هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: _MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa کاهش قیمت دلار به اندازه 200 تومن  عیدی واریز کردن  بخوره تو سرشون با این عیدیشون !! 
 اسمش عیدیه وگرنه ...@soheil95s95 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: _MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa کاهش قیمت دلار به اندازه 200 تومن  عیدی واریز کردن  بخوره تو سرشون با این عیدیشون !! 
 اسمش عیدیه وگرنه ...با این عیدیاشون  
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa کاهش قیمت دلار به اندازه 200 تومن  عیدی واریز کردن  
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa  فک کنم ادامه سود سهام عدالته فک کنم ادامه سود سهام عدالته سهام بی عدالت  @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: _MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa  فک کنم ادامه سود سهام عدالته فک کنم ادامه سود سهام عدالته سهام بی عدالت  بی سهام عدالت 
- 
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: _MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa  فک کنم ادامه سود سهام عدالته فک کنم ادامه سود سهام عدالته سهام بی عدالت  بی سهام عدالت black_tear در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: _MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa  فک کنم ادامه سود سهام عدالته فک کنم ادامه سود سهام عدالته سهام بی عدالت  بی سهام عدالت سهام عدالت بی ://// 
- 
سلام علیکم جمیعا 
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa  فک کنم ادامه سود سهام عدالته فک کنم ادامه سود سهام عدالته سهام بی عدالت  
- 
سلام علیکم جمیعا 
- 
@dr-saraaa 
  دیگه 26600 تومن هست از این بیشتر ؟الله اکبر !! میدونید میتونید باهاش 38 عدد تخم مرغ  بخرید ؟ دیگه 26600 تومن هست از این بیشتر ؟الله اکبر !! میدونید میتونید باهاش 38 عدد تخم مرغ  بخرید ؟   همش نیمه خالی لیوان همش نیمه خالی لیوان
- 
بحث تخم مرغو ننداز وسط که دلم خووووونه 
- 
@dr-saraaa 
  دیگه 26600 تومن هست از این بیشتر ؟الله اکبر !! میدونید میتونید باهاش 38 عدد تخم مرغ  بخرید ؟ دیگه 26600 تومن هست از این بیشتر ؟الله اکبر !! میدونید میتونید باهاش 38 عدد تخم مرغ  بخرید ؟   همش نیمه خالی لیوان همش نیمه خالی لیوان_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa 
  دیگه 26600 تومن هست از این بیشتر ؟الله اکبر !! میدونید میتونید باهاش 38 عدد تخم مرغ  بخرید ؟ دیگه 26600 تومن هست از این بیشتر ؟الله اکبر !! میدونید میتونید باهاش 38 عدد تخم مرغ  بخرید ؟   همش نیمه خالی لیوان همش نیمه خالی لیواناینی که دادن دستمون فک نکنم لیوان باشه ... یه چیز دیگس 
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa 
  دیگه 26600 تومن هست از این بیشتر ؟الله اکبر !! میدونید میتونید باهاش 38 عدد تخم مرغ  بخرید ؟ دیگه 26600 تومن هست از این بیشتر ؟الله اکبر !! میدونید میتونید باهاش 38 عدد تخم مرغ  بخرید ؟   همش نیمه خالی لیوان همش نیمه خالی لیوانهی نیمه پر لیوانو دیدیم ک الان وضمون اینه :// 
- 
_MILAD_ موافقم خخخخخخخخخخخخخ 

|
 |

شعردانه
شعردانه