ادبیات
-
E.B.BUTTERFLY
سلام. درمواجهه با سؤال اولت، متوجه اینکه چرا این سؤال برات پیش اومده نمیشه. مصرع همینجوریش مرتبه و تمام مصرع، به جز فعلش، گروه مسندیه.«چرا» هم میتونه قید پرسش باشه.
-
E.B.BUTTERFLY
سلام. درمواجهه با سؤال اولت، متوجه اینکه چرا این سؤال برات پیش اومده نمیشه. مصرع همینجوریش مرتبه و تمام مصرع، به جز فعلش، گروه مسندیه.«چرا» هم میتونه قید پرسش باشه.
S.daniyal hosseiny من میگم که مثلا بیاد به صورت: «من خراب شبگرد مبتلا را ترک کن.» بنویسه.
-
S.daniyal hosseiny من میگم که مثلا بیاد به صورت: «من خراب شبگرد مبتلا را ترک کن.» بنویسه.
E.B.BUTTERFLY
خب تو اونوقت ترکیبِ ترکِ من و درواقع کسرهٔ میانجی بین دو کلمه رو حذف کردی و معادلی براش نساختی. همچین اجازهای نداری.ترکِ منِ خرابِ شبگردِ مبتلا، همهش گروه مفعولیه.
(توی پیام قبلی نوشتم مسندی و اصلاح میکنم) -
E.B.BUTTERFLY
این پست پاک شده! -
E.B.BUTTERFLY
خب تو اونوقت ترکیبِ ترکِ من و درواقع کسرهٔ میانجی بین دو کلمه رو حذف کردی و معادلی براش نساختی. همچین اجازهای نداری.ترکِ منِ خرابِ شبگردِ مبتلا، همهش گروه مفعولیه.
(توی پیام قبلی نوشتم مسندی و اصلاح میکنم)S.daniyal hosseiny یه سوالی... یعنی من را ترک کن. من که میشه مفعول... بعد
ترکِ من کن. اینم میشه مفعول؟ مسند نمیشه؟😶 -
S.daniyal hosseiny یه سوالی... یعنی من را ترک کن. من که میشه مفعول... بعد
ترکِ من کن. اینم میشه مفعول؟ مسند نمیشه؟😶نقطه
راستش اینجا جاییه که دیگه وارد بحث قاعدهٔ فعل مرکب میشیم...
ترک کردن میتونه از منظری فعل مرکب باشه یا اینکه فعل، اسنادی باشه و ترک رو مسندش درنظر بگیریم. برای همین «من» میتونه مفعولش باشه.
اما وقتی بگیم:
ترکِ من کن
اونوقت این «کن» به معنی «انجام بده» اومده. دیگه از شکل اسنادی بودن درمیاد. -
E.B.BUTTERFLY
(توی پیام قبلی نوشتم مسندی و اصلاح میکنم)S.daniyal hosseiny متوجه شدم، ممنونم ازتون.
-
S.daniyal hosseiny متوجه شدم، ممنونم ازتون.
E.B.BUTTERFLY خواهش میکنم
-
نقطه
راستش اینجا جاییه که دیگه وارد بحث قاعدهٔ فعل مرکب میشیم...
ترک کردن میتونه از منظری فعل مرکب باشه یا اینکه فعل، اسنادی باشه و ترک رو مسندش درنظر بگیریم. برای همین «من» میتونه مفعولش باشه.
اما وقتی بگیم:
ترکِ من کن
اونوقت این «کن» به معنی «انجام بده» اومده. دیگه از شکل اسنادی بودن درمیاد.S.daniyal hosseiny متوجه شدم ممنونم🙏💙
-
S.daniyal hosseiny متوجه شدم ممنونم🙏💙
نقطه خواهش میکنم ♥