هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
joy در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @milad91 
 joy
 وای خیلی خندیدم   خدا خیرتون دهاد :// خدا خیرتون دهاد ://همه رو خوندید         
 برو بخواب یکم@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: joy در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @milad91 
 joy
 برو بخواب یکم 
- 
joy در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @milad91 
 joy
 وای خیلی خندیدم   خدا خیرتون دهاد :// خدا خیرتون دهاد ://همه رو خوندید        بله      @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: joy در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @milad91 
 joy
 وای خیلی خندیدم   خدا خیرتون دهاد :// خدا خیرتون دهاد ://همه رو خوندید        بله      خدا قوت پهلوان ! 
- 
شده تا حال 
 %(#ff0000)[گذشته اش] را بخوانی
 و
 %(#ff0000)[افتخار] کنی؟
 دانش-آموزان-آلاء
- 
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: joy در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @milad91 
 joy
 برو بخواب یکم joy در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: joy در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @milad91 
 joy
 برو بخواب یکم    
- 
شده تا حال 
 و
 %(#ff0000)[افتخار] کنی؟
 دانش-آموزان-آلاءjoy در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: شده تا حال 
 و
 %(#ff0000)[افتخار] کنی؟
 دانش-آموزان-آلاء 
 معلومه منفی دادم؟
- 
جدیدا میگن.گذشته اش رو رها کنید 
 تو که نبودی پیشش
 زندگی خودش بوده
 مهم آبنده است
 اون موقع باید با اجر بزنی دهنش
 بعد بگی
 آخه د*** گذشته اش خیلی مهمه
 آینده اش رو که من هستم.من میسازم و من میدونم چطوری بسازیم.مهم اینه قبلش چی بوده....
 بعدشم باید بگم
 قبلا که پیشش نبودم و هر **** الانم دیگه پیشش نیستم و بره ****
  از عوارض نخوابیدن!ترشحات ذهن از عوارض نخوابیدن!ترشحات ذهن
- 
 تو که نبودی پیشش
 زندگی خودش بوده
 مهم آبنده است
 بعد بگی
 آینده اش رو که من هستم.من میسازم و من میدونم چطوری بسازیم.مهم اینه قبلش چی بوده....
 بعدشم باید بگم
  از عوارض نخوابیدن!ترشحات ذهن از عوارض نخوابیدن!ترشحات ذهن
- 
 تو که نبودی پیشش
 زندگی خودش بوده
 مهم آبنده است
 بعد بگی
 بعدشم باید بگم
  از عوارض نخوابیدن!ترشحات ذهن از عوارض نخوابیدن!ترشحات ذهنjoy در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: جدیدا میگن.گذشته اش رو رها کنید 
 تو که نبودی پیشش
 زندگی خودش بوده
 مهم آبنده است
 بعد بگی
 بعدشم باید بگم
  از عوارض نخوابیدن!ترشحات ذهن از عوارض نخوابیدن!ترشحات ذهنآقای مترشح برو یکم بخواب  
 برو تا قهر نکردم باهات 
- 
joy در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: شده تا حال 
 و
 %(#ff0000)[افتخار] کنی؟
 دانش-آموزان-آلاء 
 معلومه منفی دادم؟@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: joy در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: شده تا حال 
 و
 %(#ff0000)[افتخار] کنی؟
 دانش-آموزان-آلاء 
 معلومه منفی دادم؟آره خعلی  
 فقط اینم از عوارض نخوابیدنه؟یا مشکلی داشتی ؟ : /
- 
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: joy در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: شده تا حال 
 و
 %(#ff0000)[افتخار] کنی؟
 دانش-آموزان-آلاء 
 فقط اینم از عوارض نخوابیدنه؟یا مشکلی داشتی ؟ : /joy در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: joy در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: شده تا حال 
 و
 %(#ff0000)[افتخار] کنی؟
 دانش-آموزان-آلاء 
 فقط اینم از عوارض نخوابیدنه؟یا مشکلی داشتی ؟ : /:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: پیگیری میکنم ببینم کدومش بوده. تا یک ماه دیگه جوابش میاد 
- 
بدترین پیامی که دیدم اینه 
 شما نمیتونید به پست خود امتیاز دهید
 بابا لامصب من خوووووووووشم میاد ازش خب...با نویسندش کای ندارم که محتواش عالی #و خودش را تحویل میگیرد : /joy در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بدترین پیامی که دیدم اینه 
 شما نمیتونید به پست خود امتیاز دهید
 بابا لامصب من خوووووووووشم میاد ازش خب...با نویسندش کای ندارم که محتواش عالی #و خودش را تحویل میگیرد : /   خیلی موافقم خیلی موافقم
- 
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  شده جفت کلیه هات سنگ داشته باشه؟ شده جفت کلیه هات سنگ داشته باشه؟ همشم بسازه همشم بسازه    درمانش کن ! درمانش کن ! 
- 
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  شده جفت کلیه هات سنگ داشته باشه؟ شده جفت کلیه هات سنگ داشته باشه؟ همشم بسازه همشم بسازه    درمانش کن ! درمانش کن ! joy در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  شده جفت کلیه هات سنگ داشته باشه؟ شده جفت کلیه هات سنگ داشته باشه؟ همشم بسازه همشم بسازه    درمانش کن ! درمانش کن ! :smiling_face_with_open_mouth: مرسی. چشم 
- 
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: banoo این کاربر چرا یهو رفته نیومده؟  بنا به دلایلی  joy در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: banoo این کاربر چرا یهو رفته نیومده؟  بنا به دلایلی   

|
 |

شعردانه
شعردانه