای هست که اره مثل رشته ها دیگه تجربی اینده شغلی مشخصی ندارهسخت تو رشته ای باشی که آیند زمینه ها کاری ش با روحیاتت علایقت یکم سازگار نباشه (مثل میگم من اصلا روحیه و توان کاری تو شغلی مثل پرستاری رو ندارم و حالا هرچی که بیستر به این محیط کاری شبیه باشه
برای همین برخلاف سال قبل 1 دونه پرستاری هم نزدم)که هی یک چیزی تو ذهنت تکرار بشه که ای کاش ریاضی بودم این مقایسه و زمینه رشته های تجربی وجود نداشت
تا بهتر می تونستم تصمیم بگیرم2 سال گذشت
و اگر پارسال 7 تا دونه شیمی اونم اخر لیست تونستم بزنم امسال حداقل حدودا یکم بیشتر از دو برابر سال قبل تونستم انتخاب کنم.
اما
بازم همون مانع ها قبل بود
اگر رشته از پیرا مثل مامایی اتاق عمل قبول می شدم عملا هیچ وقت نمی تونستم شیمی بخونم.
چه ازاد چه دولتی2 اگر شیمی قبول می شدم ولی باز می تونستم کنکور هم بدم بازم نمی تونستم شیمی بخونم باید برای کنکور می خونم
و یک عمر در حسرت خوندن شیمی می مونممعجزه شد چیزی که همه مخالف ش بودند
و در اینده هم مطمئنا مسیر سختی پیش رومه
اینده تضمینی نداره
و..
ولی خدا این طوری رقم زد برام
همون ه که غیرممکن بود ممکن شد -
هعی...
-
نشد
-
️
️