هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
-
mr.vinyzo
یه چی بگم ؟
اگه بعدا وارد رابطه با یه ادمی شدید به این دلیل که بهش میگم بره عمل کنه بهش میگم رژیم سخت بگیره یا مجبورش میکنم چاق بشه
لطفا این ظلم رو در حق اون دختر نکنید ممکنه صدتا کیس بهتر از شما پیدا کنه که اتفاقا عاشق همین ویزگی ظاهریش بشه شاید از نظر شما زشت باسه ولی از نظر یه پسر دیگه واقعا جذاب باشه
زیبایی واقعا سلیقه ایههویججج اتفاقا یه جا نوشته بود خشونت علیه دخترا به این دلیل نیست که طرف مورد ضرب و شتم قرار بگیره
همین که به یه دختر احساس ناکافی بودن درمورد ظاهرش بدین و اون این حس رو داشته باشه طوری که الان هست مورد قبول نیست باعث میشه دنبال این روش های زیبایی بره و دیگه هم نتونه خودشو دوست داشته باشه
البته این درمورد پسرا هم صدق میکنه -
@Pr.Gh.ir هم ترس هم بازی
من یه بار با دوستام رفتیم اتاق فرار به اسم سیاحت قبر دیگه من غلط کنم برم اتاق فرار از بس ترسناک بود -
@Pr.Gh.ir
اتاق فرار نرفتم
تونل وحشت رفتم چرت بود
حتی یه ذره هم نترسیدم
بنظرم توی تونل وحشت نباید از مغزت استفاده منی
من دیدیم یه آقایی داره با اره نزدیک میشه فورا در زدم در رو باز کردن
درصورتی که باید به اطراف با دقت نگاه مکنی آقاهه با ارائه اکثر افراد رو لمس کنه بعدا که ترسیدن اونا تازه در رو محکم بزنن و فرار کنن
-
تنها سلول گیاهیی که دیواره نداره: اسپرم
-
باور نمیکنین اگه بگم به هرکدوممون یکی یه قبر دادن و گفتن تنهایی برید توش
-
هیچ واقعا هیچ...
-
ما داریم تهدید میشیم توسط ی فرد نزدیک 300 تومن میخاد
-
@Pr.Gh.ir هم ترس هم بازی
من یه بار با دوستام رفتیم اتاق فرار به اسم سیاحت قبر دیگه من غلط کنم برم اتاق فرار از بس ترسناک بودMasoumeh.sh عجب
-
باور نمیکنین اگه بگم به هرکدوممون یکی یه قبر دادن و گفتن تنهایی برید توش
-
نمیدونم واقعا چی بگم...
-
هویججج اتفاقا یه جا نوشته بود خشونت علیه دخترا به این دلیل نیست که طرف مورد ضرب و شتم قرار بگیره
همین که به یه دختر احساس ناکافی بودن درمورد ظاهرش بدین و اون این حس رو داشته باشه طوری که الان هست مورد قبول نیست باعث میشه دنبال این روش های زیبایی بره و دیگه هم نتونه خودشو دوست داشته باشه
البته این درمورد پسرا هم صدق میکنه -
سعدی! چو جورش میبری نزدیک او دیگر مرو...