هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@Pr.Gh.ir در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بعد این حرفم واقعا حرف درستی نیست
حرف من ؟
چون بنظرم میشه از یسری اخلاقا اکثر آدما خوشت نیاد
ولی خب کنار باید بیای داخل جامعهآره خب همه همینن ..چیزی که من گفتم به هیچ عنوان نمی تونم باهاش کار بیام کسایین که خیلیی رفتار های زیادی ازشون جالب نیست
پرستو بابایی اره برای اون قسمت که گفتی اگه خوشم نیاد از اخلاق کسی کلا تحملش نمیکنم چون بنظر من هیچ آدمی پیدا نمیشه که از همه اخلاقاش خوشت بیاد
-
f.nalist در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بهترین نوع هم خوابگاهی به نظرم هم خوابگاهی های ده سال ازت بزرگترن
نه بابا اینجوری که سخت تره
ما الان با ترم هشتی ها هم اتاقی هستیم ولی خب خیلی جالب نیست.. -
پرستو بابایی بعضی آدما هر کاری هم کنی آدمای نرمالی نیستن
بابونــــه
دقیقا -
بعد این حرفم واقعا حرف درستی نیست
حرف من ؟
چون بنظرم میشه از یسری اخلاقا اکثر آدما خوشت نیاد
ولی خب کنار باید بیای داخل جامعهآره خب همه همینن ..چیزی که من گفتم به هیچ عنوان نمی تونم باهاش کار بیام کسایین که خیلیی رفتار های زیادی ازشون جالب نیست
-
پرستو بابایی اره برای اون قسمت که گفتی اگه خوشم نیاد از اخلاق کسی کلا تحملش نمیکنم چون بنظر من هیچ آدمی پیدا نمیشه که از همه اخلاقاش خوشت بیاد
@Pr.Gh.ir
ولی من نفهمیدم
شما اولش طوری گفتین انگار حق انتخاب دارین
بعد گفتین مجبورین
الان مبجور هستین یا نیستین؟ -
@Pr.Gh.ir
نه خب منظورم این نیست .من الان مثلا یه دوست دارم که یه سری اخلاقاش رو مخمه ولی یا این حال دوستای خوبی برای هم هستیم
ولی بعضا پیدا میشن که دیگه تعداد این اخلاقای رو نشون میره بالا ..اینا دیگه هیچ جوره قابل هضم نیستن -
f.nalist در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بهترین نوع هم خوابگاهی به نظرم هم خوابگاهی های ده سال ازت بزرگترن
نه بابا اینجوری که سخت تره
ما الان با ترم هشتی ها هم اتاقی هستیم ولی خب خیلی جالب نیست..پرستو بابایی
بچه هامون تو یه واحد با بچه های دکتری هستند و زندگی مسالمت آمیز تری نسبت به ما دارن
شاید جو خشک و بی روح تر باشه و هیچ حرف مشترکی برای زدن نباشه ولی حداقل با افراد بالغ تر کنار میایمیدونی هم رشته ای و هم ترمی خودت یا از ترم خودت بالاتر یه سره به دنبال اثبات خودشه و تحقیر تو تو علوم پزشکی که استثنا اینا وجود نداره من تا اینجا که اومدم 98 درصدشون دنبال اینن که بگن ما خیلی خفنیم و این صحبتا ترم بالاییشون نسبت به ترم پایینی ها همینطور
ولی مثلا یه دانشجوی پی اچ دی دیگه دنبال اثبت خودش به تو نیست کاری باهات نداره و تنش روانی کمتری وجود داره -
@Pr.Gh.ir
ولی من نفهمیدم
شما اولش طوری گفتین انگار حق انتخاب دارین
بعد گفتین مجبورین
الان مبجور هستین یا نیستین؟Gharibe Gomnam نه
میخوام حرفا بچه ها رو بدونم
داخل شرایطا مختلف قرارشون بدم -
وسط بحث خوابگاه نقش تبلیغات آپارات رو بازی میکنم فکرکنم
Gharibe Gomnam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
وسط بحث خوابگاه نقش تبلیغات آپارات رو بازی میکنم فکرکنم
۴ تا لایک
-
Aqua
اخی چه بامزه
میدونستم سگ و گربه ها عقلشون میرسه ولی پرنده ها نه
تنهاست؟ جفت ندارع؟Gharibe Gomnam نه پرنده ها هم نمیرسه واسه ما شانسی بچه خوبی شده
فعلا نداره در آینده به امید خدا -
من با پدربزرگ ۱۰۰ سالم بهتراز همکلاسیام کنار میومدم
-
@د-ژ-م من گوسفند بیشتر دیدم قربونی میکنن
شاید بخاطر قیمت کمترشه
تاحالا گاو ندیدم، اما شنیدم گاو هم قربونی میکنن....
