هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Succinate تو از چه نظر؟
-
-
@آناناس اتفاقا چن بار رفتم اتفاقا برا صبحانه
من دوست داشتم هرچند به نظرم نسبت به کیفیتش قیمتش بالاست ولی خب عشق و حال هزینه داره
️اگه یه نفر دیگه دعوتت کنه بیشتر میچسبه
هرچند آدم صبحانه نیستم و حاضرم به جای صبحانه خوشمزه 2دیقه بیشتر بخوابم -
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate تو از چه نظر؟
نمیدونم
تنهایی که حس پوچی بده بهت -
Blue28 وای بدم میاد از تربیت بدنی ...
️.
-
-
@E-B-BUTTERFLY
یه دیت با دوستات....من قبلن هر موقع اینجوری میشدم سعی میکردم با دوستام برم بیرون یه حال و هوایی عوض کنم ...برا همون امسال که نیستن خیلی اذیت میشدم ...الان اینطوریم که سعی میکنم چیزای خوشمزه بخورم و در عین حال به هدفم فکر کنم یا حتی بعضی اوقات خودتو تو هدفت ببین ...مثلا اگه هدفت دانشگاست وقتی داری غذا میخوری تصور کن شیرینی قبولیته یا داری تو سلف غذا میخوری و....
@mr-vinyzo دیت با دوستام که گزینه مناسبی برام نیست چون از جوی که در اون فضای به ظاهر دوستانه حاکم هست بیزارم. همشون لبخند های مصنوعی تحویلت میدن ولی اصل قضیه چیز متفاوتی هست. آدم های مناسبی برای پذیرش نگرانی های دیگران نیستن که هیچ تازه وقتی ببینن به مشکل برخوردی خوشحال هم میشن. به طور کل فضای بینشون به شدت آلوده و ساختگی هست. درباره موضوعاتی صحبت میکنن که حتی فکر کردن راجع بهشون هم از یک انسان بعیده چه برسه به بیان کردنش.
اما بقیه گزینه ها میتونن مناسب باشن. حتما امتحان میکنم. ممنونم -
Aqua باورت میشه دیگه شنبه و پنج شنبه و تعطیلی عید و شهادت و ایکس و ایگرگ هیچ حسی برام نداره....
-
@mr-vinyzo در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اول
؟
یعنی همیشه؟
اینکه یکی باشه و بره و تنها شی خیلی سخته از نظرم
ترجیح میدادم از اول هم تنها باشم و نباشه
هضمش راحت تره -
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate تو از چه نظر؟
نمیدونم
تنهایی که حس پوچی بده بهتSuccinate عاح فککنم میفهمم
-
-
@mr-vinyzo دیت با دوستام که گزینه مناسبی برام نیست چون از جوی که در اون فضای به ظاهر دوستانه حاکم هست بیزارم. همشون لبخند های مصنوعی تحویلت میدن ولی اصل قضیه چیز متفاوتی هست. آدم های مناسبی برای پذیرش نگرانی های دیگران نیستن که هیچ تازه وقتی ببینن به مشکل برخوردی خوشحال هم میشن. به طور کل فضای بینشون به شدت آلوده و ساختگی هست. درباره موضوعاتی صحبت میکنن که حتی فکر کردن راجع بهشون هم از یک انسان بعیده چه برسه به بیان کردنش.
اما بقیه گزینه ها میتونن مناسب باشن. حتما امتحان میکنم. ممنونم@E-B-BUTTERFLY در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
آدم های مناسبی برای پذیرش نگرانی های دیگران نیستن که هیچ تازه وقتی ببینن به مشکل برخوردی خوشحال هم میشن.
خیلی حق🥲
-
@mr-vinyzo در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اول
؟
یعنی همیشه؟
اینکه یکی باشه و بره و تنها شی خیلی سخته از نظرم
ترجیح میدادم از اول هم تنها باشم و نباشه
هضمش راحت تره -
وقتی تو نداشته باشی یه نفرو که جلوش خودت باشی وقتی نتونی یکیو پیدا کنی که اونطور که میخوای درکت کنه یا حداقل محرم رازت باشه یا مثلا وقتی بهش زنگ بزنی جواب بده یا پایه ی کارات باشه ینی تنهایی دیگه ....یا بهتر بگم وقتی یکی رو نداری که اگه یماهم از دسترس همه چی خارج شی حتی نفهمه (پدر و مادر رو استثنا بگیر) ینی تنهایی دیگه