هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
من واقعا دارم چیکار میکنم
-
Blue28 شب شده وقت خوابه
-
چرا دیگه آدم شبو بیدار بمون بخون نیستم
-
عاااحححح
-
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Blue28 شب شده وقت خوابه
شب شده پر ستاره
چشمک بزن خوشمل آتیش پاره
بیا باهم نانای کنیم -
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Blue28 شب شده وقت خوابه
شب شده پر ستاره
چشمک بزن خوشمل آتیش پاره
بیا باهم نانای کنیم -
@سینا-0 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate
همون بهتر که نداشتی...باید روزی ۵ مرتبه سجده شکر بهجا بیاری
آره بعضی مراقبا خیلی گیرن...ولی دانشگاه ما مراقب نداره اکثرا مسئول آزمایشگاه یا مسئول سالن مولاژ و اینجور موارد میارن مراقب باشن و خب وظیفهشونو به خووبی انجام میدن و هوامونو دارن
مقنعه بالا زدن دیگه خیلی خووفه...دارم از دانشگاهتون کمکم میترسم
️
️
خییییییلی سعی میکنم بیدار بمونم...و اینقدر تو این کشمکش خواب آلودگی و تلاش زیاادم واسه بیدار موندن گیر میکنم که دیگه حرفای استادو نمیفهمم🫠
یه بار شب خیییلی زود خوابیدم که دیگه فرداش کلاسارو پر انرژی و بدون خستگی برم...کلاس آناتومی بود و بااااز هم خوابم گرفت🫠🫠🫠ببین من تلاشمو کردم واقعا، از جون مایه گذاشتم واسه بیدار موندن ولی دیگه مشکل من نیست...کلاسا یه مشکلی دارن
🥲
اساتید ما تا الان میانترم حذفی نمیگرفتن...شاید یکی دو بار فقط...خیلی هم بهشون میگفتیم ولی علاقه عجیبی به امتحان گرفتن از تمام مباحث داشتن...و حالا یه آمار ۱ واحدی داریم که مباحثش همون چیزای دبیرستانه و میخواد میانترم بگیرهو برعکس همیشه ما رفتیم آموزش گفتیم که یه کاری کنن یه چیزی به استاد بگن که میانترم نگیره کلشو بذاره پایانترم🫠
اصلا تناسب مووج میزنه تو دانشگاه
جاش بیوشیمی فیزیک روی مخ دارم خب؟🥲
خیلی درس چندشیههه
نه بابا واس ما یهو می بینی معاون دانشکده اومده مراقب وایستاده
یدفعه سر امتحان متابولیسم یه آقایی گفت خانومممم شما بیا جلو
قلبم داشت ميومد تو دهنم
یهو در گوشم گفت اون دو نفر داشتن از روت تقلب میکردن
دانشگاه مون؟آرزومه زودتر فارغالتحصیل شم
بهم گفتن استعداد درخشان ارشد بمون اینجا گفتم آره حتما 2 بار هم ثبت نام میکنم
واقعا یه سری خیلیییییییییییییی کسل بار حرف میزنن انگار لالایی میگن بعد لامپ کلاس خاموش پروژکتور میزنن...وای خود خواب
بعد ما چشم مون میره روی هم استاد میگه برو بیرون آب بزن برگرد من واقعا خجالت میکشم اینجور بهم بگن
واس ما هم فکر کنم فقط یه میکروبیولوژی بود با اکولوژی
آخه من بیوشیمی هورمون و ژنتیک پایه ام تو یه روزه... یکی شون حذفی بگیره چون هر دو باهم فاجعسسسس
کلا دانشگاه ما جوری برنامه می ریزه(بیشتر چیز میشه....)تو یه روز دو تا سه تا امتحان ممکنه داشته باشی
وااای آمار یا پیغمبر... آمار زیستی داشتم چقدرررررر رو مخ بودSuccinate
به اسمشم میخوره... هم بیوعه، هم شیمیه، هم فیزیک، ترکیب سم
خیلی باحال بودهما مراقب داشتیم میرفت از رو جواب بچههای دیگه نگاه میکرد میومد به اینایی که بلد نبودن میگفت
️
بهش آدرس هم میدادن میگفتن از رو فلانی نگاه کن بگو
دانشگاهت کجاس؟چیکاره مگه که دوسش نداری؟
خود خود خوااابن...تصور کن کلاس ساعت ۲ تا ۴...ناهار سنگین خوردی، روش هم دووغ، استاد صداشو رو یه حالت تنظیم میکنه و با همون تا آخر میره، لامپا همه خاموش و فقط پروژکتو روشنه، پردهها کشیده...کلاس تاریک تاریک...فقط پتو و بالش کمه وگرنه بقیه شرایط کاملا مهیاس
تا حالا با پوینتر تو چشمت نور ننداختن که بدونی خجالت چیه🥲
یه همکلاسیم یه بار رفته بود ته کلاس، به دیوار تکیه بود، چشماش بسته و دهنش باز و خوااب بود... و چند دقیقه استاد داشت میگفت چقد خوب خوابیده
اگه به دانشگاه باشه که میگرده ببینه بدترین برنامهی ممکن کدومه همونو اجرا میکنه...ولی ما تقریبا از ترم ۳ به بعد دیگه برنامهی امتحانا و بخشی از برنامهی کلاسی رو خودمون میچینیم و تو این زمینه کمتر به مشکل میخوریم
آره آمار زیسیتی خیییلی یجوریه ولی این آمار ما بیشتر خندهدارهجلسه پیش استاد داشت درباره واریانس و انحراف معیار و .... صحبت میکرد درس میداد، یه جلسه هم چارکها رو میگفت 🫠
بعد اینارو میخواد میانترم حذفی بگیره
-
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️