یه مشکل جدی !
-
_ Reza _ من چند وقت پیش پلک چپم ناخودآگاه گاها میلرزید
که پرسیدم گفتن عادیه چیز خاصی خودش رفع میشه و اوکی شد. دیگه اونجوری نمیشه البته واسه میگفتن واسه استرسه ولی خب من خودم حس نمیکردم استرسی باشه خیلی عادی بودم
فکر کنم اینم اینطور باشه -
_ Reza _
سلام
شنیدم قرصش خواب آوره . پس بعد از خوردن رانندگی و یا فعالیت هایی که نیاز به تمرکز داره رو انجام ندید.
درضمن چون این قرص رو ضربان قلب اثر داره؛ بهتره برای مصرفش با پزشک مشورت کنید(برای زمان مصرف و ... )
موفق باشید -
_ Reza _ در یه مشکل جدی ! گفته است:
ممنون از همگی
رفتم داروخونه یه قرص بهم داد ( پروپانون) گفت از این بخور یه مدت ... ولی خب درکل فکر کنم عادی باشه بعد چندسال کنکوری بودن و خونه بودن اینا طبیعی هست ... عوارض خاصی نداره ؟!قرص بدون نسخه دکتر نخور
برو پیش دکتر ضرر گ نداره
میتونی کلا بهش بها ندی چون جیز آنچنان مهمی هم نیس
اگ خوب شدی ک خداروشکر نشدی برو دکتر
اون تیک عصبیه قطعا
بری دکتر مغز و اعصاب بهتره ولی اگ دیدی قرص خاب آور ت اعصاب و فلان داد ب هیچ عنوان مصرف نکنی
خیلی زوده برا سنت بخای ع اینجور قرصا بخوری
بهتره ب جاش ورزشتت.ادامه بدی
تفریح کنی
مدیتیشن تمرین کن
با این راه ها درمانش کن
ن با داروهای اعصاب و فلان
بهش زیاد فک نکن خوب میشه خودش -
CpR در یه مشکل جدی ! گفته است:
_ Reza _ در یه مشکل جدی ! گفته است:
ممنون از همگی
رفتم داروخونه یه قرص بهم داد ( پروپانون) گفت از این بخور یه مدت ... ولی خب درکل فکر کنم عادی باشه بعد چندسال کنکوری بودن و خونه بودن اینا طبیعی هست ... عوارض خاصی نداره ؟!قرص بدون نسخه دکتر نخور
برو پیش دکتر ضرر گ نداره
میتونی کلا بهش بها ندی چون جیز آنچنان مهمی هم نیس
اگ خوب شدی ک خداروشکر نشدی برو دکتر
اون تیک عصبیه قطعا
بری دکتر مغز و اعصاب بهتره ولی اگ دیدی قرص خاب آور ت اعصاب و فلان داد ب هیچ عنوان مصرف نکنی
خیلی زوده برا سنت بخای ع اینجور قرصا بخوری
بهتره ب جاش ورزشتت.ادامه بدی
تفریح کنی
مدیتیشن تمرین کن
با این راه ها درمانش کن
ن با داروهای اعصاب و فلان
بهش زیاد فک نکن خوب میشه خودشآخه این تیکه برای یکی دو روز نیست تقریبا یک ساله من اینطور شدم ولی چون توی خونه بودم و استرس خاصی بهم وارد نمیشد زیاد معلوم نبود الان محیط دانشگاه مثلا کنفرانس داشته باشم اینطور میشم...باید یه سر دکتر برم مرسی از کمکت
چشم از قرصم استفاده نمیکنم... خودم فکر میکنم آدامس دهنم باشه خوب باشه ولی میگم بی احترامی به طرف مقابل نشه آدامس جویدن -
_ Reza _ اگر استفاده ی قرص ها اذیتتون میکنه حتما به روانشناس مراجعه کنید
اون روش هایی که بتونین به وسیله ی اونا خودتونو آروم کنین بهتون میگه و به مرور تاثیرشو حتما میزاره
با قرص ممکنه خیلی سریع رفع بشه ولی احتمال این که تاثیر قرص از بین بره هم هست که دیگه اون موقع باید برید سراغ دوز بیشتر یا قرص های قوی تر که این واقعا خوب نیست