هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
نوشتهشده در ۱ آبان ۱۴۰۳، ۱۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط مِهردُخت انجام شده
......
-
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بنظرت از النگدره استقبال میکنه؟
فضاشو ببینه اره
بگو مامان واسه پاکی روح و سلامت روانم نیاز به النگدره دارم
نوشتهشده در ۱ آبان ۱۴۰۳، ۱۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهYounesam مامانم: بیا اینجا کاریت ندارم🩴
مامانم اگ جا داشت میومد از استادا نمره هامو میپرسید و میگفت: استاد پرنیا سر کلاس چطوره؟ درس جواب میده گوش میکنه؟
-
Michael Vey
به قول استاد چیذری خیره ان شاللهنوشتهشده در ۱ آبان ۱۴۰۳، ۱۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Hamid-s +++
-
نوشتهشده در ۱ آبان ۱۴۰۳، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عجب اوضاعیه
-
Michael Vey ببین هرچی سخت بگیری بدتر میشه
یکم بزار بگذره خودشون میان پیشت معذرت خواهیم میکنن
نگران تغییر خوابگاه هم نباش
وظیفه دانشگاههنوشتهشده در ۱ آبان ۱۴۰۳، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهYounesam هعی اره..
امروز ک دیگ نتونستم اونجارو تحمل کنم گفتم بیام خونه یکم روحیم قوی تر شه با امادگی بیشتری برم
ایشالله فردا روز بهتری باشه
و ب مرور زمان همه چی اوکی شه -
Younesam مامانم: بیا اینجا کاریت ندارم🩴
مامانم اگ جا داشت میومد از استادا نمره هامو میپرسید و میگفت: استاد پرنیا سر کلاس چطوره؟ درس جواب میده گوش میکنه؟
نوشتهشده در ۱ آبان ۱۴۰۳، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey تک فرزندی نه؟ یا بچه اخری
مامانت حساسه روت -
Younesam هعی اره..
امروز ک دیگ نتونستم اونجارو تحمل کنم گفتم بیام خونه یکم روحیم قوی تر شه با امادگی بیشتری برم
ایشالله فردا روز بهتری باشه
و ب مرور زمان همه چی اوکی شهنوشتهشده در ۱ آبان ۱۴۰۳، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey چقدر فاصلش از دانشگاه تا خونه
-
Michael Vey آفرین، در هر حال امیدوارم موفق باشی
ولی ایشالا که عوض میکنننوشتهشده در ۱ آبان ۱۴۰۳، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAqua مرسییی
همچنین میتی پرتلاشششش -
Aqua مرسییی
همچنین میتی پرتلاششششنوشتهشده در ۱ آبان ۱۴۰۳، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط Aqua انجام شدهMichael Vey مرسیی🩵
-
نوشتهشده در ۱ آبان ۱۴۰۳، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کدوم شهر بودین؟
چرا من نمیتونم حفظ کنم -
من تمومش کردم
زندگی ول کن نیست... -
Younesam مود مامانم اینجوریه که: پرنیا تو فقط برای درس رفتی میری دانشگاه میای سالن مطالعه درس میخونی تا شب بعد میخوابی. نمره هاتم اگه کم باشن برخورد جدی میکنم
بنظرت از النگدره استقبال میکنه؟
نمره هاتم اگه کم باشن برخورد جدی میکنم
مامان منم گفت برنامهتو بفرستی برام، شماره دانشجوییتم بده پیگیر نمرههات باشم. ایشالله که اولشه
-
حالا ایشالله ک تا مرحله دکتر شدنم برسیم فعلا ک ترمکیی بیش نیستیم
اندک ترم
اینا که خوبه
نامردا یچیزدیگه میگننوشتهشده در ۱ آبان ۱۴۰۳، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهYounesam میتونم حدس بزنم
-
Michael Vey تک فرزندی نه؟ یا بچه اخری
مامانت حساسه روتنوشتهشده در ۱ آبان ۱۴۰۳، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهYounesam بچه اخرم
-
Michael Vey چقدر فاصلش از دانشگاه تا خونه
نوشتهشده در ۱ آبان ۱۴۰۳، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهYounesam حدودا ۲.۵ ساعت
-
نوشتهشده در ۱ آبان ۱۴۰۳، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Younesam اگ با منی قائمشهر
-
مامان منم گفت برنامهتو بفرستی برام، شماره دانشجوییتم بده پیگیر نمرههات باشم. ایشالله که اولشه
نوشتهشده در ۱ آبان ۱۴۰۳، ۱۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaaah واااییی مامان منمممم
برنامم گرفتتت -
Younesam فعلن ۲۴
ولی خب وامم میدن دیگه اگه کسی بخواد
۵۰ تومن ۴۸ ماهه و ...
معدلتم دو، سه ترم متوالی الف بشه تخفیف داره -
نوشتهشده در ۱ آبان ۱۴۰۳، ۱۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
با این زانو و کمر و سر درد کی حال داره باز فردا ۴ صبح بیدار شه بره گرگان
اووووفففففففف -