هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
این روزا که همش داره با گریه میگذره
اونم به دلایل مختلف -
ازا نیکه عصبانیتشون رو سر من خالی میکنن خوشم نمیاد
-
کمتر از سه ماهه دیگه طرحم شروع میشه و من از بخشی که قراره توش کار کنم نه به خاطر استرسش و سختی کارش و نه حتی به خاطر اشتباهام بلکه به خاطر بودن کسایی که هیچ حقی به اشتباه کردن توعه تازه کار نمیدن سعی در یاد دادنش ندارن بلکه سعی در خورد کردنت دارن هراس دارم و میتونم متنفر باشم
دارن کاری میکنن به رفتن به بیمارستان نهم دی فکر کنم -
کمتر از سه ماهه دیگه طرحم شروع میشه و من از بخشی که قراره توش کار کنم نه به خاطر استرسش و سختی کارش و نه حتی به خاطر اشتباهام بلکه به خاطر بودن کسایی که هیچ حقی به اشتباه کردن توعه تازه کار نمیدن سعی در یاد دادنش ندارن بلکه سعی در خورد کردنت دارن هراس دارم و میتونم متنفر باشم
دارن کاری میکنن به رفتن به بیمارستان نهم دی فکر کنمjahad.20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
دارن کاری میکنن به رفتن به بیمارستان نهم دی فکر کنم
چرا نمیری تامین اجتماعی؟
طرحتون از ایناست که مثلن باید ان تا بیهوشی انجام بدین تا تموم شه یا باید ان ساعت شیفت بگذرونین؟
-
jahad.20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
چرا نمیری تامین اجتماعی؟
طرحتون از ایناست که مثلن باید ان تا بیهوشی انجام بدین تا تموم شه یا باید ان ساعت شیفت بگذرونین؟
-
mr.vinyzo تامین اجتماعی زیر نظر وزارت بهداشت نیست و نیروی طرحی نمیگیره
حتی نیروهای خودشم با آزمون جدای تامین اجتماعی وارد بیمارستان میشن نه با ازمون استخدامی -
jahad.20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
چرا نمیری تامین اجتماعی؟
-
mr.vinyzo گذروندن طرح که مدت داره
کلا طرح پیراپزشکان ۲۴ ماه یعنی دو ساله
کاراموزی هامون که الان میریم هم بر اساس روزه
یه برنامه اول ترم بهمون میدن و بر اساس اون برنامه تا اخر ترم باید شیفت اومده باشیjahad.20 بیا رشتخوار ...بهترین جاست نمیدونم بیمارستانش اومدی یا نه ولی من میگم برای پرستارا و ماما ها و هوشبرا بهترین جاست ...
خلوت هیچکی به هیچکی کار نداره ...بسیار هم چون خلوته باهم خوبن کادرش (همه اشنان نمیتونن بد باشن )اگه محدودیت تعداد نداری بیا رشتخوار چون فکر نمیکنم تو دوسال طرحت پنج بار هم بری اتاق عمل
-
-
چرا اینقدر امسال سلامت و بهداشت زود گذاشتن
-
jahad.20 بیا رشتخوار ...بهترین جاست نمیدونم بیمارستانش اومدی یا نه ولی من میگم برای پرستارا و ماما ها و هوشبرا بهترین جاست ...
خلوت هیچکی به هیچکی کار نداره ...بسیار هم چون خلوته باهم خوبن کادرش (همه اشنان نمیتونن بد باشن )اگه محدودیت تعداد نداری بیا رشتخوار چون فکر نمیکنم تو دوسال طرحت پنج بار هم بری اتاق عمل
mr.vinyzo از بقیه ی شهرها خبر ندارم
اما دوستی دارم که رشتخواره و میخواد تربت طرح بیاد نمیدونم میگفت نمیگیرن اتاق عملشون فعال نیست
یا هرچی....
چون راشد زاوه هم هست ولی اونم اتاق عملش فعال نیست نیرو نمیگیره
اگه بخوام دنبال راحتی باشم میرم نهم دی همه سزارین اونم با بی حسی تک و توک بیهوش میشن
من دنبال کار کردن بودم و نهم دی چیز خاصی یاد نمیگیرم ولی متاسفانه فضای امام حسین و اصلا دوست ندارم .... -
jahad.20 بیا رشتخوار ...بهترین جاست نمیدونم بیمارستانش اومدی یا نه ولی من میگم برای پرستارا و ماما ها و هوشبرا بهترین جاست ...