هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@1540557162 گفدم کع کسی تعیین نمیکنع کارع منو .توعم نگاه نکن بع این ایموجیع .نگاه نکردن رو بلد نیسدی ؟
-
-
-
@soheil95s95 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
-HeLiUm در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خدایا اسید نازل بفرما ...
پاچیدم لعنتی .همه بیدار شدن خخخخخ -
انسان ها نادان به دنیا می آیند و این دست خودشان نیست
ولی
ایکنه احمق از دنیا بروند دست خودشان است
#احمق زندگی نکنیم . احمق از دنیا نرویم
#اشتب نزنیم -
#همدیگر_را_ول_کنیم
#به_جان_همدیگر_نیفتیم -
#بیایید_مانند_حسن_بلبل_کاری_به_همدیگر_نداشته_باشیم
#حسن_بلبل_بی_آزار -
#دیگران را درک کنیم
#روی کار احمقانه یمان پافشاری نکنیم -
انسان ها نادان به دنیا می آیند و این دست خودشان نیست
ولی
ایکنه احمق از دنیا بروند دست خودشان است
#احمق زندگی نکنیم . احمق از دنیا نرویم
#اشتب نزنیم@1540557162 بآخ بیر سن و بو عاددام لار اصلن مهم دییر سیز منه.من ده سیزه . سیز دانیشیر سیز من دانیشمآخ عوضی بو شکلکی یولی یورام.و اصلن ده بولمیرم کی نیه واکنش نیشان وریر سیز بوناع. من نه بیر نفرع توهین اله میشم نه هیچ بیر زاد کی ناراحاد اولالار. پس من نن ایشین اول ماسین .من ده باشا ریرام بیر نفره توهین الیم ولی ارزیشی یوخدی غریبه لرَ بیزاد دیم .بولدین یا منده سنین کیمین بولدوریم سنه ؟/;
-
@1540557162 بآخ بیر سن و بو عاددام لار اصلن مهم دییر سیز منه.من ده سیزه . سیز دانیشیر سیز من دانیشمآخ عوضی بو شکلکی یولی یورام.و اصلن ده بولمیرم کی نیه واکنش نیشان وریر سیز بوناع. من نه بیر نفرع توهین اله میشم نه هیچ بیر زاد کی ناراحاد اولالار. پس من نن ایشین اول ماسین .من ده باشا ریرام بیر نفره توهین الیم ولی ارزیشی یوخدی غریبه لرَ بیزاد دیم .بولدین یا منده سنین کیمین بولدوریم سنه ؟/;
-HeLiUm در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@1540557162 بآخ بیر سن و بو عاددام لار اصلن مهم دییر سیز منه.من ده سیزه . سیز دانیشیر سیز من دانیشمآخ عوضی بو شکلکی یولی یورام.و اصلن ده بولمیرم کی نیه واکنش نیشان وریر سیز بوناع. من نه بیر نفرع توهین اله میشم نه هیچ بیر زاد کی ناراحاد اولالار. پس من نن ایشین اول ماسین .من ده باشا ریرام بیر نفره توهین الیم ولی ارزیشی یوخدی غریبه لرَ بیزاد دیم .بولدین یا منده سنین کیمین بولدوریم سنه ؟/;
؟؟؟ مترجم
-
-HeLiUm باجی لطفا فارسی دانیش
بیزیم فوروم لار زبانی فارسی ده -
این آغاز، این زایش، برایت سخت دردناک است.
بلوغ دردناک است، وداع با دوران کودکی دردناک است، کامل شدن دردناک است، اما گریزی نیست...
و تو آهسته آهسته بلند می شوی، و راه می افتی ومی روی، و در این راه رفتن دست و بالت بارها زخمی می شود، اما آبدیده می شوی و می آموزی که از جاده های ناشناس نهراسی، از مقصد بی انتها نهراسی، از نرسیدن نهراسی و تنها بروی و بروی و بروی...#شل_سیلور_استاین
برش کتاب #قطعه_گمشده -
-HeLiUm
نه ئیش گوروسن گور باجی
ائیشیم یوخدی . منیده تحدید المه
مینان بله اوخد یولا بولاردان اوزون یورول
منده ایه ناراحات الدیم بیلوی چوخ باغیشلا
بحث اله دای -
-HeLiUm باجی لطفا فارسی دانیش
بیزیم فوروم لار زبانی فارسی دهmohammadhassan من صحبت نمیکنم اینوع هم داشدم توضیح میدادم همین .(;