هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
یه جوریم ..حس می کنم حالم خوب نیست
هووف -
هنوز ثبتنام غیرحضوری سراسریو انجام ندادم.
حتی دلم نمیخواد برم تو سایتش -
اشک و بوسه های خداحافظی هم ریختیم
فکر نمیکردم خداحافظی با همسایه مون(مامان بابای دوستم)هم باعث شه بغض کنم
وقتشه پشت سر گذاشت، ولی فراموش نکرد
کرج، این نامه خداحافظی من به توئه
خداحافظ کرج
سلام شیراز... -
شنبه ثبتنام حضوری و شروع کلاساس و من هنوز نمیدونم وضعیتم چجوریه
-
حتی سامانه رزرو غذام فعال شده
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
razie_
مثل این میکروفون های rode ؟
https://www.digikala.com/search/category-promic/rode/Reza-H سلام نمیدونم شاید، چون اطلاعاتی ندارم و بله یه همچین چیزایی قیمت یکم مناسب تر در حد اینکه من برای یه ترم دانشگاه فقط استفاده کنم
.
گوشیم خیلی قدیمیه اخیرا متوجه شدم نمی تونم ویس بگیرم نمیدونم علتش چیه تا یه قسمتی ویسو میگیره در ادامه که ویس رو پخش میکنم هیچ صدایی نیست نمیدونم مشکلش چیه، گوشیم در حدی نیست حالا ببرم بیرون نشون بدم که درست بشه.حالا نمیدونم مشکلش اگه ساده باشه کسی بدونه کمکم کنه.
میخواستم بدونم اصلا میشه از این ضبط کننده ها ببرم دانشگاه و اطلاعاتم بگیرم راجبش حداقل برای یه ترم که ترم بعدی به فکر گوشی جدید باشم. -
وسیلهم هیچی جمع نکردم، دل و دماغشو ندارم
بابامم دو روزه اصرار میکنه پاشو برو کاغذکادو و جلدچسبی بخر کلاسوراتو قشنگتر کنم. حوصله بیرون ندارم -
razie_ سرچ کنید اینترنت اطلاعات خوبی پیدا میکنید از ضبط کننده های صدا
یوتیوب هم بگردید شاید باشهAqua آهان ممنونم
.
-
به قول سهراب سپهری؛
به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت،
غصه هم میگذرد... -
نه از اون راضیه
من بحثم لیفت مژه بود داداش
متاسفانه تا ابد واسه هرکاری باید از مامانم اجازه بگیرم
-
Reza-H سلام نمیدونم شاید، چون اطلاعاتی ندارم و بله یه همچین چیزایی قیمت یکم مناسب تر در حد اینکه من برای یه ترم دانشگاه فقط استفاده کنم
.
گوشیم خیلی قدیمیه اخیرا متوجه شدم نمی تونم ویس بگیرم نمیدونم علتش چیه تا یه قسمتی ویسو میگیره در ادامه که ویس رو پخش میکنم هیچ صدایی نیست نمیدونم مشکلش چیه، گوشیم در حدی نیست حالا ببرم بیرون نشون بدم که درست بشه.حالا نمیدونم مشکلش اگه ساده باشه کسی بدونه کمکم کنه.
میخواستم بدونم اصلا میشه از این ضبط کننده ها ببرم دانشگاه و اطلاعاتم بگیرم راجبش حداقل برای یه ترم که ترم بعدی به فکر گوشی جدید باشم.razie_
به نظرم راهکار موقتی که شما دنبالشین، نیاز به میکروفون مجزا نداره، میتونین از هندزفری سیمی خود گوشی که یه میکروفون کوچیک داره استفاده کنید.
اگه هم هندزفری ندارین، هندزفری های قیمت مناسب که کارتون رو راه بندازه میتونین بخرید -
-
razie_
به نظرم راهکار موقتی که شما دنبالشین، نیاز به میکروفون مجزا نداره، میتونین از هندزفری سیمی خود گوشی که یه میکروفون کوچیک داره استفاده کنید.
اگه هم هندزفری ندارین، هندزفری های قیمت مناسب که کارتون رو راه بندازه میتونین بخریدReza-H در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
razie_
میتونین از هندزفری سیمی خود گوشی که یه میکروفون کوچیک داره استفاده کنید.منظورتون رو متوجه نشدم از میکروفون کوچیک هندزفری، یعنی چطوری؟
-
Reza-H در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
razie_
میتونین از هندزفری سیمی خود گوشی که یه میکروفون کوچیک داره استفاده کنید.منظورتون رو متوجه نشدم از میکروفون کوچیک هندزفری، یعنی چطوری؟
-
razie_
ببینید.
توی بیشتر هندزفری هایی که رو خود گوشی ها عرضه میشن، یا جدا میخرین، این بخش هست.
این قسمت علاوه بر یکی دو تا دکمه، میکروفون هم داره تو خودش
که بیشتر برای تماس ها استفاده میشهReza-H در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
این بخش هست
نشونه اش هم یه سوراخ ریز روی همین قسمته (که البته تو این عکس معلوم نیست. پشته)
-
اشک و بوسه های خداحافظی هم ریختیم
فکر نمیکردم خداحافظی با همسایه مون(مامان بابای دوستم)هم باعث شه بغض کنم
وقتشه پشت سر گذاشت، ولی فراموش نکرد
کرج، این نامه خداحافظی من به توئه
خداحافظ کرج
سلام شیراز...Akito آخی🥲🥲🥲🥲
-
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
مگه الا مصاحبه هم میکنه؟
بله
اصلا یه دور قبل مصاحبه ویدیویی خودم ازتون اینجا مصاحبه می گیرم