هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Hhh Hh
واقعا درسته 🩵
واقعا از اینکه حسرت خوندن شیمی به دلم بمونه می ترسم حداقل ش اینه که اون چیزی که خواستم رو دارم می خونم هرچقدر حالا مانع جلو راهم باشم
خیلی ممنونم زهرا خانم️
نباید ناامید بشم و همش به اینکه بعدا چی می خواد بشه فکر کنم
شاید خدا خواست و تلاشمو کردم تو یک زمینه خوبی از شیمی تونستم فعالیت کنم.
ممنونم ازتون برام خیلی دعا کنید ممنونم بابت حرف هاتون خیلی بهم کمک می کنه که این زمان های که شک می کنم و ناامید می شم که برگردم به مسیری که انتخاب کردم -
f.nalist
نمی دونم چرا افتادم تو این فکر که اخرش هیچی نیست درصورتی که قبل انتخاب رشته خیلی امید داشتم. و تحقیق هم کردم کار داره فقط باید خودم پیگیر ش باشم
ولی درست میگید زمینه ها مختلفی داره برای فعالیت.
فولاد پتروشیمی ها معادن مس و..
ولی من میام نگاه می کنم به جمعیت رشتمون بعد میگم مگه این همه ادم براشون کار پیدا می شه؟!
درصورتی که از اون طرف هم درس هاش واقعا سخت و سنگین هستن مباحث
همین ترم قبل داشتیم کسایی که رفتند خیلی ها هم خود شیمی و ریاضی 1 رو پاس نکردن می تونم بگم حدودا نصف شدیم.
بعد اومدیم ترم 2 می بینیم عده ای از کلاس ترم ها بالا تر هستن که هنوز مثلا طرف ریاضی 2 رو پاس نکرده یا ترم 6 یا 8 یا بالاتر بعد اینا رو می بینم سختی ها کلاس ها آزمایشگاه و.. اینا هم می بینم بعد میگم یعنی نکنه اخرش هیچی نباشه.
اولش جمعیت مون زیاد بعد ترم ها اخر زیر 20 می بینی سر کلاس ها نشستن اصلا یک جو عجیبیه.
از اینا می ترسم.
خیلی ممنونم از صحبت هاتون
شما میگید به نظرتون تا ارشد بخونم بعد ذهنمو مشغول این چیزا کنم؟!
اگر ارشد دانشگاه و گرایش خوب قبول بشم امیدی هست بعدش بتونم تو این زمینه ها فعالیت کنم؟
استاد هامونم گرايش مختلف خوندن
ولی خب دانشگاه هم مگه چقدر استاد می خواد.
نمی دونم همش فکر نشدن می کنم. و این خوب نیست.
باعث میشه دیگه درس ها رو با اون انگیزه و تسلط قبلیم نخونم.jahad_121
قطعا امیدی هست
بله چرا که نه یه کم که جلوتر برید میبینید که چقدر شغل ها چقدر موقعیت ها وجود داره که نیازمند به کارشناس متخصص هستند ولی نیست
شما برید سایت جاب ویژن رو بررسی کنید ببینید چقدر در حیطه شیمی شغل وجود داره و بعضی از آگهی ها مثلا یکی دوماهه که هنوز منتظر دریافت رزومه ان این یعنی چی یعنی اون شغلا هست آدمای مخصوص اون شغل نیست چون یا سواد کافی ندارن یا از سایر جنبه ها کامل نیستند
اینجوری امیدوار میشین که میبینین که اگر واقعا خوب باشید قطعا بیکار نمیمونیدو فکرکنم در جریان هستید که شیمی جزء سخت ترین رشته های جهانه دیگه طبیعیه انقدر افتادن و انقدر سخت بودن و انقدر پیچیدگی
وقتی فقط یه قسمت شیمی آلی پانزده میلیون ترکیب داخلش هست حالا کل شیمی که به کنار -
jahad_121
قطعا امیدی هست
بله چرا که نه یه کم که جلوتر برید میبینید که چقدر شغل ها چقدر موقعیت ها وجود داره که نیازمند به کارشناس متخصص هستند ولی نیست
شما برید سایت جاب ویژن رو بررسی کنید ببینید چقدر در حیطه شیمی شغل وجود داره و بعضی از آگهی ها مثلا یکی دوماهه که هنوز منتظر دریافت رزومه ان این یعنی چی یعنی اون شغلا هست آدمای مخصوص اون شغل نیست چون یا سواد کافی ندارن یا از سایر جنبه ها کامل نیستند
اینجوری امیدوار میشین که میبینین که اگر واقعا خوب باشید قطعا بیکار نمیمونیدو فکرکنم در جریان هستید که شیمی جزء سخت ترین رشته های جهانه دیگه طبیعیه انقدر افتادن و انقدر سخت بودن و انقدر پیچیدگی
وقتی فقط یه قسمت شیمی آلی پانزده میلیون ترکیب داخلش هست حالا کل شیمی که به کنار -
jahad_121
قطعا امیدی هست
همه هیچ.
-
شهریاری پر از اندوه ثریا هستم...
-
f.nalist
خیلی ممنونم که اینا رو بهم گفتید
چه خوبنمی دونستم اینطور جای هست
بله
متاسفانه یا خوشبختانه واقعا سخت ه مغزمون دیگه یک جاهای میگه ولش کن بزار خاموش کنیم
ممنونم که باهام صحبت کردید
jahad_121 من تابستون که شریف بودم
استادای شیمیش میگفتن بازار کار خوبی داره اتفاقا
تو ارشد مثلا میتونی ادامه بدی بعد شرکتهای دارویی و آرایشی بهداشتی کار کنی
شرکت رنگ و ...
شرکتی که بابای منم کار میکنه لبنیاتیه تو آزمایشگاهش هستن کسایی که شیمی خوندن -
f.nalist
خیلی ممنونم که اینا رو بهم گفتید
چه خوبنمی دونستم اینطور جای هست
بله
متاسفانه یا خوشبختانه واقعا سخت ه مغزمون دیگه یک جاهای میگه ولش کن بزار خاموش کنیم
ممنونم که باهام صحبت کردید
-
گشنمه.
-
سین کن پیاممو نماینده.
-
جزوه این جلسه رو میخوام.
-
سرکلاسم گوش ندادم هعق.
-
چون خوابم میومدیمپسجسپصجصپ.
-