هرچی تودلته بریز بیرون۶
- 
یاخدا 
- 
_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: @د-ژ-م اوندفه پرسیدم چقدر خوندی ندیدی فارسی و زبان فیلماشو دیدم فرمول مونده 
 دینی 2 3 تا درس
 عربی دس نزدم
 من بدبختی اینجاس خیلی تایم روی یازدهم گذاشتم خیلی زیاد ابان اذر تا اواسط دی همش یازدهم ولی بازم خداروشکر حذف شد
- 
این پست پاک شده!
- 
انار انار 
- 
این پست پاک شده!
- 
این پست پاک شده!
- 
این پست پاک شده!
- 
این پست پاک شده!
- 
گویند مکن ناله و این غم که مراست 
 بر دل نه که بر کوه نهی ناله کند...
- 
_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: @د-ژ-م اوندفه پرسیدم چقدر خوندی ندیدی فارسی و زبان فیلماشو دیدم فرمول مونده 
 دینی 2 3 تا درس
 عربی دس نزدم
 من بدبختی اینجاس خیلی تایم روی یازدهم گذاشتم خیلی زیاد ابان اذر تا اواسط دی همش یازدهم ولی بازم خداروشکر حذف شد@د-ژ-م در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: _ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: @د-ژ-م اوندفه پرسیدم چقدر خوندی ندیدی فارسی و زبان فیلماشو دیدم فرمول مونده 
 دینی 2 3 تا درس
 عربی دس نزدم
 من بدبختی اینجاس خیلی تایم روی یازدهم گذاشتم خیلی زیاد ابان اذر تا اواسط دی همش یازدهم ولی بازم خداروشکر حذف شدیه پیشنهاد برای زبان و فارسی فرمول ۲۰ نزن فرمول سبز خیلی سبز بزن مخصوصا فارسی فرمول ۲۰ چرت و بی نکته ست ... 
 عربی کلش ۶۰ صفحه ست واقعا راحته نگران این نباش
 دینی هم سعی کن تا کنکور ۶ ۷ درسشو بخونی
- 
@د-ژ-م در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: _ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: @د-ژ-م اوندفه پرسیدم چقدر خوندی ندیدی فارسی و زبان فیلماشو دیدم فرمول مونده 
 دینی 2 3 تا درس
 عربی دس نزدم
 من بدبختی اینجاس خیلی تایم روی یازدهم گذاشتم خیلی زیاد ابان اذر تا اواسط دی همش یازدهم ولی بازم خداروشکر حذف شدیه پیشنهاد برای زبان و فارسی فرمول ۲۰ نزن فرمول سبز خیلی سبز بزن مخصوصا فارسی فرمول ۲۰ چرت و بی نکته ست ... 
 عربی کلش ۶۰ صفحه ست واقعا راحته نگران این نباش
 دینی هم سعی کن تا کنکور ۶ ۷ درسشو بخونی_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: یه پیشنهاد برای زبان و فارسی فرمول ۲۰ نزن فرمول سبز خیلی سبز بزن مخصوصا فارسی فرمول ۲۰ چرت و بی نکته ست ... همشون ی چیز نیستن؟ 
 ی درسنامه دارنو سوالات کنکور_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: دینی هم سعی کن تا کنکور ۶ ۷ درسشو بخونی سعی میکنم 
- 
 دینی 2 3 تا درس
 عربی دس نزدم
 من بدبختی اینجاس خیلی تایم روی یازدهم گذاشتم خیلی زیاد ابان اذر تا اواسط دی همش یازدهم ولی بازم خداروشکر حذف شد
- 
_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: یه پیشنهاد برای زبان و فارسی فرمول ۲۰ نزن فرمول سبز خیلی سبز بزن مخصوصا فارسی فرمول ۲۰ چرت و بی نکته ست ... همشون ی چیز نیستن؟ 
 ی درسنامه دارنو سوالات کنکور_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: دینی هم سعی کن تا کنکور ۶ ۷ درسشو بخونی سعی میکنم 
- 
_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: @د-ژ-م سوالات کنکور چرا این کلمه کنکور نفرین شده تو همه حرفام هس 
 منظورم سوالات نهایی بود

|
 |

شعردانه
شعردانه