هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Maaah در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
دلم میخواد برم زیر پتو و گریه کنم
️ سپاس زیاد از آهنگ بیبدن
-
@Sally در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@jahad-20
نه دیگه دارم میگه حمایتگر باشه
مثل انیمه و اینا 🫠مشکل اینه در زندگی واقعی هیچ چیز مثل انیمه و فیلم و رمان نیست 🥲
-
ببین احوالمو که مثل موی تو پریشونه
-
کسایی که الان قبول شدن ولی بازم ازمونا رو بررسی میکنن عجیبن.
-
شاید میخوان مشاور شن.
-
یا طراح
-
-
واسم رخت عزا تن کن، همینجا شمع روشن کن
که امشب حال من، عین شب شام غریبانه -
Aqua در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Maaah
چرا از من بعید باشه
حالا یه بار چیزی نمیشهبر عملیها باید سر کلاس باشم
جزوه نداره که بعدن بشه از روش خوند -
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
مکانیک
به به
خیلی هم عالی
ایشالا تو بقیه مراحل هم حسابی موفق باشین و بترکونینAkito
اصلا این مکانیک بودنه باعث شد برنده بشیم نه!؟
ولی خب جالبه بدونید فردی که ارائه مون رو انجام دادند همین ایشون بود (صبح قرار بود برق ه انجام بده اون قدرت بیانش خوب بود ولی تسلط رو مفاهیم و موضوع ش کم بود تو اجرا تمرینی نتونست خوب
اجرا کنه
دیگه جا به جا شدن مکانیک انجام داد)
دیگه اعضا تیم روی سن بودیم
یک نفر هم فایل رو با ارائه هماهنگ جابه جا می کرد
بعد از ارائه رفتیم برای پاسخ دادند به سوال داروها که خداروشکر زیاد ابهامی نداشتند و سوال هاشون جواب دادیم
فقط یک 10 ثانیه 20 ثانیه زمان ارائه مون کم اوردیم که من اومدیم تو زمان پرسش و پاسخ اون قسمتی که نرسیدم کامل بگیم رو سریع زیر زیرکی فهموندم به دارواو گفتم بهشون
دیگه
اینکه زیر بنا اصلی این ایده هم همین مکانیک گفت
البته که ایده اولمون رو بخش کشاورزی بود و چند تا ایده با هم بود که یک بخشش تولید اتانول از پسماند ها بود.
ولی صبح روز اول عملا نابود شد دوباره از اول شروع کردیم اومدیم رو بحث کاخونه چیپس سازی
و....خیلی ممنونم همچنین شما هم موفق و سلامت باشید
-
Akito
اصلا این مکانیک بودنه باعث شد برنده بشیم نه!؟
ولی خب جالبه بدونید فردی که ارائه مون رو انجام دادند همین ایشون بود (صبح قرار بود برق ه انجام بده اون قدرت بیانش خوب بود ولی تسلط رو مفاهیم و موضوع ش کم بود تو اجرا تمرینی نتونست خوب
اجرا کنه
دیگه جا به جا شدن مکانیک انجام داد)
دیگه اعضا تیم روی سن بودیم
یک نفر هم فایل رو با ارائه هماهنگ جابه جا می کرد
بعد از ارائه رفتیم برای پاسخ دادند به سوال داروها که خداروشکر زیاد ابهامی نداشتند و سوال هاشون جواب دادیم
فقط یک 10 ثانیه 20 ثانیه زمان ارائه مون کم اوردیم که من اومدیم تو زمان پرسش و پاسخ اون قسمتی که نرسیدم کامل بگیم رو سریع زیر زیرکی فهموندم به دارواو گفتم بهشون
دیگه
اینکه زیر بنا اصلی این ایده هم همین مکانیک گفت
البته که ایده اولمون رو بخش کشاورزی بود و چند تا ایده با هم بود که یک بخشش تولید اتانول از پسماند ها بود.
ولی صبح روز اول عملا نابود شد دوباره از اول شروع کردیم اومدیم رو بحث کاخونه چیپس سازی
و....خیلی ممنونم همچنین شما هم موفق و سلامت باشید
jahad_121 درود بر بچهای مکانیک
اصلا عشقن عشق
البته کار همتون خوب بوده که نتیجه خوب شده -
ولی واقعا خیلی چیزها رو نمیشه توی تاریخ قضاوت کرد، شما ببین دیگه همین ماهی که گذشت رو هم نمیشه به صورت دقیق بیان کرد و هر حزب و هر شخصی یه دیدگاهی داره، اونوقت چطور میشه با اطمینان درباره یه بازه زمانی خاص حرف زد؟ به خصوص بازه های نسبتا دور که همینجوریش هم اطلاعات کمی وجود داره.
-
خواب دارد میبرد مرا
-
لیلی_ ممنونم
ارهه خصوصا روز اخر
و خب یک دوره فشرده و خب سختی ها خودشم داشت از صبح زود تا شب
اخر هفته رو درگیرش بودیم و امروز روز ارائه بود جلو کار افرین ها و استاد ها و ارشد ها گرایش های مختلف و...خیلی ممنونم ان شاء الله بهترین ها رو تجربه کنید و موفق سلامت باشید
-
حسدصجصنصج ۸۷ درصد زیست زده ۷۴ درصد شیمی تو کنکورویمیمیم
-
اوووف بابا مرحبا