یه سوال ماهلین، کله و پاچه گاو قابل خوردن نیست درسته؟بابونــــه اره قابل خوردنه ولی من نخوردم بوش میاد
کلن گوشت ی ذره بو بده دیگه نمیخورم
الان بیشتر از ۵ ساله ماهی نخوردم با اینکه مامانم عالی درستش میکنه ولی از گلوم پایین نمیره -
بابونــــه
وای منم اینجوری که تو اون موقعیت جواب نمیدم ولی بعدش خیلی پشیمون میشم از اینکه جواب ندادم و کلی با خودم کلنجار میرم که آره تو میتونستی اینو بهش بگی ها! چرا نگفتی پس؟!
ولی خب در کل همونی که خودت گفتی .. -
بابونــــه اره قابل خوردنه ولی من نخوردم بوش میاد
کلن گوشت ی ذره بو بده دیگه نمیخورم
الان بیشتر از ۵ ساله ماهی نخوردم با اینکه مامانم عالی درستش میکنه ولی از گلوم پایین نمیره@د-ژ-م جالبه
نمی دونستم
من فقط از بوی چربی بدم میاد -
میگم زهرا ممنون که پیامای ما رو لایک میکنی
بعد اگه یه روز خواستی با یکی مخالفت کنی یا موافقت اون از کجا بفهمه؟ -
بابونــــه
وای منم اینجوری که تو اون موقعیت جواب نمیدم ولی بعدش خیلی پشیمون میشم از اینکه جواب ندادم و کلی با خودم کلنجار میرم که آره تو میتونستی اینو بهش بگی ها! چرا نگفتی پس؟!
ولی خب در کل همونی که خودت گفتی ..پرستو بابایی در کتاب چهار میثاق میخونیم که آدمای سمی ممکنه با حرف زدن به سمت شما زهر پرتاب کنن
این شمایید که نباید زهر رو بگیرید... -
@د-ژ-م جالبه
نمی دونستم
من فقط از بوی چربی بدم میادبابونــــه چربی نگم دیگه
مامانم بعضی وقتا با چربی طبیعی خالص گوسفند برای بابام میپزه من اصلن اون روز نمیمونم خونه -
میگم زهرا ممنون که پیامای ما رو لایک میکنی
بعد اگه یه روز خواستی با یکی مخالفت کنی یا موافقت اون از کجا بفهمه؟Gharibe Gomnam لایک نکرد یعنی پست یه ایرادی داره
-
من کلا آدمی هم که خیلی دیر به کسی اعتماد میکنم و میرم باهاش دوست میشم ، ترم یک خیلی راحت و یه رابطه خوب با بچه ها کلاسمون داشتیم ولی چند وقت پیش تعریف کردم
و الان باز حس میکنم مثل قدیمه
در صورتی که میگفتن دوستا دبیرستان و دانشگاه برات میمونن
ولی کسی نگفت اگه دوستی نباشه چی ؟
یا میگفتن دوستا راهنمایی فراموش میشن
ولی وقتی دوستی مثل دوست راهنماییت پیدا نکنی چی ؟
دلیل نمیشه فراموشش نکنی ؟ خب من هنوز به یاد اونام ، شاید اونا کمتر به یاد من باشن ولی من کسی رو مثل دوستا راهنماییم پیدا نکردم -
پرستو بابایی
بچه هامون تو یه واحد با بچه های دکتری هستند و زندگی مسالمت آمیز تری نسبت به ما دارن
شاید جو خشک و بی روح تر باشه و هیچ حرف مشترکی برای زدن نباشه ولی حداقل با افراد بالغ تر کنار میایمیدونی هم رشته ای و هم ترمی خودت یا از ترم خودت بالاتر یه سره به دنبال اثبات خودشه و تحقیر تو تو علوم پزشکی که استثنا اینا وجود نداره من تا اینجا که اومدم 98 درصدشون دنبال اینن که بگن ما خیلی خفنیم و این صحبتا ترم بالاییشون نسبت به ترم پایینی ها همینطور
ولی مثلا یه دانشجوی پی اچ دی دیگه دنبال اثبت خودش به تو نیست کاری باهات نداره و تنش روانی کمتری وجود دارهf.nalist
آره از این نظر باهات موافقم