هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to officer k on ۸ آبان ۱۴۰۳، ۱۲:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
officer k یبار رفتم با دوستم سرکلاس ایمونولوژیش اون استاده هم موقع حضور غیاب از بعضی بچها پرسید
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۸ آبان ۱۴۰۳، ۱۲:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito برگت چروکه
-
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
officer k یبار رفتم با دوستم سرکلاس ایمونولوژیش اون استاده هم موقع حضور غیاب از بعضی بچها پرسید
ما فقط یه استاد داریم که اینجوریه=)
میفهمم میفهمم=) -
Akito 🫡🫡
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Blue28 on ۸ آبان ۱۴۰۳، ۱۲:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 آره نمیدونم چرا:/
برگه A3 است راحت تر چروک میشه -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۸ آبان ۱۴۰۳، ۱۲:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کاش یکیتون اتوبوس بگیره بیاد شیراز برام نقشه بکشه
خودم یادش میدم چیکار کنه
این یکی تکلیفه خیلی آسونه حتی نباید از خط کش استفاده کنیم -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to officer k on ۸ آبان ۱۴۰۳، ۱۲:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
officer k اصطلاحات آناتومی
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۸ آبان ۱۴۰۳، ۱۲:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito متنفرم از این کارررر
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۸ آبان ۱۴۰۳، ۱۲:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Blue28 on ۸ آبان ۱۴۰۳، ۱۲:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 از نقاشی؟
چون این یکی تمرینه فقط نقاشیه:/ -
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
officer k اصطلاحات آناتومی
آها
اوکیه بابا
یاد میگیری راحت -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to officer k on ۸ آبان ۱۴۰۳، ۱۲:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
officer k با اینکه من اون روز مهمان بودم و اسمم جزو اسامی نبود ولی از استرس مردمممم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۸ آبان ۱۴۰۳، ۱۲:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito اره از نقاشیییی
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to officer k on ۸ آبان ۱۴۰۳، ۱۲:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Blue28 on ۸ آبان ۱۴۰۳، ۱۲:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 از نقشه کشی متنفری؟
بهم برخورد -
Blue28 چرا اخه
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۸ آبان ۱۴۰۳، ۱۲:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هی میخوام استارت بزنم هی نمیشه
یکیتون بیاد دیگه
116563/154496