هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Sachli
عصر جدید عصر رسانه است هیچ وقت همچین کاری نمیکنه وقتی میدونه نه تنها مغازه ها دوربین دارن بلکه مردم موبایل دستشونه و فیلم میگیرن -
هویججج آره مثلا تو همین کرمانم خفت گیری تو راه خوابگاه هست
ولی من نشنیدم کسیو بکشن
حتی مثلا یه کسی بود همین چندوقت پیش عاشق دختره بود ولی خب دختره پسره رو دوست نداشت بعد دچار بیماری روانی بود پسره وقتی دختره به خواستگاریش جواب رد داده بود با چاقو تو حیاط دانشگاه به دختره حمله میکرد بااینکه چندین ضربه چاقو به دختره زده بود نتونسته بود به قفسه سینش چاقو بزنه
میدونی این ضربه کاری بوده که طرف براش آماده بوده کارِ هیجانیی حین دزدی نبودهSachli در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بااینکه چندین ضربه چاقو به دختره زده بود نتونسته بود به قفسه سینش چاقو بزنه
میدونی این ضربه کاری بوده که طرف براش آماده بوده کارِ هیجانیی حین دزدی نبودهآفرین دمت گرم
باید بلد باشی کجا رو بزنی
میخوای به عنوان یه کسی که آناتومی خونده بهت یه فن یاد بدم؟
خواستی کسی رو بکشی
بالای ترقوه اش چاقو فرو کن مستقیما ریه اش رو میزنی
چرا؟
چون راس ریه بالای دنده اوله -
هویججج من اینجا مورد دیدم البته یه افغانی خفت گیری کرد هم وسایل گرفت ازش هم با چاقو زدش
کلا شانسیه، بعضیاشون میزنن ظاهرا مهم نیس براشون
حالا مقاومت کنی که قطعا میزننAqua
با چاقو خط میندازن
یا جای حیاتی نمیزنن که طرف بمیره
اینو به من لر نگو داداش -
Aqua در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Sachli
( خواستم جوابی بگم ولی دیدم نه زشته سلام دادی اول شایسته نیست بخوام جوک بگم
)
منم بد نیستم، دیگه روزی که با کاظم دیت باشی اونم ولنتاین بهتر از این نمیشهچه آدم بافرهنگی
بابا بی معرفت نباش، کاظم به این باوفایی -
فعلا شب بخیر بچه ها
-
اگه کسی اذیتتون کرد اسم بدین جنازه تحویل بگیرین
-
هویججج من اینجا مورد دیدم البته یه افغانی خفت گیری کرد هم وسایل گرفت ازش هم با چاقو زدش
کلا شانسیه، بعضیاشون میزنن ظاهرا مهم نیس براشون
حالا مقاومت کنی که قطعا میزننAqua آره میزنن اما دزد که اونقدر حرفه ای نیست
یا مثلا تو حالت هیجانی میزنه
کلا آدمی که از قبل تجربه نداره معمولا به شکم میزنه که راحتتره و زودترم هست تازه
بعد کلا گرفتن چاقو توی دست تو حالت هیجانی با حالت آماده باش فرق داره
یعنی وقتی بخواد به بالای بدن ضربه بزنه کلا حالت گرفتن چاقو فرق میکنه، یا باید در آن بتونه چاقو رو هدایت کنه و تغییر موقعیت بده یا از قبل توی دستش تو همون حالت باشه که هردوتا حرفه ای بودن و قصد کردن میطلبه
مثلا من خودم وقتی تو خونه تنهام و صدای غیر عادی از پارکینگ میشنوم چاقو رو به سمت بالا میگیرم چون حالت آماده است اما اگه درحالت ترس بخوام برش دارم به سمت پایین میگیرمش
بعضی قاتلا کلا این مدل سناریو میچینن که طرفو میکشن و بعد یه چیزی میدزدن که بگن قتل هنگارم دزدی بوده حالا نمیدونم چرا، شاید پیگیری در اون صورت کمتره -
هویججج بنده خدا فوت کرد اینی که گفتم
قاعده و قانون نداره که خب، بستگی به اون یارو داره بزنه یا نهAqua
یارو ناشی بوده
خوشم نیومد
دزدی اصول داره
هر دزدی دزد نیست -
Aqua آره میزنن اما دزد که اونقدر حرفه ای نیست
یعنی وقتی بخواد به بالای بدن ضربه بزنه کلا حالت گرفتن چاقو فرق میکنه، یا باید در آن بتونه چاقو رو هدایت کنه و تغییر موقعیت بده یا از قبل توی دستش تو همون حالت باشه که هردوتا حرفه ای بودن و قصد کردن میطلبه
مثلا من خودم وقتی تو خونه تنهام و صدای غیر عادی از پارکینگ میشنوم چاقو رو به سمت بالا میگیرم چون حالت آماده است اما اگه درحالت ترس بخوام برش دارم به سمت پایین میگیرمش
بعضی قاتلا کلا این مدل سناریو میچینن که طرفو میکشن و بعد یه چیزی میدزدن که بگن قتل هنگارم دزدی بوده حالا نمیدونم چرا، شاید پیگیری در اون صورت کمترهSachli
نتیجه مکالمه امشب
من و ساچلی :
آکوعا : مهره مار داری تو دلبری -
Sachli در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بااینکه چندین ضربه چاقو به دختره زده بود نتونسته بود به قفسه سینش چاقو بزنه
میدونی این ضربه کاری بوده که طرف براش آماده بوده کارِ هیجانیی حین دزدی نبودهآفرین دمت گرم
باید بلد باشی کجا رو بزنی
میخوای به عنوان یه کسی که آناتومی خونده بهت یه فن یاد بدم؟
خواستی کسی رو بکشی
بالای ترقوه اش چاقو فرو کن مستقیما ریه اش رو میزنی
چرا؟
چون راس ریه بالای دنده اولهاین پست پاک شده! -
Aqua آره میزنن اما دزد که اونقدر حرفه ای نیست
بعضی قاتلا کلا این مدل سناریو میچینن که طرفو میکشن و بعد یه چیزی میدزدن که بگن قتل هنگارم دزدی بوده حالا نمیدونم چرا، شاید پیگیری در اون صورت کمتره -
Sachli چه دقتی هم کردی همرو ریز به ریز
حالا به فرض موعتادی چیزی هم باشه تو حال خودش نباشه میتونه بزنه براش مهم نباشه بمیری
اینارو هم فکر نکنم بتونم بگیرن چون یه کلیپ در اومد ازش که چیزی ازشون معلوم نبودAqua در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اینارو هم فکر نکنم بتونم بگیرن چون یه کلیپ در اومد ازش که چیزی ازشون معلوم نبود
منم از یه پلیس شنیده بودم چون پوشش دارن و مشخص نیستن معمولا زیاد پیگیری نمیکنن
البته درمورد دزدی بود نه قتل
معمولا اگه قتل رخ بده رسانه ای میشه و مردم تا تهش رو پیگیری میکنن اگه بسپارنش به اونا که بیخیالش میشن -
Aqua ۰
آفرین معلومه که یه کنکوری واقعی هستی خوشم میاد که زیاد از میم ها خبر نداری -