هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
-
انسان با سختی عجین شده
با سختی کشیدنه که رشد می کنه ...
ان شاءالله که موفق باشید و نمرات خوبی بیارید@Alireza1111 باشه مرسی 🥲
-
چرا &
ن!
بخونی میشه -
6 نفر
3 نفر یا 5 نفر
گرایش شیمی تجزیه
یا شیمی الی و دارو
خیلیی باید مسلط بود و خوند
نمی دونم
یا یک راه دیگه -
-
داداشم سر تیزهوشان اینطوریه چرا باید شروع کنم به خوندن وقتی نمیدونم قبول میشم یا نه
اون وقت ری اکشن من:
:)))))))))))))) -
داداشم سر تیزهوشان اینطوریه چرا باید شروع کنم به خوندن وقتی نمیدونم قبول میشم یا نه
اون وقت ری اکشن من:
:))))))))))))))Narges_
واقعا ببخشید که ریپلای میزنم و یکم زیاد میشه
من خودم نهم تیزهوشان قبول شدم قبلشم غیر انتفاعی نسبتا خوبی از لحاظ درسی بودم
و باید بگم تیزهوشان واقعا افتضاحه معلما رسما هیچی حالیشون نیست(طرف یه روز جزوه نیاورده بود هیچی درس نداد چون به جز روخوانی از روی جزوه هیچی بلد نیست)
از این مدیر و کادر بدتر من تا حالا توی عمرم ندیدم
و خب وقتی تیزهوشان میری همه بچهها خوبن همه عالین و وقتی بین اینا قرار میگیری به شدت خودتو مقایسه میکنی و اعتماد بنفست میاد پایین و استرس زیادی میگیری در حالی که تو هم خوبی ولی فک میکنی نیستی
و خب دوره اولشم خیلی بدتره به خاطر فشار درسی وحشتناک زیاد رقابت بسیار بسیار زیاد و جو به شدت ناسالم(الکل و سیگار آوردن توی مدرسه بچه های ۱۳ ساله کلاس هفتمی!)
میخوام بگم که اگه قبول شد توی رفتن یا نرفتنش خیلی تحقیق کنید و در مورد شعبه هم با دقت اولویت هارو بزنین که شعبه ای رو بره که خوبه
مثلا توی اصفهان شعبه دوم فرزانگان به شدتتتت از اینجا بهتره و خب من اینو نمیدونستم و الویتمو یه جوری دیگه ای زدم -
قبلِ اون موقعیت از خود موقعیت سخت تره.
-
چرا تموم نمیشه...
-
قبلِ اون موقعیت از خود موقعیت سخت تره.
melancholy امام علی علیه السلام :
إِذَا هِبْتَ أَمْراً فَقَعْ فِیهِ فَإِنَّ شِدَّةَ تَوَقِّیهِ أَعْظَمُ مِمَّا تَخَافُ مِنْه
هرگاه از کاری ترسیدی، خود را به کام آن بینداز؛ زیرا ترس شدید از آن کار، دشوارتر و زیانبارتر از اقدام به آن کار است...
-
melancholy امام علی علیه السلام :
إِذَا هِبْتَ أَمْراً فَقَعْ فِیهِ فَإِنَّ شِدَّةَ تَوَقِّیهِ أَعْظَمُ مِمَّا تَخَافُ مِنْه
هرگاه از کاری ترسیدی، خود را به کام آن بینداز؛ زیرا ترس شدید از آن کار، دشوارتر و زیانبارتر از اقدام به آن کار است...
@Alireza1111 بله دقیقا...
-
چرا تموم نمیشه...
غم مخور آخر تمام آید به سر
سختی و محنت کند از دل گذر -
اینا یسری موجوداتن