هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
دو هرمی مثلث القاعده
میشه
چهار وجهی نامنتظم یا همون الاکلنگییا اینکه میشه T
-
Blue28 می خونی خانم دکتر
می خونی پزشک خفنی می شی نگران نباش
همین الان شم خیلی بهت افتخار می کنن🩵 -
ایینه ای رنگ تو عکس کسی است
-
تو. ز همه رنگ
جدا
بوده ای -
Hg L 0 در داشته هامون
گفته است:
چقدر خوبه ویس استاد عظیمی رو ذخیره کردم=)
ای کاش حواسم به زندگیم باشه
وقتی زندگیم وسطه وقتی هنوز وقت هست...=)
کاش سلولام و وجودم بفهمن مرگشون وسطه...عه منم اینو پارسال سیو کرده بودم
-
خبببب
حالا می ریم سراغ اروبیتال مولکولی -
من یه استاد دارم سخت با ملت ارتباط میگره ایشون دانشجوی شریف بودن الان به خاطر مشکلاتی فقط تو دانشگاه تبریز تدریس میکنن
بعد سخت میشه بهت افتخار کنه نه اینکه تخریبت که نه فقط هیچ وقت تو از نظرش اونی نمیشه که باید باشی
ولی این بشر همیشه از من تعریف میکنه میگه من توی تو چیزی دیدم که میگم حتی شریف برای تو کمه
بعد از وضع نمرات ام پرسید منم از خجالت نزدیک بود بمیرم برگشت گفت عسل این مطمینم برام یه تلنگره پس به خودت برگرد این بشر حتی الان با این که سرش شلوغه بهش زنگ بزنم جوابمو میده ..عجیبه برام یه همچین فردی که کل شهرمون وتبریز میخان خودشونو بهش ثابت کنن بهم میگه تو میتونی... -
ای ای این معده درده خوب نمیشه
هعی غذای سلف با من چ کردی
-
من یه استاد دارم سخت با ملت ارتباط میگره ایشون دانشجوی شریف بودن الان به خاطر مشکلاتی فقط تو دانشگاه تبریز تدریس میکنن
بعد سخت میشه بهت افتخار کنه نه اینکه تخریبت که نه فقط هیچ وقت تو از نظرش اونی نمیشه که باید باشی
ولی این بشر همیشه از من تعریف میکنه میگه من توی تو چیزی دیدم که میگم حتی شریف برای تو کمه
بعد از وضع نمرات ام پرسید منم از خجالت نزدیک بود بمیرم برگشت گفت عسل این مطمینم برام یه تلنگره پس به خودت برگرد این بشر حتی الان با این که سرش شلوغه بهش زنگ بزنم جوابمو میده ..عجیبه برام یه همچین فردی که کل شهرمون وتبریز میخان خودشونو بهش ثابت کنن بهم میگه تو میتونی...Hako
استاد خوب و دوست داشتنی: