هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Akito در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@دانشجویان-پزشکی
یاد شما افتادم
واس ما سریع میگن رفتیم آزمایش خون دادیم تورو خدا اینو تفسیر کن بگو چمه
Succinate برا منم خیلیا فکر میکنن خب حالا که مهندسی مکانیک میخونم، باید بتونم ماشین تعمیر کنم:/
اینو که میگن اعصابم به کل نابود میشه -
@Sally یاد میگیری
و وقتی یاد بگیری ول کنت نیستن -
Akito "ولی بنظرم برا تخصص برو دندون"
Michael Vey یبار رفتم لبنیاتی، گفتم من امسال کنکور دارم رشتمم ریاضیه، گفت بنظرم تغییره رشته بده برو تجربی دندون پزشکی بخون
-
Blue28 زیباست...
دیدی بیابون هم نیست؟ -
Michael Vey یبار رفتم لبنیاتی، گفتم من امسال کنکور دارم رشتمم ریاضیه، گفت بنظرم تغییره رشته بده برو تجربی دندون پزشکی بخون
Akito دست نظرش درد نکنه
-
Akito دست نظرش درد نکنه
-
تف ب هر چی جوشه
ی سری خوب میشن
ده برابرش باز در میاد -
Blue28 هرچی تو بگی
-
ارزو ب دل موندم مث چن سال پیش پوستم صاف و بی جوش باشه
-
Blue28 بمولا ک منم باید همینکارو کنم
️
Michael Vey آره بکن.یه پسر عراقیه هم بود تو کلاسمون این کارو چن بار کرد.ینی تو گروه میتونست حرف بزنه میومد پیوی از من سوال میپرسید اونم سوالی که جوابشو صدباااار نماینده تو گروه و کانال توضیح داده بود.آخرش به نماینده گفتم
-
زمانی ک همه جوش داشتن من نداشتم (تا حدود ۱۷ سالگی)
الان ک اکثرا جوش ندارن من دارم
️
-
زمانی ک همه جوش داشتن من نداشتم (تا حدود ۱۷ سالگی)
الان ک اکثرا جوش ندارن من دارم
️
Michael Vey عوا
️
-
Michael Vey آره بکن.یه پسر عراقیه هم بود تو کلاسمون این کارو چن بار کرد.ینی تو گروه میتونست حرف بزنه میومد پیوی از من سوال میپرسید اونم سوالی که جوابشو صدباااار نماینده تو گروه و کانال توضیح داده بود.آخرش به نماینده گفتم
Blue28 چرا خارجیا با شما تو ی گروهن؟
مگه اونا پردیس نیستن؟ -
پردیس و روزانه و تعهدی با هم تو ی کلاسه برا شما؟ حتی خارجیا؟! Blue28
-
Blue28 چرا خارجیا با شما تو ی گروهن؟
مگه اونا پردیس نیستن؟Michael Vey نمیدونم واقن.تو کلاسم با ما هستن.یبار داشت دعوامونم میشد برگشت دختر عراقیه گفت دانشگاهتونو دارن با پول ما میسازن ۳۰۰ میلیون چیز کمی نیست!حالا انگار چن نفرن.آخههه ۳۰۰ میلیون؟ ۳۰۰ میلیون پوله لعنتی؟.بیا برو بابا.دیگه نماینده نذاشت دعوا کنم جوابشو بدم