هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@AmirBarsam
چرا بارسا باید اسپاتیفای باشه؟ -
Michael Vey
یه چیز دیگه داشتیم که الآن البته دیگه نداریم =)))@danial-hosseiny حالا من همیشه خدا با تاکید فراوان این سیده اول اسمم و این قادیکلایی ته اسممو مینویسم
تو کلاسمونم فقط ی پرنیا و فقط یه حسینی وجود داره ولی نمیدونم مشکلم چیه -
@danial-hosseiny حالا من همیشه خدا با تاکید فراوان این سیده اول اسمم و این قادیکلایی ته اسممو مینویسم
تو کلاسمونم فقط ی پرنیا و فقط یه حسینی وجود داره ولی نمیدونم مشکلم چیهMichael Vey
من یه بار با یه استادی سر اینکه حاضر نبود سید اسم منو بنویسه یه بحثی داشتم قشنگ. -
Michael Vey
من یه بار با یه استادی سر اینکه حاضر نبود سید اسم منو بنویسه یه بحثی داشتم قشنگ.@danial-hosseiny
ولی جوری که اینجا سید رو ننوشتین -
-
الان داشتم با مامانم کلیپای ی دختره تو اینستا رو میدیدیم ک چند ساله تو کره زندگی میکنه و همسرش هم کره ایه
تو ی کلیپش میگف اگه مطابق با معیار زیبایی کره نباشی، مثلا اگه چاقی یا هر چیز دیگه کره کشور مناسبی برای زندگی کردن براتون نیست چون این چیزا براشون مهمه
یا کره ایا همش میگن خارجیا بو میدن :| چون ژنتیک خودشون اینجوریه ک کلا بو عرق نمیدن :|کلا کشورش تمام سعیشو میکنه تا حس ناکافی بودن بهت بده.. هعععی روزگار...
Michael Vey والا خودشون آنچنان خوشگل نیستن انقدر ایراد میگیرن
-
Michael Vey والا خودشون آنچنان خوشگل نیستن انقدر ایراد میگیرن
Aqua ولی از لحاظ اندام >>>>>>>>>>
بقول مامانم (!!!) هر چقدرم بگیم اقا اینا همه عمله، اندامشون که دیگه عمل نیست.. خودشونو پاره میکنن با ورزش و رژیم -
@danial-hosseiny
ولی جوری که اینجا سید رو ننوشتینMichael Vey
روی آدرس جیمیلم بوده. سید نداره.
اما هرجا باشه S رو مینویسم اولش. -
ولی اینکه ادم ی ژنتیکی داشته باشه ک ذاتا بو عرق نده خیلی خوبه
و ژنتیک پوست خوب.. -
Michael Vey
روی آدرس جیمیلم بوده. سید نداره.
اما هرجا باشه S رو مینویسم اولش.@danial-hosseiny ب این میگن اصالت
-
Aqua ولی از لحاظ اندام >>>>>>>>>>
بقول مامانم (!!!) هر چقدرم بگیم اقا اینا همه عمله، اندامشون که دیگه عمل نیست.. خودشونو پاره میکنن با ورزش و رژیم -
@danial-hosseiny ب این میگن اصالت
Michael Vey
یه بار توی یه جمعی بودیم چهارتا پسر بودیم.
بعد یکیشون تازه اومده بود، ما سهتا باز از قبل آشنایی داشتیم. بعد اون یکی نمیدونم بحث سر چی بود، یهو زد تو بحث تاریخ و فلان و بیسار... بعد گفتش که این سیدا رو میبینی الآن؟ اون موقع عربا حمله میکنن و بعد میان ایران و زنای ایرانی رو اسیر میگیرن و بعد اذیت و آزارشون میکنن و میگیرنشون و فلان، بعد زنا که بچهدار میشن میگن چیکار کنیم زشت نباشه بد نباشه، یه سید میذارن اول اسماشون. برای همین اینهمه سید داریم.
بعد حالا اون دوتای دیگه هی داشتن تلاش میکردن بحث رو جمع کنن، این نمیفهمید.
بعد هی گفت گفت گفت، تهش دید اینا یکم انگار دارن سرخ و سفید میشن برگشت گفت شما سیدی؟
من یه نگاش کردم گفتم اگه خدا بخواد.
