هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@dr-bernosi می تونه آقا؛اما چون این ساعت یه جوری تنظیم شده و مقرره،تودل کسایی که امید براشون از اکسیژن برای نفس کشیدن،ضروری تره ،یه جورایی حالشونو بهتر میکنه؛
البته زندگی ۹۹%تکراره،۹۹%کلیشه اس!فصل ها،فرایندها،تولد ،مرگ،نوروز ،کریسمس!و و و همینه؛اما نوع نگاه ما اونو متفاوت میکنه!این ساعت ۰۰:۰۰هم می تونه به قول آقای joy ۲۰:۴۰
باشه.ولی واسه ما هایی که فاز روشن فکری رو با رد کلیشه ای بودن میگریم ،نه کسی مثه یه کودک سرطانی یا یه فردی که در فقر در حال غرق شدنهmahoor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-bernosi می تونه آقا؛اما چون این ساعت یه جوری تنظیم شده و مقرره،تودل کسایی که امید براشون از اکسیژن برای نفس کشیدن،ضروری تره ،یه جورایی حالشونو بهتر میکنه؛
البته زندگی ۹۹%تکراره،۹۹%کلیشه اس!فصل ها،فرایندها،تولد ،مرگ،نوروز ،کریسمس!و و و همینه؛اما نوع نگاه ما اونو متفاوت میکنه!این ساعت ۰۰:۰۰هم می تونه به قول آقای joy ۲۰:۴۰
باشه.ولی واسه ما هایی که فاز روشن فکری رو با رد کلیشه ای بودن میگریم ،نه کسی مثه یه کودک سرطانی یا یه فردی که در فقر در حال غرق شدنهشما از کجا میدونین یکی از ما که بقول شما بنظر روشن فکریم همون فرد سرطانی نباشیم؟
-
mahoor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
باشه.ولی واسه ما هایی که فاز روشن فکری رو با رد کلیشه ای بودن میگریم ،نه کسی مثه یه کودک سرطانی یا یه فردی که در فقر در حال غرق شدنهشما از کجا میدونین یکی از ما که بقول شما بنظر روشن فکریم همون فرد سرطانی نباشیم؟
-
@dr-bernosi می فهمم شما چی می فرمایین؛
من افرادی که سختی های زندگی حتی فرصت تامل و کشف مسائلی مثه کلیشه رو نداشتن رو مد نظرمه؛کسایی که باهر صورتی باید بهشون امید بدیم؛mahoor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من افرادی که سختی های زندگی حتی فرصت تامل و کشف مسائلی مثه کلیشه رو نداشتن رو مد نظرمه؛کسایی که باهر صورتی باید بهشون امید بدیم؛زندگی برای همه در یه حد سخته
خودت انتخاب میکنی که درجشو ببری بالا یا نه -
من افرادی که سختی های زندگی حتی فرصت تامل و کشف مسائلی مثه کلیشه رو نداشتن رو مد نظرمه؛کسایی که باهر صورتی باید بهشون امید بدیم؛زندگی برای همه در یه حد سخته
خودت انتخاب میکنی که درجشو ببری بالا یا نه -
@dr-bernosi درسته ولی برای یه کودک یا کسی که از چپ و راست بریده نه
چرا
هرکسی یه قدرتی داره -
@dr-bernosi درسته ولی برای یه کودک یا کسی که از چپ و راست بریده نه
چرا
هرکسی یه قدرتی داره -
شب خوش دوستان
-
شب خوش دوستان
-
شب خوش دوستان
-
@m-an آها...آخه یه سری چیزا نظریه؛یعنی هر کس می تونه با دید خودش به اونا نگاه کنه؛یاد دادنی یا تحمیلی نیست
-
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
Vezra
من که نبودم تازه اومدماره نبودی ببینی عزیزم
اینقد صحبت کردیم ک نگو...