هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
S.daniyal hosseiny بله جدیه
بابونــــه
از اینکه مبنای سؤال جدی تو، پیام شوخی یکی دیگهست. -
Succinate
به نظر میرسه نابابتر از من داشتی قبلاS.daniyal hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate
به نظر میرسه نابابتر از من داشتی قبلامن خودم نابابم
-
چون پیام جهاد محض خندهست و جدی نیست.
S.daniyal hosseiny من عکسی که داخل روح نواز فرستادن رو دیدم
بخاطر اون پرسیدم
دیگه نقل قول نزدم
روی همون پیام تودلی شون رپیلای زدم -
S.daniyal hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate
به نظر میرسه نابابتر از من داشتی قبلامن خودم نابابم
Succinate
همین کارا رو میکنی که اونطوری میشه که اونطوری میکنن -
Succinate
همین کارا رو میکنی که اونطوری میشه که اونطوری میکنن -
Succinate
همین کارا رو میکنی که اونطوری میشه که اونطوری میکننS.daniyal hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate
همین کارا میکنی که اونطوری میشه که اونطوری میکنن -
برم نهادامو بدم
-
بچه ها چه جوری دینیو مرور کنم؟
به شدت یادم میره یعنی صفحه و همه چیش یادم میاد ولی خود اون متن نه
یازدهمم و دوشنبه امتحان دارم نه فردا
دانش-آموزان-آلاء
دوازدهم
فارغ-التحصیلان-آلاء -
آخه دینیو چه جوری میشه مرور کرد؟
چشمی که فایده نداره
بخوای دوباره کل درسارو بازگو کنی هزار ساعت طول میکشه
هعییی
برسم این درس هم بخونم فردا سه تا دیگه رو جمع جور کنم._.Zahra.K با حل نمونه سوالات نهایی سال های گذشته
از هر سوالی که کاملا بلدی رد میشی
و هر سوالی که داخلش ایراد داری مجدد می خونیش
بنظرم بهترین راه همینه -
برم نهادامو بدم
-
jahad.20 سلام شبتون بخیر
وظیفه شما داخل اتاق عمل چیه؟!
و اینکه تا حالا داخل چند اتاق عمل بودین که بیمار فوت کرده؟ واکنش پزشک ها و خودتون چی بوده؟!بابونــــه سلام
وظیفه ما بیهوش کردن مریض بیهوش نگه داشتن و بهوش آوردن
این کار با تزریق دارو ها و استنشاق گاز بیهوشی انجام میشه و مهم ترین کاری که ما به صورت عملی میکنیم اداره راه هوایی مریض هست تعبیه یک لوله داخل نای یا تراشه مریض برای اینکه دارو های بیهوشی ایست تنفسی میدن و ما باید توسط دستگاه به بیمار نفس بدیم و حین عمل اکسیژن رسانی شوحفظ کنیم
همچنین پایش همه ی علائم حیاتی از جمله فشار ریت اصلاح دیس ریتمی ها اصلاح حجم داخل عروقی اصلاح تنفسی اصلاح اسیدوز و الکالوز تنفسی دادن خون به مریض و تصمیم گیری در لحظه در شرایط بحران وظیفه ماست
در اتاق عمل هم CPR وظیفه ماست یعنی اگه مریض در. حال عمل ایست قلبی تنفسی کنه کد بخوره جراح میتونه کاملا کنار واسته دست نزنه و وظیفه بیهوشیه که شرایط و استیبل کنهمرگ هم زیاد دیدم واکنشم اوایل بغض و گریه و ناراحتی بود الان متاسفانه برام عادی شده و برای شادی روح طرف دعا میکنم
تقریبا واسه همه ی کادر درمانی ها مرگ عادی شده. -
._.Zahra.K با حل نمونه سوالات نهایی سال های گذشته
از هر سوالی که کاملا بلدی رد میشی
و هر سوالی که داخلش ایراد داری مجدد می خونیش
بنظرم بهترین راه همینهبابونــــه
آخه مشکل اینجاس فقط پارسال یازدهم نهایی بوده
یعنی کلا یدونه نمونه سوال نهایی هست -
بابونــــه سلام
این کار با تزریق دارو ها و استنشاق گاز بیهوشی انجام میشه و مهم ترین کاری که ما به صورت عملی میکنیم اداره راه هوایی مریض هست تعبیه یک لوله داخل نای یا تراشه مریض برای اینکه دارو های بیهوشی ایست تنفسی میدن و ما باید توسط دستگاه به بیمار نفس بدیم و حین عمل اکسیژن رسانی شوحفظ کنیم
همچنین پایش همه ی علائم حیاتی از جمله فشار ریت اصلاح دیس ریتمی ها اصلاح حجم داخل عروقی اصلاح تنفسی اصلاح اسیدوز و الکالوز تنفسی دادن خون به مریض و تصمیم گیری در لحظه در شرایط بحران وظیفه ماست
در اتاق عمل هم CPR وظیفه ماست یعنی اگه مریض در. حال عمل ایست قلبی تنفسی کنه کد بخوره جراح میتونه کاملا کنار واسته دست نزنه و وظیفه بیهوشیه که شرایط و استیبل کنهمرگ هم زیاد دیدم واکنشم اوایل بغض و گریه و ناراحتی بود الان متاسفانه برام عادی شده و برای شادی روح طرف دعا میکنم
تقریبا واسه همه ی کادر درمانی ها مرگ عادی شده.jahad.20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بابونــــه سلام
در اتاق عمل هم CPR وظیفه ماست یعنی اگه مریض در. حال عمل ایست قلبی تنفسی کنه کد بخوره جراح میتونه کاملا کنار واسته دست نزنه و وظیفه بیهوشیه که شرایط و استیبل کنهپس وجودتون داخل اتاق عمل مهم نیست، خیلی مهمه
فکر می کردم وظایف محدود تری داشته باشید(فقط کنترل وضعیت حیاتی بیمار)مرگ هم زیاد دیدم واکنشم اوایل بغض و گریه و ناراحتی بود الان متاسفانه برام عادی شده و برای شادی روح طرف دعا میکنم
تقریبا واسه همه ی کادر درمانی ها مرگ عادی شده.خب نظر و دیدگاهتون نسبت به مرگ قبل از اینکه وارد این رشته بشید و بعدش رو میشه بگین؟!
(برای من صحبت کردن با آدمایی که مرگ افراد رو میبینن و حالات اون لحظه فرد در حال مرگ،جالبه) -
بابونــــه
آخه مشکل اینجاس فقط پارسال یازدهم نهایی بوده
یعنی کلا یدونه نمونه سوال نهایی هست._.Zahra.K نهایی آره
ولی خب نمونه سوال هست
از شهرای مختلف و مدارس مختلف سطح بالا و متوسط و پایین -
حالا اون وسیله شبیه تبر عزرائیل چیه؟
لارنگوسکوپ اون و تو دهن بیمار میکنیم(وقتی بیهوش شد) باهش اپی گلوت و میدیم بالا و لوله تراشه رو میذاریم داخل نای