هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Aqua
چه جوری غیر فعالش کنم؟
مشکلم اینکه برای استراحت بین درسام از یه جایی به بعد خوراکی خوردن و راه رفتن و اینا جواب نمیده مثلا از صبح دارم میخونم نزدیک ظهر دیگه از راه رفتن بین استراحتا و خوراکی خوردن خستم پس میرم سر گوشی
یا مثلاً شب که بشه._.Zahra.K
تایم استراحت بین درسام رو چیکار کنم؟
دوازدهم
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء -
چقدر این توقع داشتن بده
اگه الان توقع نمیداشتم و کارمو واقعا برای خدا میکردم
وضعیتم این نبود.اما الان خیلی ناراحتم خیلی
از اینکه همه کار کردم خودمو به آب و آتیش زدم آخرم من شدم بده و اونی که همه فتنه ها زیر سرمه ...
فقط هر وقت کاری داشتن زنگ میزدن
حالا دیگه همونم نمیزنن و انگار نه انگار وجود داری(:
چقدر ناراحت شدم:)) -
به نظر میرسه که خبری از شیرینی نیست.
-
فراز و فرود داره ولی استقامت میخواد....
پایداری میخواد
تعهد میخواد
هیچ راهی سختی نداره ....
-
._.Zahra.K
تایم استراحت بین درسام رو چیکار کنم؟
دوازدهم
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء._.Zahra.K دور خونتون دور بزن....چیزی بخور و به اب دادن به گلها و عصرونه درست کردن بگذرون به نظرم..
-
به نظر میرسه که خبری از شیرینی نیست.
-
Blue28؟!
-
یا یکی اومده بود میگفت دو سه روز پیش حالت غش بهم دست داد خوب شدم الان احساس خوبی ندارم اومدم اورژانس:))
jahad.20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
یا یکی اومده بود میگفت دو سه روز پیش حالت غش بهم دست داد خوب شدم الان احساس خوبی ندارم اومدم اورژانس:))
یکی از دوستای بابامصبح که میخواست بره مدرسه سرش درد میکرده و در کل حالش خوب نبوده منتهی بی توجهی میکنه و میره مدرسه متاسفانه چند ساعت بعد سر کلاس سکته میکنن و فوت میکنن دکتر میگن که اگه همون موقع خودشونو به اورژانس حتی میرسوندن زنده میموندن....
-
jahad.20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
یکی از دوستای بابامصبح که میخواست بره مدرسه سرش درد میکرده و در کل حالش خوب نبوده منتهی بی توجهی میکنه و میره مدرسه متاسفانه چند ساعت بعد سر کلاس سکته میکنن و فوت میکنن دکتر میگن که اگه همون موقع خودشونو به اورژانس حتی میرسوندن زنده میموندن....
mr.vinyzo چقدر بد
آره همیشه نباید حتی علائم کوچیک و ازش رد شد حتی میگن کوچیک ترین درد از چانه تا ناف ممکنه به خاطر سکته ی قلبی باشه طرف حتی میگن دندون درد داشته بعد میفهمن سکته قلبی کرده
منتها این مریض معاینه شد و مشکلی نداشت اما همچنان اصرار داشت که نه من احساس خوبی ندارم هرچی ام میگفتی خب احساس خوبی ندارم یعنی چی میگفت نمیدونم
|
شعردانه

🥲 ...