هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
با این استادم باید یه فکری برا درس ایمنی و هماتوم بردارم...
-
۲تا شماره دانشجویی حفظ شدم
از خودمو یادم نره -
این ترم یکشنبه تا ۳شنبه
۸تا۴کلاسیم
چهارشنبه هم تا ظهر
️
بعد به من میگن بیکارییییی -
سلام خانم مدیر من تو گروه فارغ التحصیلان نیستم :*> @M-an
-
ولی امسال نتیجهی علاقه رو دیدم...
علاقه تو سختیا باعث میشه دووم بیاری...
ولی علاقهی واقعی، نه توهم علاقه!!!
فرقشونم درست نمیتونم بفهمم
ولی به هرحال این استادم خیلی خوب بودن که با وجود مطالعه شون برا آزمون خودشون
برا ماهم وقت میذاشتن...
دمشون گرم واقعا! -
ی کارت هدیه ۵۰۰ تومنی گرفتم :>
اخ که چقدر خرج کردنش میچسبه... :> -
حاجی بمولا بغض میکنم هر سری میبینمش کنار اسمم.. هنوزم باورم نمیشه... بعد اون سال پر از اشک و حسرت و سختی بالاخره شد.. خدایا اصلا... :>
-
شیرینی میخوامم
ولی روم نمیشه بگم
میتونیم با بچه ها برا تبریک بریم
اونا میگن -
اگه آدم جایی کار میکنه
چقد خوبه که اینجوری باشه( :
کلی خاطره و حس و حال خوب برا اطرافیانش رقم بزنه... -
امشب داشتم به کلاسم با اون یکی استادم فک میکردم
و حقیقتا حالم بد شد...
کلاسی که انگار داری وقتتو هدر میدی...
بخوابی مفیدتره...
خدایا لطفا اگه ما جایی کار کردیم اینجوری نباشیم...
لطفا بشیم شبیه استاد بیوشیمیمون( : -
هعییییی
-
ولی همون روز جمعه صبحش ما از قائمشهر رفته بودیم آمل، امام زاده عبدالله (یحتمل مازندرانیا میشناسن خیلی معروفه)
خلاصه من مسخره بازی دراوردم ب مامانم گفتم بابا من حال این زیارت میارتارو ندارم حوصله ندارم چادر بزارم بیام تو.. اما مامانم گف لوس نشو بیا بریم عه
رفتیم تو مامانم پول نداشت گفت پرنیا ی ۱۰ تومنی بده.. بهش دادم بعد بهم اصرار کرد بیا خودت بنداز گفتم ول کن بابا خودت بنداز پول از من نذر و نیاز از تو
اونجا مامانم نذر کرد که یا بابل شه یا هر چی دلم میخواد...تو راه برگشت از اونجا بودیم ک نتایج اومد.. :>
اونم چ نتیجه ای؟ گرگان.. یعنی همونی که دلم میخواست :>اونجا بود ک بابام گف پرنیا تو دو سال درس خوندی هیچی نشدی اخر امام زاده عبدالله به دادت رسید
اره دیگ... خلاصه که فکر کنم یجورایی از این به بعد ی دینی ب اونجا دارم :>... اونم منی که سخت بیزارم از این چیزا :>>
اقا دمت گرم...#بماند به یادگار...
-
اصلا نمیفهمیم چی میگن که بخوایم بفهمیم
تندتند و بدون فاصلهی درستِ لغات و با ولوم پایین حرف میزنن
انگار یه صدای ناشناخته تو کلاس پلی شده
️
-
و بیش از۴واحد باهاشون داریم
خدایا
۴واحد تئوری
+حداقل۲واحد آزمایشگاه
وای
️
-
من واقعا از تایمی که تو اون کلاس هدر میدم بیذارم!
-
قبولیهای کنکور امسال حق شرکت در کنکور ۱۴۰۴ را ندارند
سازمان ملی سنجش اعلام کرده که پذیرفتهشدگان تمام دورههای پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و دامپزشکی، اعم از رایگان و غیررایگان و همچنین پذیرفتهشدگان تمام دورههای آموزش رایگان(روزانه، محروم، بورسیه و دانشگاههای فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی) رشتهمحلهای پذیرش با آزمون سال ۱۴۰۳، چه در دانشگاه یا مؤسسهٔ پذیرفتهشده ثبتنام کنند و چه نکنند، اجازهٔ شرکت در آزمون سراسریِ سال ۱۴۰۴ را ندارند.
این داوطلبان در صورت انصراف تا قبلاز پایان زمان ثبتنامِ هرکدام از ۲ نوبت کنکور ۱۴۰۵، میتوانند در آزمون سال ۱۴۰۵ ثبتنام کنند.من که پیام نور قبول شدم میتونم 1404 کنکور بدم دیگه آره؟
@Hamid-s -
قبولیهای کنکور امسال حق شرکت در کنکور ۱۴۰۴ را ندارند
سازمان ملی سنجش اعلام کرده که پذیرفتهشدگان تمام دورههای پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و دامپزشکی، اعم از رایگان و غیررایگان و همچنین پذیرفتهشدگان تمام دورههای آموزش رایگان(روزانه، محروم، بورسیه و دانشگاههای فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی) رشتهمحلهای پذیرش با آزمون سال ۱۴۰۳، چه در دانشگاه یا مؤسسهٔ پذیرفتهشده ثبتنام کنند و چه نکنند، اجازهٔ شرکت در آزمون سراسریِ سال ۱۴۰۴ را ندارند.
این داوطلبان در صورت انصراف تا قبلاز پایان زمان ثبتنامِ هرکدام از ۲ نوبت کنکور ۱۴۰۵، میتوانند در آزمون سال ۱۴۰۵ ثبتنام کنند.من که پیام نور قبول شدم میتونم 1404 کنکور بدم دیگه آره؟
@Hamid-s@AmirBarsam
آره میتونی -
چقد دوست دارم فامیل استاد بیوشیمیمونو بگم...
که بعدها دیدنشون بشناسیدشون و بدونید استادم بودن
چون قطعا آدم موفقی میشن...
ان شاءالله... -
چقد حرف میزنم نصف شبی
تقصیر بچه هاست بیدارم کردن دیگه خوابم نیست