هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Gharibe Gomnam من ۳ و ۴
خیلی چیز بدیه کمالگرایی
نمیشه درستش کرد و باعث پسرفت میشهبابونــــه
من قبلا همه اینارو داشتم از بچگی
به مرور درستشون کردم
هنوز ۳ تاش باهامن -
بابونــــه
من قبلا همه اینارو داشتم از بچگی
به مرور درستشون کردم
هنوز ۳ تاش باهامنGharibe Gomnam بنظرم یه جورایی اگه جلوش وایسی درست میشه=/
ولی سخته -
عکسای فوتبالی تاپیک روح نواز رو که میبینم؛
دوست داشتم برم تو این حال و هوا
پر از اشک و لبخند و هیجان و ...
عالیییین🥲
خوب گفتن دربارش
دنیای فوتبال️
Hhh Hh واقعا از قشنگترین دوران زندگیم دورانی بود که تعصب استقلال میکشیدم :)) نمیدونم چرا دیگه اونطور که باید عاشق فوتبال نیستم ... یادمه با بردش سر از پا نمیشناختم و با باختش گریه میکردم و غذاهم نمیخوردم ... لباسشو میپوشیدم یه دنیای دیگه بودم وقتی فوتبال بازی میکردم همه فکر میکردن کلاس رفتم درحالی که از عشق بود همش ... خیلی دوس دارم مث قدیم بشم
-
عکسای فوتبالی تاپیک روح نواز رو که میبینم؛
دوست داشتم برم تو این حال و هوا
پر از اشک و لبخند و هیجان و ...
عالیییین🥲
خوب گفتن دربارش
دنیای فوتبال️
-
_ Reza _ اگه مجتبی جباری بمونه خیلی خوب میشه ولی نمیدونم چه مرضی هست همه دنبال سرمربی خارجیان
ولی فکر کنم خود جباری نمیخواد بمونه که به سرنوشت نکونام دچار نشه
حتی کریم باقری هم از نشستن رو نیمکت پرسپولیس امتناع میکرد
دوباره بازیاشو دنبال کن
البته این نسل جدید نمیتونه مث نسل قبل برات دوست داشتنی باشه ولی خب تو با بازیکن عاشق تیم نشدی که با نبود بازیکنای قبلی از عشقت کم بشه -
با هر چیز دلنشینی و مورد علاقه ای که یه مدت زیاد تماس داشته باشی باهاش، بهش وابسته میشی و دنیات میشه
مثلا یه مدت انیمه میدیدم، انقدر برام خوب و جالب بود که میخواستم داخل اون انیمه زندگی کنم
شاید مسخره به نظر برسه اما بنظرم واقعیه -
_ Reza _ اگه مجتبی جباری بمونه خیلی خوب میشه ولی نمیدونم چه مرضی هست همه دنبال سرمربی خارجیان
ولی فکر کنم خود جباری نمیخواد بمونه که به سرنوشت نکونام دچار نشه
حتی کریم باقری هم از نشستن رو نیمکت پرسپولیس امتناع میکرد
دوباره بازیاشو دنبال کن
البته این نسل جدید نمیتونه مث نسل قبل برات دوست داشتنی باشه ولی خب تو با بازیکن عاشق تیم نشدی که با نبود بازیکنای قبلی از عشقت کم بشهRamos9248 من از نسل آرش برهانی فرهاد مجیدی خسرو حیدری جواد نکونام رحمتی پاتوسی ... اینام واقعا با نبودشون حست به تیم اون حس قدیم نیست شایدم :))
حالا باید دنبال کنم بعد کنکور شاید مجدد مث قدیم شدمتوی اونور بازارم نسل قدیم رئال :)) مودریچ رونالدو راموس تونیکروس و ... اصن تیمو میبینی انگار رئال نیست نمیتونم هضم کنم فوتبالو بدون اینا
-
Ramos9248 من از نسل آرش برهانی فرهاد مجیدی خسرو حیدری جواد نکونام رحمتی پاتوسی ... اینام واقعا با نبودشون حست به تیم اون حس قدیم نیست شایدم :))
حالا باید دنبال کنم بعد کنکور شاید مجدد مث قدیم شدمتوی اونور بازارم نسل قدیم رئال :)) مودریچ رونالدو راموس تونیکروس و ... اصن تیمو میبینی انگار رئال نیست نمیتونم هضم کنم فوتبالو بدون اینا