هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 نه
-
@Yuqi لیترالی فقط باید بخونی و سوال حل کنی ترجیحا هم از درسای آخر شروع کن اگر مغزت قبول می کنه از آخر به اول بخونی😂💔
-
@Yuqi لیترالی فقط باید بخونی و سوال حل کنی ترجیحا هم از درسای آخر شروع کن اگر مغزت قبول می کنه از آخر به اول بخونی😂💔
-
نمیدونم چرا امسال اینقدر استرس دارم
پارسال کمتر آماده بودم کاملا شب امتحانی میخوندم ولی خیلی آرومتر بودم و نمره هامم جز دو تا از درسام خوب شد
ولی امسال از قبل درسارو خوندم خیلی زود تموم میکنم شبا فقط برای مرور و نمونه سواله ولی هزار برابر بیشتر استرس دارم و سر همین خراب میکنم
نمیدونم چه جوری مدیریتش کنم و چیکار کنم دیگه -
نمیدونم چرا امسال اینقدر استرس دارم
پارسال کمتر آماده بودم کاملا شب امتحانی میخوندم ولی خیلی آرومتر بودم و نمره هامم جز دو تا از درسام خوب شد
ولی امسال از قبل درسارو خوندم خیلی زود تموم میکنم شبا فقط برای مرور و نمونه سواله ولی هزار برابر بیشتر استرس دارم و سر همین خراب میکنم
نمیدونم چه جوری مدیریتش کنم و چیکار کنم دیگه._.Zahra.K
دس رو دلم نذار
خودمو کشتم برا دینی
رفتم سر جلسه ی دور سوالارو نگا کردم دیدم ی سوال 1ونیم نمیره ای یادم نمیاد از همون لحظه همه چیو تموم شده دونستم کلن مغزم قفل کرد حتی چیزی ک 10 دیقه پیش تو حیاط مرور کرده بودم یادم نمیومد -
._.Zahra.K
دس رو دلم نذار
خودمو کشتم برا دینی
رفتم سر جلسه ی دور سوالارو نگا کردم دیدم ی سوال 1ونیم نمیره ای یادم نمیاد از همون لحظه همه چیو تموم شده دونستم کلن مغزم قفل کرد حتی چیزی ک 10 دیقه پیش تو حیاط مرور کرده بودم یادم نمیومد@د-ژ-م
وای دقیقاااا این دینی لعنتی انگار انرژیمو ازم گرفت
منم یدونه سوال تشریحیارو یادم نبود
یدونه تعریفو اشتباه نوشتم چون از روی سوال اشتباه خوندم آخر کار دو بار امتحانو چک کردم که اشتباه نکرده باشم ولی بدترین و مسخره اشتباهو کرده بودم
هعی هعی -
._.Zahra.K
دس رو دلم نذار
خودمو کشتم برا دینی
رفتم سر جلسه ی دور سوالارو نگا کردم دیدم ی سوال 1ونیم نمیره ای یادم نمیاد از همون لحظه همه چیو تموم شده دونستم کلن مغزم قفل کرد حتی چیزی ک 10 دیقه پیش تو حیاط مرور کرده بودم یادم نمیومد@د-ژ-م در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
خودمو کشتم برا دینی
من اگه تو سال اینجوری که برای دینی میخوندم درسامو خونده بودم برای هر درسم سه تا منبع زده بودم😑💔
هعی -
میدونم.
چقدر درک نشدی، چقدر ناامیدت کردن، چقدر تحمل کردی، چقدر زمان برد، چقدر اشک ریختی، چندبار بلند شدی و چقدر جنگیدی و چقدر همهچی سخت تر شد؛
ولی بازم ادامه بده. خسته نشو. هنوز مونده تا به جاهای خوبش برسی... -
اسم مکان مَفعِل، مَفعَل، مَفعَلة بُوَد
نانای اَفعَل و فُعلی
نانای اصغر و صغری
نانای اکبر و کبری
عزیزان حالا یک دو سه چهار بالا دو سه حالا
وای یادش بخیر... -
اقا - خانم Hhh Hh ممنون که در هر صورت پیاممو لایک میکنی . حس میکنم اعصابم اروم تر میشد کمتر حرص میخورم . در هر صورت ممنون .