هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@AmirBarsam خیلی خوبه
من یمدت بروشورارو میخوندم
بعد ب همکارا اطلاع میدادم اگ بخوان دراگ یا سم درست کنن بهترین ترکیبا و تداخل دارویی چیه
دکتر یمدت ترسیده بودKosar A003
فقط تفکراتت
خب حداقل در راه درست ازشون استفاده کن -
Kosar A003 آره
انسولین خیلیییییی کم شده و خب چون باید آدم همه رو راضی نگهداره مجبوریم سر هر نسخه دوتا بیشتر نذاریم ولی خب تازگیا هر کی هر جور دوست داشته باشه میزنه
من اونا که بیمه تکمیلی ندارن رو میزنم@AmirBarsam انسولین کدومارو دارین
-
@AmirBarsam خیلی خوبه
من یمدت بروشورارو میخوندم
بعد ب همکارا اطلاع میدادم اگ بخوان دراگ یا سم درست کنن بهترین ترکیبا و تداخل دارویی چیه
دکتر یمدت ترسیده بود -
@AmirBarsam انسولین کدومارو دارین
Kosar A003
لانتوس
نوومیکس خارجی امروز 5 تا جعبه بعد مدت ها اومد
توژئو
اپیدرا
آبازاگلار
لومیر
رایزودگ
رگولار -
Kosar A003
فقط تفکراتت
خب حداقل در راه درست ازشون استفاده کن@AmirBarsam صرفا جهت اطلاع بود اقا
اقای خورشیدی ک فقط در زمینه این ک چجوری با مسخره ترین داروها نئشه کنیم اطلاعات داشت
ترکیبات سودوافدرین و قرص اسهال و امثالهم -
@AmirBarsam صرفا جهت اطلاع بود اقا
اقای خورشیدی ک فقط در زمینه این ک چجوری با مسخره ترین داروها نئشه کنیم اطلاعات داشت
ترکیبات سودوافدرین و قرص اسهال و امثالهمKosar A003
آقای بهرامی ما هم در جهت مرگ داروها رو میشناسه که کدوماش با هم تداخل میده و منجر به مرگ میشه -
Kosar A003
میشه یه سم قوی درست کنی با پست بفرستی من بریزم تو چایی معلما ..ایشلا همشون سقط بشنHako بیا اینم راه درست
چشم دتر️
-
Kosar A003
لانتوس
نوومیکس خارجی امروز 5 تا جعبه بعد مدت ها اومد
توژئو
اپیدرا
آبازاگلار
لومیر
رایزودگ
رگولار@AmirBarsam اوه راسته میگن استان ب استان فرق داره
دولتی این یا خصوصی؟ -
کاغذ زدن تو هر کلاس روزی که 1 دونه امتحانه تخصصیه و بقیه درسا اون روزم تخصصیه و یا عمومی مهمه بقیه امتحانت لغو بشه و فقط یدونه باشه
من الان فهمیدم فیزیک کوییزو فارسی ام بچه ها زنگ زدن امتحان بگیره با تقلب بنویسن
زن مومن اینو الان میگن؟
شاید من قرار بود از فرجه استفاده کنم -
Kosar A003
آقای بهرامی ما هم در جهت مرگ داروها رو میشناسه که کدوماش با هم تداخل میده و منجر به مرگ میشه@AmirBarsam بهرامی منم اگ اصفهان بودم
-
Hako بیا اینم راه درست
چشم دتر️
-
@AmirBarsam اوه راسته میگن استان ب استان فرق داره
دولتی این یا خصوصی؟Kosar A003 آره چون مثلا داییم از قم برا مامان جونم انسولین نوومیکس میاره ولی اینجا بعد حدودا ۵،۶ ماه توزیع شد
اگه بپرسم دولتی خصوصی چیه زشته؟
-
اینایی ک هنیبال دیدن و هنیبال دوست دارن بدون این که بخوان زن ها و شوهرهای بنده هستن بای
-
@AmirBarsam بهرامی منم اگ اصفهان بودم
Kosar A003
میگفت قبلا تو آنتی هیستامین، سودوافدرین بود
بعد یه چند وقت کسری بازار بودتا وقتی که اومد سودوافدرین رو حذف کرده بودن به جاش کلرفنیرامین اضافه کرده بودن