هرچی تودلته بریز بیرون۶
- 
 . .
- 
خواب دیدم 
 زراقه تخم گذاشت بعد از تخمش دایناسور اومد بیرون
 بعد باب اسفنجی با اختاپوس ازدواج کرده بودن بچشون سندی بود
 این چه وعضشه
- 
وایی شبایی که من خواب رتیل میبینم....  
 کلن چند تا از خوابامو چند بار دیدم ..
 یا بجوریه که اگه کنار هم بزاریمشون کامل میشن
- 
Hako چه دوران تباهی داشتیم  من یادمه هر روز فیلم های این پسره رو میدیدم و دنبالش میکردم. انقدری  که من پیگیر کاراش بودم خودش هم براش مهم نبود//: من یادمه هر روز فیلم های این پسره رو میدیدم و دنبالش میکردم. انقدری  که من پیگیر کاراش بودم خودش هم براش مهم نبود//:
- 
مادر بزرگم میگفت هرموقع تو خواب الاغ میدید فرداش یه خبر بد میشنید ... 
 بعد روزی که داییم شهید شده بود مادر بزرگم خواب الاغ میبینه و میره به داداش میگه که از دایی خبر بگیره و بعد یکم پیگیری میبینن که بله دایی جان تو عملیات شهید شده....
- 
Hako چه دوران تباهی داشتیم  من یادمه هر روز فیلم های این پسره رو میدیدم و دنبالش میکردم. انقدری  که من پیگیر کاراش بودم خودش هم براش مهم نبود//: من یادمه هر روز فیلم های این پسره رو میدیدم و دنبالش میکردم. انقدری  که من پیگیر کاراش بودم خودش هم براش مهم نبود//:
- 
مادر بزرگم میگفت هرموقع تو خواب الاغ میدید فرداش یه خبر بد میشنید ... 
 بعد روزی که داییم شهید شده بود مادر بزرگم خواب الاغ میبینه و میره به داداش میگه که از دایی خبر بگیره و بعد یکم پیگیری میبینن که بله دایی جان تو عملیات شهید شده....@mr-vinyzo 
 حتی شبی که به خونه ما و مغازه ی عمومم دستبرد زده بودن مادر بزرگم شب قبلش خواب ااغ دیده بود .همون موقع که داشت تعیرف میکرد که اره تو خواب الاغ دیده همون شب به مغازه و خونه دستبرد زدن....
- 
It won't change anything 
 Specially my nature
 Being bothersome
 Walking alone all the path
- 
 ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ 
- 
?What did you think about this relationship 
 Oh... Stupid boy
- 
هعییی