هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
یکارایی میکنم که تو مخیلمم نمیگنجید اینکارو بکنم
-

تو نمیفهمی نمیفهمی 

-
اسم دانش آموزا بد در رفته
ما تو مدرسه به معلما سلام میکردیم علیک میگرفتن
حالا تو خیابون معلم فیزیکمو دیدم سلام کردم به زور سر تکون داد
رفتم مدرسه معلم تفکرِ گور به گوری یه سلام کردم سرشو کرد اون ور
همینا میشینن پیش هم که نسل جدید بی ادبن نسل جدید اینجورین اونجورین -
فقطط قیافه گرفتن معلم تفکر رو نمیتونم هضم کنم
-
تو که خودت هیچ غلطی نمیکردی
-
ایکاش یه وقتایی هیچ قانونی وجود نداشت
میتونستی بعضیا رو تا دلت میخواد کتک بزنی
یعنی اگه این قابلیت بود یه لیست بلند بالایی دارما -
Sky 1404 موفق باشید

-
بعد بگین چرا از دبیرستان بدت میومد
معلم عقده ای
مدیر عقده ای
دانش آموزای از دماغ فیل افتاده
معلمای از دماغ فیل افتاده -
ما مهم دبیر فیزیک داشتیم همیشه سر کلاسش میگفت بلاخره شما سطح خانواده هاتون پایین تره از ما (شهر خودشون از شهر ما )و فلانه شما سطحتون پایینه و اینا بعد چند وقت تو حضور غیاب پرسید صالحی تو اسم پدرت فلانه گفتم اره اقا گفت چیکارس کاشف به عمل اومدیم که اقا دانشجو ی بابام بوده و بعد قپی میومده ...منم یچی بهش انداختم دیگه تا اخر سال به هیچکی نگفت من چیکرم و فلانم و پشمدانم

-
بچهها برای امتحان دین و زندگیتون محسنی کبیر رو دنبال کنید
اگر وقت نمیکنید کلاساش رو ببینید قطعا نمونه سوالاتشو حل کنید و چیزایی که بیشتر اشاره میکنه رو مو به مو بلد باشید.
البته اگر دوست داشتیدنمونه سوالاتشو هم جامع هست و حدود ده تا هستش اکه امسال زیاد نکرده باشه
-
ما مهم دبیر فیزیک داشتیم همیشه سر کلاسش میگفت بلاخره شما سطح خانواده هاتون پایین تره از ما (شهر خودشون از شهر ما )و فلانه شما سطحتون پایینه و اینا بعد چند وقت تو حضور غیاب پرسید صالحی تو اسم پدرت فلانه گفتم اره اقا گفت چیکارس کاشف به عمل اومدیم که اقا دانشجو ی بابام بوده و بعد قپی میومده ...منم یچی بهش انداختم دیگه تا اخر سال به هیچکی نگفت من چیکرم و فلانم و پشمدانم

mr.vinyzo
این معلم ریاضی ما بود
یه اقایی بود
خودش دبیر فرزانگان
زنش مدیر فرزانگان
دخترش دانشجوی پزشکی روزانه زنجان
هررر بار میومد مدرسه امون میگفت حقوق منو ندادن منطقه محرومید نمیدونم اینجا قحطی زده است هیچی یافت نمیشه من نباید میومدم این مدرسه
از بچه های امسال شنیدم بازم دبیرشونه
یعنی یکی باید بهش بگه
اخه اگه برات نمیصرفید چرا دوباره اومدی چون اینارو مدرسه میاره با اموزش پرورش منطقه ما قرارداد ندارن -
mr.vinyzo
این معلم ریاضی ما بود
یه اقایی بود
خودش دبیر فرزانگان
زنش مدیر فرزانگان
دخترش دانشجوی پزشکی روزانه زنجان
هررر بار میومد مدرسه امون میگفت حقوق منو ندادن منطقه محرومید نمیدونم اینجا قحطی زده است هیچی یافت نمیشه من نباید میومدم این مدرسه
از بچه های امسال شنیدم بازم دبیرشونه
یعنی یکی باید بهش بگه
اخه اگه برات نمیصرفید چرا دوباره اومدی چون اینارو مدرسه میاره با اموزش پرورش منطقه ما قرارداد ندارنGharibe Gomnam زر میزنن بابا .. پارسال یه دبیر ریاضی خصوصی خواستم بگیرم گفت جلسه ای 700 تومن ..معروفم بود دخترش رتبه دو کنکور (کشوری) شده بود بعد رفتم یه جلسه اینقدر بد اخلاق بود حالم بهم خورد ته جلسش میخواست قشنگ منو بزنه .دیگه نرفتم
-
Gharibe Gomnam زر میزنن بابا .. پارسال یه دبیر ریاضی خصوصی خواستم بگیرم گفت جلسه ای 700 تومن ..معروفم بود دخترش رتبه دو کنکور (کشوری) شده بود بعد رفتم یه جلسه اینقدر بد اخلاق بود حالم بهم خورد ته جلسش میخواست قشنگ منو بزنه .دیگه نرفتم
mr.vinyzo

واقعیتش معلمای ریاضی که با حوصله باشن کمن میفهمم چی میگین
|
شعردانه