هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
واقعا نمیدونم چرا دیگه سک سک تولید نشد.
الآنم جستجو زدم کارخونهشون هنوز پابرجاس... ولی محصولات دیگه دارن.شرکت صنعت داران افتخاری شیراز
-
واقعا نمیدونم چرا دیگه سک سک تولید نشد.
الآنم جستجو زدم کارخونهشون هنوز پابرجاس... ولی محصولات دیگه دارن.شرکت صنعت داران افتخاری شیراز
S.daniyal hosseiny لابد بدآموزی داشته
-
دیگه واللا آدم یه سری چیزایی اینجا میبینه که از بین رفتن یه کارخونه و برند درمقابلش هیچی نیست.
-
Hhh Hh برا ما هم سک سک بود زهرا😭
چقددر سک سک میخریدم من..
ارزوم بود بزرگ شم پول داشته باشم خودم برا خودم بخرم
حالا بزرگ شدم
پول دارم
اما کو سک سک که بخرم؟ :>Michael Vey
هعیی😂💔 -
S.daniyal hosseiny لابد بدآموزی داشته
Zahra.HD
لپ لپ بدنیاموزی داشت؟خداوکیلی همیشه از لپ لپ بدم میومد 😂
-
لپ لپ فقط این بیسکوئیتاش که میزدی توی شکلات میخوردی خوب بود. که اونم از مغازه میخریدم دیگه با این شانسیاش کاری نداشتم.
-
هویججج
هرچند امروز روز صافتی بود
و حس خیلی خوبی رو تجربه کردم
ولی خب یاد ۱۶ فروردین و امتحانات پایان ترم اردبیهشت میافتم دلم میخواد گریه کنم 🥸 -
S.daniyal hosseiny من همیشه دوست داشتم به یاد سک سک قدیما، برا خودم لپ لپ بخرم😂 هر سری میدیدمشون میگفتم عه لپ لپ من مییخواام😂
دیگه این سری مامانم گفت برو یکی بزرگشو انتخاب کن برات بخرم تو دلت نمونه🥲😂Michael Vey
الان تو دلت نمونده؟!🥲😂💔 -
Zahra.HD
لپ لپ بدنیاموزی داشت؟خداوکیلی همیشه از لپ لپ بدم میومد 😂
S.daniyal hosseiny سک سک واقعا قشنگتر بود😂
-
یعنی هربار لپ لپ خریدم ناامید شدم. من مثلا دنبال پازل و چیزای معمایی و فلان، لپ لپو باز میکردی موتور توش بود. برچسب! اسباب بازی زشت بیریخت 🚶
-
هویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Zahra.HD
ای کاش مثل تو علوم پایه رو داده بودم
و پاس میشدم و خیالم راحت بود 🥸زهرای دو ماه پیش و چند سال بعد هم داره حسرت الان منو میخوره توام روش
-
S.daniyal hosseiny سک سک واقعا قشنگتر بود😂
Zahra.HD
اصن یه سر و گردن بالاتر بود. باید زنگ بزنیم بهشون بگیم شما تولید کنین ما هم میخریم به خدا. -
Zahra.HD
اصن یه سر و گردن بالاتر بود. باید زنگ بزنیم بهشون بگیم شما تولید کنین ما هم میخریم به خدا.S.daniyal hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Zahra.HD
اصن یه سر و گردن بالاتر بود. باید زنگ بزنیم بهشون بگیم شما تولید کنین ما هم میخریم به خدا.بخداااا
"کارزار بازتولید سک سک"
امضا جمع کنیم -
هویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Zahra.HD
ای کاش مثل تو علوم پایه رو داده بودم
و پاس میشدم و خیالم راحت بود 🥸زهرای دو ماه پیش و چند سال بعد هم داره حسرت الان منو میخوره توام روش