هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
واقعا من دیسک گردن و شونه نگیرم خیلیه
گردنم یک جور درد میکنه
نیاز دارم با وردنه مثل خمیر تختش کنن -
یا با چکش بزنم
-
نه شمارمو دارم
نه رمز ایمیلمو قبول میکنه
نه پسورد خود اکانتمو دارم
خواستم از ایمیل پشتیبانی این ایمیلم استفاده کنم یادم افتاد بعلهههههههه سراون ریسیت مسخره کل ایمیلام پریدهههههه=))))))))))) -
@9a36bb14bcf78a
اکانت پشتیبان براش تعریف نکرده بودی؟یا شمارتو به هیچکدوم از جیمیل هات اضافه نکردی که بشه بازیابی کرد؟Ramos9248 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@9a36bb14bcf78a
اکانت پشتیبان براش تعریف نکرده بودی؟یا شمارتو به هیچکدوم از جیمیل هات اضافه نکردی که بشه بازیابی کرد؟چرا ایمیل بازیابی و پشتیبانی براش گذاشتم
ولی من گوشیم ریسیت شد الان هیچی ندارم حتی در خواست رمز از طریق ایمیل بدم رمزم برام بیاد ایمیلی در کار نیست که بخوام ببینم -
Ramos9248 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@9a36bb14bcf78a
اکانت پشتیبان براش تعریف نکرده بودی؟یا شمارتو به هیچکدوم از جیمیل هات اضافه نکردی که بشه بازیابی کرد؟چرا ایمیل بازیابی و پشتیبانی براش گذاشتم
ولی من گوشیم ریسیت شد الان هیچی ندارم حتی در خواست رمز از طریق ایمیل بدم رمزم برام بیاد ایمیلی در کار نیست که بخوام ببینم -
کوپایلت و دیپ سیک بشدت تو مسائل ریاضی و گسسته مخصوصا خنگن، حتی تو حالت دیپ تینکر و دیگه خفنشون
ولی چت جی پی تی عزیز مثل همیشه خفن حل میکنه همرو
یه مسئله مربع لاتین گسسته دادم به کوپایلت رو دیپ تینکر نه تنها غلط گفته که الان گیر کرده جواب نمیده یه ساعته داره فکر میکنه -
کوپایلت و دیپ سیک بشدت تو مسائل ریاضی و گسسته مخصوصا خنگن، حتی تو حالت دیپ تینکر و دیگه خفنشون
ولی چت جی پی تی عزیز مثل همیشه خفن حل میکنه همرو
یه مسئله مربع لاتین گسسته دادم به کوپایلت رو دیپ تینکر نه تنها غلط گفته که الان گیر کرده جواب نمیده یه ساعته داره فکر میکنه -
@9a36bb14bcf78a
یعنی هیچکدوم از جیمیل هاتو نداری که بتونی بازیابی کنی؟ رمز و نام کاربری هیچکدوم رو نداری؟ -
ستاره کو
-
Aqua اصلا حوصلشو ندارم دیگه
هر روز هر روز به هر دلیل از این اکانت به اون یکی اکانت
کلی تو اون اکانتم چیزای مهم داشتم -
@9a36bb14bcf78a
جا پای این اکانتت رو سفت کن
هم با جیمیل هم شماره و اکانت آلا هم خود صفحه اصلی لاگین انجمن