هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
- 
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mahoor 
 همشو نخوندم آخهههههههه..
 میزنمتون الان   :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:اصن کتابش رو داری؟      @soheil95s95 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mahoor 
 همشو نخوندم آخهههههههه..
 میزنمتون الان   :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:اصن کتابش رو داری؟      کتابشو نه  
 پی دی افِ   
- 
@soheil95s95 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mahoor 
 همشو نخوندم آخهههههههه..
 میزنمتون الان   :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:اصن کتابش رو داری؟      کتابشو نه  
 پی دی افِ   @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @soheil95s95 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mahoor 
 همشو نخوندم آخهههههههه..
 پی دی افِ   عه چه جالب ...منم از pdf اش خوندم ولی ایجوری که شما شدی ، نشدم!!!     
- 
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @soheil95s95 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mahoor 
 همشو نخوندم آخهههههههه..
 پی دی افِ   عه چه جالب ...منم از pdf اش خوندم ولی ایجوری که شما شدی ، نشدم!!!     @soheil95s95 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @soheil95s95 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mahoor 
 همشو نخوندم آخهههههههه..
 پی دی افِ   عه چه جالب ...منم از pdf اش خوندم ولی ایجوری که شما شدی ، نشدم!!!     بابا خب مگه بخش بخش نیست ؟!!! من همه بخشارو نخوندم :// اونجاهایی که گفته تو جمع هیچوقت دعوامون نکرده و بچه های همسایمونم میومدن خونمون شبا ک تو درسا کمکشون کنیم و این چیزا://  
- 
@soheil95s95 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @soheil95s95 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mahoor 
 همشو نخوندم آخهههههههه..
 پی دی افِ   عه چه جالب ...منم از pdf اش خوندم ولی ایجوری که شما شدی ، نشدم!!!     بابا خب مگه بخش بخش نیست ؟!!! من همه بخشارو نخوندم :// اونجاهایی که گفته تو جمع هیچوقت دعوامون نکرده و بچه های همسایمونم میومدن خونمون شبا ک تو درسا کمکشون کنیم و این چیزا://  @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @soheil95s95 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @soheil95s95 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mahoor 
 همشو نخوندم آخهههههههه..
 پی دی افِ   عه چه جالب ...منم از pdf اش خوندم ولی ایجوری که شما شدی ، نشدم!!!     بابا خب مگه بخش بخش نیست ؟!!! من همه بخشارو نخوندم :// اونجاهایی که گفته تو جمع هیچوقت دعوامون نکرده و بچه های همسایمونم میومدن خونمون شبا ک تو درسا کمکشون کنیم و این چیزا://    نه باو شوخی میکنم نه باو شوخی میکنم
 ولی تا ده بار ارزش خوندن داره
- 
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @soheil95s95 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @soheil95s95 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mahoor 
 همشو نخوندم آخهههههههه..
 پی دی افِ   عه چه جالب ...منم از pdf اش خوندم ولی ایجوری که شما شدی ، نشدم!!!     بابا خب مگه بخش بخش نیست ؟!!! من همه بخشارو نخوندم :// اونجاهایی که گفته تو جمع هیچوقت دعوامون نکرده و بچه های همسایمونم میومدن خونمون شبا ک تو درسا کمکشون کنیم و این چیزا://    نه باو شوخی میکنم نه باو شوخی میکنم
 ولی تا ده بار ارزش خوندن داره@soheil95s95 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @soheil95s95 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @soheil95s95 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mahoor 
 همشو نخوندم آخهههههههه..
 ولی تا ده بار ارزش خوندن دارهاوهوم  
- 
mahoor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa   بخون بخون ....من چندبار خوندمش؛دیوونه اش بودم؛ بخون بخون ....من چندبار خوندمش؛دیوونه اش بودم؛ن دیگ دلم نمیخواد برم سمتش    
- 
@soheil95s95 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @soheil95s95 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mahoor 
 همشو نخوندم آخهههههههه..
 پی دی افِ   عه چه جالب ...منم از pdf اش خوندم ولی ایجوری که شما شدی ، نشدم!!!     بابا خب مگه بخش بخش نیست ؟!!! من همه بخشارو نخوندم :// اونجاهایی که گفته تو جمع هیچوقت دعوامون نکرده و بچه های همسایمونم میومدن خونمون شبا ک تو درسا کمکشون کنیم و این چیزا://  
- 
mahoor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa اون خود دکتر حسابی بوده!!!نه باباش  آررره ... الان رفتم سراغش!تازه خیلی جاها گفته ایرج و اینا 
 آی ام بی دقت @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mahoor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa اون خود دکتر حسابی بوده!!!نه باباش  آررره ... الان رفتم سراغش!تازه خیلی جاها گفته ایرج و اینا 
 آی ام بی دقت یو ار تاثیرناپذیر       
- 
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mahoor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa اون خود دکتر حسابی بوده!!!نه باباش  آررره ... الان رفتم سراغش!تازه خیلی جاها گفته ایرج و اینا 
 آی ام بی دقت یو ار تاثیرناپذیر       @soheil95s95 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mahoor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa اون خود دکتر حسابی بوده!!!نه باباش  آررره ... الان رفتم سراغش!تازه خیلی جاها گفته ایرج و اینا 
 آی ام بی دقت یو ار تاثیرناپذیر       یس یس          
- 
جالب است، به اين نكته اشاره كنم، كه بيشتر اوقات مادر، درس هاي سخت و مسائل 
 رياضي را، قبلا نزد پدر تمرين مي كردند، كه با حوصله به من و خواهرم ياد بدهند، كه
 اگر ما درست دقت نكرديم، باعث ناراحتي پدر نشويم، و همين امر باعث شده بود، كه
 ما معلومات عمومي بيش تري، در مقايسه با ساير هم كلاسي هاي خود، داشته باشيم.
 #ینی درین حد   
- 
جالب است، به اين نكته اشاره كنم، كه بيشتر اوقات مادر، درس هاي سخت و مسائل 
 #ینی درین حد   @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: جالب است، به اين نكته اشاره كنم، كه بيشتر اوقات مادر، درس هاي سخت و مسائل 
 #ینی درین حد   خب حالا سرنوشتش با دکتر حسابی(محمود) اصلا قابل مقایسه نیست 
 ...آن کجا و این کجا ...
- 
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: جالب است، به اين نكته اشاره كنم، كه بيشتر اوقات مادر، درس هاي سخت و مسائل 
 ...آن کجا و این کجا ...@soheil95s95 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: جالب است، به اين نكته اشاره كنم، كه بيشتر اوقات مادر، درس هاي سخت و مسائل 
 ...آن کجا و این کجا ...اوهوم 

|
 |

شعردانه
شعردانه