هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Ramos9248 واسه طنز ماجرا اتفاقا باحاله
من چنلای فوتبالی رو دارم بازیارو خیلی پیگیر نیستم برای دیدنشون ولی هستم توشون جالبه اتفاقات برا خنده -
@هویججج
🩵
-
دل دردددددد
من نمی دونم محض غذا ظهری ه!
دارم
نمی تونم
خیلی درد داره لعنتی دل پیچ بدیهههههه -
چی بودن دادن من بچه ها
️
اهااااا
احتمالا برای اون ترکیب ماسشتون مثلا ماست موسیره
وای وای
ظهر برای اینکه سیر شیم 5 تا ادم بودیم
با ماست اخرش خواستیم سیر شیم غذا کم بود -
ای اییی اییییی
می خوام مثل بچه شیرخور ها
ای ای کنم
اییییییییی -
Hako در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
حس قودرت میکنم وقتی تستای مغناطیسو میزنم چون خیلی کم غلط میزنم اونم تک توک ....ههه
چشمم زدین حسوداااااا الان نمیتونم چیزی بزنم چراااا؟
-
ايييييييييي
️
️
️
️
️
️
️
-
وقتی میام انجمن دلم میگیره حس غروب جمعه بم دس میده...
آخرین بازدیدا بعضیا زده ۳ سال پیش بعضیا ۵ سال پیش ۲ سال پیش... باخودم میگم ینی الان صاحب این اکانت کجاس که اکانتش داره خاک مخوره؟؟ کجای ای دنیاس؟ داره چه مکنه؟؟ یه زمانی اینجا برا خودش دوستایی داشته، تا وقت گیرش میامده آمده اینجا پیش دوستاش ولی الان ای چند ساله که نیست... یه حس دلگیری بم دس میده
دنیای عجیبیه..
-
آخرین بازدیدا بعضیا زده ۳ سال پیش بعضیا ۵ سال پیش ۲ سال پیش... باخودم میگم ینی الان صاحب این اکانت کجاس که اکانتش داره خاک مخوره؟؟ کجای ای دنیاس؟ داره چه مکنه؟؟ یه زمانی اینجا برا خودش دوستایی داشته، تا وقت گیرش میامده آمده اینجا پیش دوستاش ولی الان ای چند ساله که نیست... یه حس دلگیری بم دس میده
دنیای عجیبیه..
Matin Mousavi 1
متاسفانه -
دنیای عجیبیه..
-
jahad_121
وای ذهن پوچم غلط کردههه باید کشش داشته باشه خیر سرش دم کنکوری میشه سال بعد
اره یه اسپند مشتییییی زیادم بنداز تو ذغال دودش الاخونه رو پر کنه -
jahad_121
واهاییییی مرسیییییییی تا الان کسی با هلیکوپتر و موشک و هواپیما برام اسپند دود نکرده بود