هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
فقط من نمیتونم تحملش کنم چادر پوشیدن و دروغ و دورویی منو میکشه
-
Aqua فرهنگیان کارمندی نیست خیلی سبک تره میشه باهاش دنبال کارای دیگه ام بری.
بحث فقط شغلیه که من دوست دارم
خیلی از دانشجو معلما الان دنون پزشک یا داروساز فرهنگی اننوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۳، ۱۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهvivienne در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
فرهنگیان کارمندی نیست خیلی سبک تره میشه باهاش دنبال کارای دیگه ام بری
گفتم راجب شخص خودم میگم درگیر شغل کارمندی بشم دیگه همه چی یادم میره میچسبم به همون حقوق.
ولی خب طبق چیزی که دیدم اکثرا همین رو میگن اولش ولی بعدش تلاشی نمیکنن
چون حقوق رو داری خیالت راحته ولی خب مثال نقضم زیاده.
آدم باید خودشو بشناسه بعد انتخاب کنه دیگه
میدونم اگه کارمند بشم احتمالا آدم ترسویی و وابسته به حقوقش بشم شاید مثل خیلیا نتونم در کنار درآمد دیگه بکنم به سرمایه و جایگاهی برسم
ولی خب پول در آوردن هم از یه جا به بعد واقعا واسه آدم لذتی نمیاره یعنی سیر میشه
اون جایگاه اجتماعی، علاقه و شاید کار خفنی که میکنی و خیلیا نمیتونن بکنن آدم سر کیف میاره
من خودم بشخصه دنبال این چیزام -
vivienne چادر پوشیدن اجبار نیست
من هنو معلمایی رو میبینم که ناخن و مژه کاشتن یا حتی تتو هم دارن ...البته بعد از مصاحبه...
-
فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان درس خوننوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۳، ۱۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط razie_ انجام شده
کارت ملی و کارت دانشجویی و کارت اتوبوسمو یادم رفته بود بذارم... : /
-
vivienne در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
فرهنگیان کارمندی نیست خیلی سبک تره میشه باهاش دنبال کارای دیگه ام بری
گفتم راجب شخص خودم میگم درگیر شغل کارمندی بشم دیگه همه چی یادم میره میچسبم به همون حقوق.
ولی خب طبق چیزی که دیدم اکثرا همین رو میگن اولش ولی بعدش تلاشی نمیکنن
چون حقوق رو داری خیالت راحته ولی خب مثال نقضم زیاده.
آدم باید خودشو بشناسه بعد انتخاب کنه دیگه
میدونم اگه کارمند بشم احتمالا آدم ترسویی و وابسته به حقوقش بشم شاید مثل خیلیا نتونم در کنار درآمد دیگه بکنم به سرمایه و جایگاهی برسم
ولی خب پول در آوردن هم از یه جا به بعد واقعا واسه آدم لذتی نمیاره یعنی سیر میشه
اون جایگاه اجتماعی، علاقه و شاید کار خفنی که میکنی و خیلیا نمیتونن بکنن آدم سر کیف میاره
من خودم بشخصه دنبال این چیزامAqua
منم حرف شما رو قبول دارم ولی علاوه بر خودت باید شرایط خانواده رو هم در نظر بگیری
ایهمه برامون زحمت میکشن من اگه فرهنگیانو صفر بزنم و خدای نکرده از اون طرف رشته مضخرفی قبول شم که نه علاقمه و نه حمایت خانواده پشتمه که هم خودم دغ میکنم هم اینا -
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۳، ۱۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هممون اینو میگیم الان .ولی وقتی کامل شرایطو در نظر میگیریم معلمی بهترین چیزه .وقت ازاد تر بدون سربازی حقوق ثابت بیمه دائم و....دانشگاهم حقوق داری
-
هممون اینو میگیم الان .ولی وقتی کامل شرایطو در نظر میگیریم معلمی بهترین چیزه .وقت ازاد تر بدون سربازی حقوق ثابت بیمه دائم و....دانشگاهم حقوق داری
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۳، ۱۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mr-vinyzo راجب مزایا صحبت نکردم
راجب علاقه و نظر خودم گفتم -
ولی من معلمی علاقم بود از بچگی.
-
vivienne چادر پوشیدن اجبار نیست
من هنو معلمایی رو میبینم که ناخن و مژه کاشتن یا حتی تتو هم دارن ...البته بعد از مصاحبه...
@mr-vinyzo
اینا بعد داتشجوییه اجبار نیست ولی نپوشی به یه بهونه ای میندارنت بیرون دیدم که میگم -
Aqua
منم حرف شما رو قبول دارم ولی علاوه بر خودت باید شرایط خانواده رو هم در نظر بگیری
ایهمه برامون زحمت میکشن من اگه فرهنگیانو صفر بزنم و خدای نکرده از اون طرف رشته مضخرفی قبول شم که نه علاقمه و نه حمایت خانواده پشتمه که هم خودم دغ میکنم هم اینا -
دانش آموزا چیز خوبیو از دست دادن.
-
-
@mr-vinyzo
اینا بعد داتشجوییه اجبار نیست ولی نپوشی به یه بهونه ای میندارنت بیرون دیدم که میگم -
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۳، ۱۱:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فقط حفظ ظاهر مهمه
-
vivienne من پارسال هم فرهنگیانو داشتم هم سراسری فرهنگیانو قبول شدم و بهشون نشون دادم تونستم ولی مخشونو خوردم که نرم .الانم پشتم
@mr-vinyzo منم قبول شدم نرفتم
-
آریانا من یه همکلاس دارم امسال طرح پرستاریشه یعنی شبا شیفت میده صبح ها سرکلاس باماست
گفت توی دفترچه خاطراتم تک تک سختی هام رو نوشتم خیلی تحقیر شدم و...
ولی خب بالاخره شد
هروقت اونو میبینم که چقدر با ارده بوده یاد شما میافتم لطفا جا نزن لطفا نامید نشو
ari_14نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۳، ۱۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدههویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
آریانا من یه همکلاس دارم امسال طرح پرستاریشه یعنی شبا شیفت میده صبح ها سرکلاس باماست
گفت توی دفترچه خاطراتم تک تک سختی هام رو نوشتم خیلی تحقیر شدم و...
ولی خب بالاخره شد
هروقت اونو میبینم که چقدر با ارده بوده یاد شما میافتم لطفا جا نزن لطفا نامید نشو
ari_14:))))
️