هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
شده آیا که دلت برای گیم نت تنگ شود؟؟ 
  برای شرط بندی های سر کیک نوشابه اش تنگ شود؟ برای شرط بندی های سر کیک نوشابه اش تنگ شود؟
 برای سیتی و تروریست شدن ها تنگ شود؟ 
 برای m4 تنگ شود؟ 
- 
- 
-HeLiUm در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: joy ظهر یع بار گفدم کع خوبعم . دائماً یکسان باشد حالِ شما؟ NEGAARINN در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: -HeLiUm در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: joy ظهر یع بار گفدم کع خوبعم . دائماً یکسان باشد حالِ شما؟  
- 
@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: #اولین_هدیع از کسی که اصلا فکرشو نمیکردم   مرسی که هستی #بهترین مرسی که هستی #بهترینخب چی هست 
 کیک هم به ما بدین 
 بچه ها نوبت واسین کتابایی که خیلی نیاز داشتم بهشون و چون نداشتموشون از رو پی دی اف میخوندم و چشام فوق العاده اذیت میشد  کیکم نخریدم تاحالا ی بار خریدم فقط  شرمنده شرمنده  فک کنم کیک خوبی باشه   
- 
- 
-HeLiUm در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: joy ظهر یع بار گفدم کع خوبعم . وای خدا چه جواب خوبی  
 چرا اینقد تو خوبی اخه  Vezra در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: -HeLiUm در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: joy ظهر یع بار گفدم کع خوبعم . وای خدا چه جواب خوبی  
 چرا اینقد تو خوبی اخه     انگار دلتون پر بوده از من انگار دلتون پر بوده از من 
- 
-HeLiUm در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: joy ظهر یع بار گفدم کع خوبعم . آدم متعادلی هستی استاد 
 وقتی از من میپرسند خوبی؟
 میگم: الان؟؟؟؟
 یا
 الان؟؟
 در این حد وضعیت بحرانی میشه برای من در یک لحظه... 
- 
-HeLiUm در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: joy ظهر یع بار گفدم کع خوبعم . وای خدا چه جواب خوبی  
 چرا اینقد تو خوبی اخه  Vezra در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: -HeLiUm در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: joy ظهر یع بار گفدم کع خوبعم . وای خدا چه جواب خوبی  
 چرا اینقد تو خوبی اخه  خیلی دوسش میدارم  
- 
 چرا اینقد تو خوبی اخه  
- 
 فک کنم کیک خوبی باشه   @dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  فک کنم کیک خوبی باشه   ناخنک نزنین تا تقسیمش کنم   
- 
Vezra در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: -HeLiUm در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: joy ظهر یع بار گفدم کع خوبعم . وای خدا چه جواب خوبی  
 چرا اینقد تو خوبی اخه  خیلی دوسش میدارم  @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Vezra در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: -HeLiUm در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: joy ظهر یع بار گفدم کع خوبعم . وای خدا چه جواب خوبی  
 چرا اینقد تو خوبی اخه  خیلی دوسش میدارم  منم 

|
 |

شعردانه
شعردانه