بعد دیگه حالا هی داشت تلاش میکرد بگه نه حالا من منظورم فلان نبود. سیدای فلان منطقه رو میگم. فلان -
Michael Vey
انقدری کافی نیست بخوان ایراد بگیرن، ولی آره اندام واقعا حرف برا گفتن دارن
پوستشون هم خیلی خوبه البته
ولی چه فایده چشم درشت و مشکی نیس بدرد نمیخوره
درست نمیگم ؟Blue28Aqua چشم کشیده هم جذابه
-
Aqua چشم کشیده هم جذابه
Michael Vey آره کشیده ام جذابه ولی اونا دیگه خیلی کشیدست جذاب نیس
-
این استادمونم قرار بود با خط، اسم و فامیل همه رو بنویسه. من بهش گفتم سید دانیال حسینی، بعد سیدش رو ننوشت. وسط نوشتن خب من دیدم داره یه جوری مینویسه که جا برای کلمهٔ سید نیست. گفتمش استاد جا برای سیدشم بذارین
بعد یهو یه حالتی به خودش گرفت وسط نوشتن که نه و نمیخوام اونو بنویسم و فلان.
حالا واسه من وسط خط نوشتن شروع کرد از تاریخ طبری و بیهقی و فلان بگه و گفت برو بخون اونا رو و ببین اگه تو هم باشی دیگه نمینویسی سید اسمت و میخوای عوض کنی و فلان. منم گفتمش باشه حالا سیدشم بنویس دستت درد نکنه -
یعنی واقعا
🫴
-
Michael Vey
یه بار توی یه جمعی بودیم چهارتا پسر بودیم.
بعد یکیشون تازه اومده بود، ما سهتا باز از قبل آشنایی داشتیم. بعد اون یکی نمیدونم بحث سر چی بود، یهو زد تو بحث تاریخ و فلان و بیسار... بعد گفتش که این سیدا رو میبینی الآن؟ اون موقع عربا حمله میکنن و بعد میان ایران و زنای ایرانی رو اسیر میگیرن و بعد اذیت و آزارشون میکنن و میگیرنشون و فلان، بعد زنا که بچهدار میشن میگن چیکار کنیم زشت نباشه بد نباشه، یه سید میذارن اول اسماشون. برای همین اینهمه سید داریم.
بعد حالا اون دوتای دیگه هی داشتن تلاش میکردن بحث رو جمع کنن، این نمیفهمید.
بعد هی گفت گفت گفت، تهش دید اینا یکم انگار دارن سرخ و سفید میشن برگشت گفت شما سیدی؟
من یه نگاش کردم گفتم اگه خدا بخواد.
بعد دیگه حالا هی داشت تلاش میکرد بگه نه حالا من منظورم فلان نبود. سیدای فلان منطقه رو میگم. فلان@danial-hosseiny حالا اینا تا الان از کنار ی کتاب تاریخم رد نشدنا
اینا همونایین ک تنها اطلاعاتشون از تاریخ، عرب ملخ خوار و کوروش بزرگ تو اکسپلور اینستاشونه -
بعد فکر کن مثلا طرف سنتگرا هم هست. از اینا که هی میگه باید برگردیم به سنن گذشته و از قدما درس بگیریم فلان.
حالا میخواد یهو برای من بزنه اسم و فامیل منو عوض کنه.
باشه. تو خوبی -
Michael Vey آره کشیده ام جذابه ولی اونا دیگه خیلی کشیدست جذاب نیس
Aqua اذیت میکنیا
میگم جذابه بگو چشم -
این استادمونم قرار بود با خط، اسم و فامیل همه رو بنویسه. من بهش گفتم سید دانیال حسینی، بعد سیدش رو ننوشت. وسط نوشتن خب من دیدم داره یه جوری مینویسه که جا برای کلمهٔ سید نیست. گفتمش استاد جا برای سیدشم بذارین
بعد یهو یه حالتی به خودش گرفت وسط نوشتن که نه و نمیخوام اونو بنویسم و فلان.
حالا واسه من وسط خط نوشتن شروع کرد از تاریخ طبری و بیهقی و فلان بگه و گفت برو بخون اونا رو و ببین اگه تو هم باشی دیگه نمینویسی سید اسمت و میخوای عوض کنی و فلان. منم گفتمش باشه حالا سیدشم بنویس دستت درد نکنه@danial-hosseiny با مکالمتون یاد وقتایی افتادم ک میخوام از مغازه دار تخفیف بگیرم