هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Comrade از شما عذرخواهی میکنم، جسارت بنده رو بپذیرین. بنده الان متلفت شدم ...
البته که حق با حضرت عالیست، بله چشم حتما -
من چند سالی هست کلا سینما و تلوزیون ایران رو ول کردم، البته کلا اهل فیلم و سریال نیستم، به ندرت میشینم یه چیز میبینم.
-
Comrade در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Maaah افتخار میکنم که چنین اشخاص فهیمی در این کشور وجود دارند.
-
Blue28 خب دوستان ببخشید
مادر من و خواهر را گیر انداخت لوبیا بسته بندی کنیم️
-
Aqua نمیدونم واقعا، البته قطعا هیچ وقت از دنبال نکردن فیلم های ایرانی پشیمون نیسیتم، چه صدا و سیما چه شبکه خانگی واقعا یه جورین، به نظرم چیز خاصی برای ارائه ندارن، الان همین فیلم بی بدن که سر شخصیتش پایین صحبت شد، من خودم این فیلم رو ندیدم، ولی تا الان ندیدم کسی بیاد از لحاظ فنی دربارش تعریف کنه یا نقدش کنه، تمام فیلمای ایرانی اینجوریه، میان گیر میدن به دو سه تا شخصیت و روی فلان کاراکتر کراش میزنن.
از این لحاظ گفتم مطمئن نیستم، چون آثار خارجی که بعضی هاشون واقعا فاخر هستن رو دنبال نمیکنم، یعنی من توی این چند ماه حوصله نکردم بشینم اوپنهایمر رو که خیلی ازش تعریف شنیدم رو نگاه کنم! به نظرم این جور آثار جنبه های مفیدی هم دارن. -
این پست پاک شده!
-
بی مزهی عالم بود
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
Aqua فرهاد اینجاست چی میگی
-
Comrade بیبدن خیلییی غمگین بود
بازپرسم خوب بازی کرد ولی نه انقدر که همه کشته مردهشن
انقدر پایان تلخی داشت، من تا چند روز دپرس بودم -
این پست پاک شده!
-
Aqua نمیدونم واقعا، البته قطعا هیچ وقت از دنبال نکردن فیلم های ایرانی پشیمون نیسیتم، چه صدا و سیما چه شبکه خانگی واقعا یه جورین، به نظرم چیز خاصی برای ارائه ندارن، الان همین فیلم بی بدن که سر شخصیتش پایین صحبت شد، من خودم این فیلم رو ندیدم، ولی تا الان ندیدم کسی بیاد از لحاظ فنی دربارش تعریف کنه یا نقدش کنه، تمام فیلمای ایرانی اینجوریه، میان گیر میدن به دو سه تا شخصیت و روی فلان کاراکتر کراش میزنن.
از این لحاظ گفتم مطمئن نیستم، چون آثار خارجی که بعضی هاشون واقعا فاخر هستن رو دنبال نمیکنم، یعنی من توی این چند ماه حوصله نکردم بشینم اوپنهایمر رو که خیلی ازش تعریف شنیدم رو نگاه کنم! به نظرم این جور آثار جنبه های مفیدی هم دارن. -
این پست پاک شده!