هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
منظورمم ماشین خریدن نبود.
منظورم این بود ماشینشو بده که برم تا خونهٔ شاگردم و بیام. -
فکر میکنی هزینهٔ اسنپ منو میدن مثلا؟
من چهارساله سرمو انداختم پائین مسیر چهار ساعته رو هرروز صبح رفتم دانشگاه و برگشتم. حتی یک بار نگفتم پول بدین من یه خونه بگیرم. یک بار نگفتم پول بدین من خوابگاه بگیرم. چون میدونم ندارن و سختشون میشه...و هزارتا مسئلهٔ دیگه که حتی نیازی نمیبینم بازگو کنم.
بعد اونوقت تو میای به من میگی درکی از شرایط نداری.
چی از من میدونی که به خودت همچین اجازهای میدی؟! -
ولی از اونور توقعا تا بینهایت. من اصفهان قبول شدم دولتی مامانم توی چشمام نگاه کرد گفت ازت راضی نیستم تهران قبول نشدی. با غم شنیدن این جمله که ته بیانصافیه، خود تو کنار میای؟! من اگه تهران قبول شده بودم اینا عمرا حتی پول اینکه فقط شهریهٔ خوابگاه منو بدن نداشتن.
بعد من درکی از شرایط ندارم؟! -
دفعهٔ بعدی که داری همینجوری یه جمله روی هوا میندازی، حداقل ببین چقدر طرفت رو میشناسی.
-
هعی...
-
کاش الان اونجا بودم
-
بگذریم...
یه ذره کمرنگ شدن بد نیست -
من مابین مجهولات زیادی زندگی میکنم...
-
همش هم بخاطر روابط بده بستونیه
اگه این همه قدرت دست پزشکا نبود
کسی از باقی پرسنل کادر درمان نمیومد جلوی دکتر خم و راست بشه
از رئیس جمهورش تا وزیرش گرفته، پزشکن
خو استغفرالله -
واقعا چی میشه وقتی مراعات دیگران رو میکنی پررو میشن؟!
کجای قاعده مشکل داره؟ نمیفهمم که تو اشتباهاً مدارا میکنی یا دیگرانن که پرتوقع میشن. -
همهچیز در او زیبا بود؛
حتی سکوتهای طولانی و چشمهای غمگینش. -
جدی
بیشتر شهرتی که پشت پزشکیه، بیشترش بخاطر همین قدرت و کاراییه که به پزشکا دادن
وگرنه پزشک عمومی صرفا بخواد طبابت کنه، اونقدرام درآمد نداره، نسبت به زجری که میکشه -
بله امان از دهانی که بیموقع باز شود.باید زد تو همون دهان.
-
mr.vinyzo
طرف میخواد بره خونهٔ مامانش که دوتا کوچه بالاتره، با ماشین باید بره.
بعد رفتار من غلطه؟
چی از من، خانوادهم و ۲۳ سالگی من میدونی که نظر کارشناسی صادر میکنی روی تودلی نوشتنم؟S.daniyal hosseiny واااا اقا دانیال !!!من هیچی از تو خانوادت و 23 سالگیت نمیدونم و نگفتم رفتار تو غلطه (جملشو دیدی بیار برام ) ولی اینو میدونم که اینجور مسائل تو خانواده هایی که پسر 18 تا 26 ساله دارن طبیعیه و گفتم رفتار های پدر شما هم طبیعیه (حتی نگفتم درسته)....ولی خانواده منم بابام وقتی میخواد ماشینو بده منی که هر دو سه هفته بیرون میرم و ازش میخوام بهم یه تیکه بارم میکنه که وقتشه خودت دست به کار شی یه ماشین برا خودت بگیری دعوا نداریم کهههه!!!
-
برگشته میگه من که میدونم چرا داری ریز ریز میخندی صفحه گوشیتو میبینم، گفتم ها؟، گفت منو که نپیچون، گفتم اصلا کار قشنگی نیست سرتو میکنی تو گوشی بقیه هاا، برگشت گفت نه من نگاه نکردم و اینا.