هرچی تودلته بریز بیرون۶
- 
بچه ها 
 آیا
 بعد دوران کنکور به حالت اولیه خودتون برگشتین؟؟؟؟
 بعد فشار نهایی امسال و......
 دانش-آموزان-آلاء
- 
Reza-H در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: @razie_ 
 سلام خانم راضیه سلام  . .امیدوارم حالتون خوب باشه خیلی ممنونم، شما خوبید؟  قبولیتون رو تبریک میگم   خیلی متشکرم منم مجدد تبریک میگم بهتون، دیروز تبریک گفتید فکر کنم یادتون رفته   . .امیدوارم در مسیر تحصیل، انسان اثرگذاری برای خودتون و کشور باشید  ممنون از آرزوی قشنگتون، شما هم همینطور و انشاءالله همیشه موفق باشید و بدرخشید   . .شما خوبید؟ سالم باشید. بله خداروشکر یادتون رفته اوه. چقدر ضایع. شرمنده  
 بله فراموش کرده بودم. چون تعداد تبریکا زیاد بود، مثل اینکه اشتباه کردم@razie_ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: ممنون از آرزوی قشنگتون، شما هم همینطور و انشاءالله همیشه موفق باشید و بدرخشید خیلی ممنونم از شما   
- 
Blue28 منم آزمون قلمچی میدادم ولی دلم نمیخواد اسمم ثبت شه به عنوان قبولیا، خودشون سَر خود اسممو رد میکنن یا باید بهشون بگی چی قبول شدی؟ 
- 
شما خوبید؟ سالم باشید. بله خداروشکر یادتون رفته اوه. چقدر ضایع. شرمنده  
 بله فراموش کرده بودم. چون تعداد تبریکا زیاد بود، مثل اینکه اشتباه کردم@razie_ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: ممنون از آرزوی قشنگتون، شما هم همینطور و انشاءالله همیشه موفق باشید و بدرخشید خیلی ممنونم از شما   Reza-H در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: شما خوبید؟ سالم باشید. بله خداروشکر خوب باشید همیشه، ممنون همچنین  . .یادتون رفته اوه. چقدر ضایع. شرمنده  
 بله فراموش کرده بودم. چون تعداد تبریکا زیاد بود، مثل اینکه اشتباه کردمنه خواهش میکنم این چه حرفیه چرا ضایع، پیش میاد  . .@razie_ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: ممنون از آرزوی قشنگتون، شما هم همینطور و انشاءالله همیشه موفق باشید و بدرخشید خیلی ممنونم از شما     
- 
Reza-H در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: شما خوبید؟ سالم باشید. بله خداروشکر خوب باشید همیشه، ممنون همچنین  . .یادتون رفته اوه. چقدر ضایع. شرمنده  
 بله فراموش کرده بودم. چون تعداد تبریکا زیاد بود، مثل اینکه اشتباه کردمنه خواهش میکنم این چه حرفیه چرا ضایع، پیش میاد  . .@razie_ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: ممنون از آرزوی قشنگتون، شما هم همینطور و انشاءالله همیشه موفق باشید و بدرخشید خیلی ممنونم از شما     

|
 |

شعردانه
شعردانه