هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
مِهردُخت
سلام
ممنوننن -
Ainoor ک اینطوور ممنونمم
نوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۴۰۳، ۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey خواهش گل
موفق باشی🥹 -
ari_14
متاسفانه مال تو رو هم الان دیدم
ولی مرسیی ازت عزیزدل🫂نوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۴۰۳، ۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ari_14
متاسفانه مال تو رو هم الان دیدم
ولی مرسیی ازت عزیزدل🫂🤍
-
نوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۴۰۳، ۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اوف استرس خوابگاه دارم میترسم ندن
-
اوف استرس خوابگاه دارم میترسم ندن
نوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۴۰۳، ۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey تو دفترچه چی زده بود برای خوابگاهش؟
-
Michael Vey
همون روز ثبت نام برای خوابگاه هم فرم پر کردیم ما
اینجا هم دیدم یکی از بچه ها گفته بود ثبت نام خوابگاه آنلاین بوده براشون
حالا بازم اگه.تونستی زنگ بزن که خیالت راحت باشهنوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۴۰۳، ۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAinoor اوهوم گرفتم.. امیدوارم دیر نشه و جا تموم نشه :*>
-
@Masoumeh-sh اوکیه تنکیوو
نوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۴۰۳، ۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
Michael Vey خواهش گل
موفق باشی🥹نوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۴۰۳، ۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAinoor مرسیی
-
Ainoor اوهوم گرفتم.. امیدوارم دیر نشه و جا تموم نشه :*>
نوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۴۰۳، ۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey انشالله پر نمیشه و میرسی
-
Hhh Hh در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Michael Vey
سلام
تا جایی که اطلاع دارم
مرحله اول ثبت نام معمولا آنلاینه(نام نویسی و پیش ثبت نام(وارد کردن اطلاعات و ... در سایت دانشگاه)
و برای تکمیل ثبت نام به صورت حضوری به دانشگاه مراجعه میشه.
خیلی از مراحل به صورت آنلاین انجام میشهAinoor در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Michael Vey فک میکنم هر دوش هست
برای ما پارسال یدور ثبت نام آنلاین انجام دادیم مدارک رو ثبت کردیم ( یه همچین فرمی هم بود که اطلاعات رو نوشته بود)
یروزم مشخص کردن برای ثبت نام حضوری رفتیم و اونجا مدارک دیدن و تایید کردن خوابگاه و اینا مشخص شد و یه برگه دادن دستمون به عنوان کارت دانشجوییترتیب ثبت نام مهمه؟ اول الکترونیکی بعد حضوری؟ یعنی نمیشه حضوری رفت اونجا بهشون بگیر خودت الکترونیکی ثبت نام کن؟
نوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۴۰۳، ۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey
بستگی به دانشگاه داره
بعضی دانشگاه ها هستن که خودشون هم آنلاین رو انجام میدن و هم حضوری(تایید نهایی درواقع)
ولی بعضی دیگه میگن ؛ پیش ثبت نام رو خودتون باید انجام بدید. یا ارجاء میدن به کافینتی نزدیک دانشگاه (یا خود دانشگاه) که اون مرحله رو انجام بده.
در کل پیشنهاد میشه ؛ اگه امکانش رو داری: خودت مرحله آنلاینش رو انجام بدی که فقط اون تایید نهایی بمونه برای حضوری(که وقتی رفتی هم سریع تر و هم کم دردسر تر ، کارت راه میوفته)
-
Michael Vey تو دفترچه چی زده بود برای خوابگاهش؟
نوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۴۰۳، ۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAinoor فاقد خوابگاه
ولی 3 تا خوابگاه داره مربوط بهش... -
Ainoor اوهوم گرفتم.. امیدوارم دیر نشه و جا تموم نشه :*>
نوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۴۰۳، ۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey چون دختری بالاخره یه جا پیدا میکنن میدن بهت اگه نزده باشه عدم تعهد
-
Michael Vey انشالله پر نمیشه و میرسی
نوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۴۰۳، ۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAinoor ایشالا
-
Ainoor فاقد خوابگاه
ولی 3 تا خوابگاه داره مربوط بهش...نوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۴۰۳، ۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey
خب پس زنگ بزن بپرس برای خوابگاه حتما
یا یه دانشجو پیدا کن از همونجا ببین چطوره -
Michael Vey
بستگی به دانشگاه داره
بعضی دانشگاه ها هستن که خودشون هم آنلاین رو انجام میدن و هم حضوری(تایید نهایی درواقع)
ولی بعضی دیگه میگن ؛ پیش ثبت نام رو خودتون باید انجام بدید. یا ارجاء میدن به کافینتی نزدیک دانشگاه (یا خود دانشگاه) که اون مرحله رو انجام بده.
در کل پیشنهاد میشه ؛ اگه امکانش رو داری: خودت مرحله آنلاینش رو انجام بدی که فقط اون تایید نهایی بمونه برای حضوری(که وقتی رفتی هم سریع تر و هم کم دردسر تر ، کارت راه میوفته)
نوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۴۰۳، ۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHhh Hh مرسیییی از راهنمایییتاااتتت
-
Michael Vey چون دختری بالاخره یه جا پیدا میکنن میدن بهت اگه نزده باشه عدم تعهد
نوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۴۰۳، ۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Masoumeh-sh فاقد زده
-
officer k سلام، خوبین؟
چقدر بعد از اعلام نتایج، قبولی های ذخیره رو میگن؟
بعد من مامایی روزانه هم آوردم، اگه ثبت نام کنم بعد چند روز آزاد بیارم هزینه انصراف از روزانه رو میگیرن ازم؟ -
Michael Vey
خب پس زنگ بزن بپرس برای خوابگاه حتما
یا یه دانشجو پیدا کن از همونجا ببین چطورهنوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۴۰۳، ۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAinoor اوهوم.. ی روز قبلا برای دیدن دانشگاه و خوابگاهاشم ک رفته بودیم گفتن زودتر بیاین تا پر نشه و بهتون بدن.. حالا زنگم میزنم ببینیم چی میشه
-
@Danial-al در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate منم قصد همینه میخوام فوق دکتر صدام کنن
شما پروفسوری دیگه
-
نوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۴۰۳، ۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mahdi-ek
سلام
همون شماره ای هست که در کارت ورود به جلسه نوشته شده بود(شماره صندلی)