هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
ولی فقط اون خانواده که بچشونو میذارن داخل همچین چیزی که با موج دریا حرکت میکنه
انگار خودشونم از بچه شون خسته بودن که این کارو کردن وگرنه عقل سلیم نمیتونه این کارو بکنه -
ولی فقط اون خانواده که بچشونو میذارن داخل همچین چیزی که با موج دریا حرکت میکنه
انگار خودشونم از بچه شون خسته بودن که این کارو کردن وگرنه عقل سلیم نمیتونه این کارو بکنه -
Ramos9248
اره حق -
خدایا... راستشو بخوام بهت بگم، امشب بعد مّدّتّهّاّ احساس کردم هستی =)))
-
در اثر جیغو گریه زیاد امروز الان چشام وا نمیشه که این همه درسی ک مونده رو بخونم
ا -
فکر کنم فقط منم ک تصویر زمینش عکس خودشه
-
مث کسیم که همه فک میکنن وای طرف چقدر بی دغدغس ، خوشبحالش ، چقدر میخنده ، ولی حس میکنم خیلی زود میمیرم ، زود تر از چیزی که فکرشو کنم حتی زود تر از کسی که ۱۰ سال ازش بزرگترم . بابام بعضی اوقات میگه خیلی خوشگله که موهای سفید داری . بعضی اوقات هم به شوخی میگه نکنه کمبودی چیزی داری ناراحتی غصه میخوری منم میگم نه کلا موهام اینطوریه . یعنی اینقدر خوب نقش بازی میکنم. . نمیدونن درونم چی میگذره .
دوستم تو طعطیلات عید بود بهم زنگ زد . یه مشکلی داشت، واس من خیلی خنده داره ، میگه چقدر تو حالت خوبه میخندی خوش به حالت ، وقتی قطع کردیم رفتم و فقط نشستم گریه کردم .
دختر داییم اومده بود پیشم داشت از مشکلات و بحث های خانوادگیشون میگفت منم گوش میدادم ، گفت چقدر حرف زدم سرتو بردم آخه پیش کس دیگه ای روم نمیشه بگم اونام خوشون کلی مشکل دارن بعد من برم پیش اونا از مشکلاتم بگم .نمیدونم ولی خیلی حس بدیه ک خودت باعث مرگ خودت بشی . حس میکنم به زودی قراره سکته قلبی کنم ....
هوفففففف