هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
آیا میتونم جزوه دفاع رو بنویسم بعد بخوابم؟
-
Comrade میدونم باو سینا جان (وگرنه خنده ام نمیومد)
یه بار برو سمت یکی که بنظرت جالب میاد بعد شروع کن باهاش صحبت کردن یهو بگو داستان زندگی ات را بگو من گوش میدم فقط
تموم که شد بگو بمولا -
هویججج من خودم جزو کسایی هستم که درمورد کودکی دوستام ازشون سوال میکنم ( جالبه که همه شون هم با شور و اشتیاق تعریف میکنن )
-
مثلا من یه دوستی داشتم درمورد هرینه و قسمت و اینا خیلی حرف میزد من فکر کردم وضع مالیش خوب نیست خیلی عذاب وجدان داشتم خیلی خودم رو تخریب میکردم جلوش ولخرجی نمیکردم بخاطرش کافه نمیرفتم جاهای بدون هزینه میرفتیم
بعدا فهمیدم نه بابا طرف صرفا خسیسه
یه بار قرار بود مادرش بیاد سراغش به مادرش گفته بود یه جای دور پارک کن که کسی نبینتت من از سر کنجکاوی رفتم دیدم مادرش یه خانم متشخص با مقنعه بود کارمند ماشین شون هم خوب بود
یعنی حتی دوست نداشت درمورد خوانواده اش بدونیم -
بنده زاده شدم برای پاره شدن توسط درس
هی بخون هی نشه -
هویججج همم درمورد این خاطره که گفتید احتمالا طرف علاوه بر خسیس بودن کمبود عزت نفس هم داره ( یا اعتماد به نفس )
حصار سابق
نه صرفا آدم مرموزی بود به من گفته بود میخوام برم سفر ولی رفته بود رو عمل کنه من زنگ زدم جاهایی مه توی تهران بهش خوش میگذره رو معرفی کردم با ذوق
حتی اونموقع بهم نگفت
قبل از اینکه برگرده خرم اباد پیام داد سرما خوردم نیای پیشم من گفتم نه عزیزم بغلت میکنم دلم برات تنگ شده با شوخی و اینا
ولی آره میخواستم من دستم نخوره به بینیش ( ماسک زده بود) یه بار اتفاقی متوجه شدم چسب روی بینیشه -
حصار سابق در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
تموم که شد بگو بمولا
متود استاد حصار، حتما یادداشت برداری میکنم
.
-
هویججج پیدا کردن دوست بمولا نه به شانسه نه به عرضه
(ریوم اینو از کجا در آوردید بمولا عرضه یعنی چی)
شاید روش متفاوتی باید بروید اینبار؟ -
بحث دوست شد یاد یه بنده خدایی افتادم که سر یه قضیه ای ظاهرا خیلی زدم توی ذوقش، چتامون رو میخوندید قشنگ حس میکردید فیلم هالیوودیه XD.
-
هویججج من با پیام های شما خیلی انرژی میگیرم. دیدگاهتون نسبت به زندگی حتی نظر من رو هم نسبت به بعضی چیز ها عوض کرد. متوجه شدم من خیلی سخت میگیرم، اوقات رو به کام خودم تلخ میکنم. در صورتی که دنیا زیبایی های خودش رو هنوز داره ولی من چشم دوختم به اون نقطه تاریک. مطمئنم با این روحیه خیلی راحت تر از بقیه میتونید از پس موانع بربیایید و البته با حداقل تلفات روحی.
-
به هر حال این اوضاعی است که میبینید و تفسیر لازم ندارد، ما هم میسوزیم و میسازیم، قسمتمان این بوده یا نبوده دیگر اهمیت ندارد.
سگ بریند بر قسمتمانهویججج یا خدا