هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
بازم مجدد:
https://www.karzar.net/231116
درخواست تعویق کنکور سراسری تیر
آیلین در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بازم مجدد:
کارزار نمیخواد،مجبورن بندازن عقب
-
اگه تلگرام و اینستاگرام رو نمیبستن
:| از هجوم اخبار بد، احتمالا تا اخر جنگ، یوزلس میموندم تو امور روزانه ام -
این بله
چه باحاله
الان رفتم داخلش
میبینم هرچی مرسوله پستی داشتم، برام کد رهگیریش رو فرستاده
استعلام کالابرگ، و سهام عدالت هم داره
سو کیوت -
نقطه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Miss.Joker حالا که داری رسیدگی میکنی مبین هم سر رات ببر یه مدت بستری بشه... ولی تختهاشون پیش هم نباشه، خودت میدونی فاجعه میشه
مبین؟ مبینو تیمارستانم گردن نمیگیره moBn
Miss.Joker در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
نقطه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Miss.Joker حالا که داری رسیدگی میکنی مبین هم سر رات ببر یه مدت بستری بشه... ولی تختهاشون پیش هم نباشه، خودت میدونی فاجعه میشه
مبین؟ مبینو تیمارستانم گردن نمیگیره moBn
دیروز پریروز که تیمارستان کرمانشاه رو زده بودن شایعه شده بود بیماراش فرار کردن، یکی پستشو واسم فرستاده بود که: عع آزاد شدی.
نمیدونم این حجم از آدم دلقک کی وقت کردم دور خودم جمع کردم. -
ندادی.
-
بازم مجدد:
کارزار نمیخواد،مجبورن بندازن عقب
ari_14
آره درست میگی
گفتن فردا می خوان تیم قطعی بگیرن
با توجه به ایشون که شنبه گفتن همون 5 و 6 ام هست( رئیس سازمان سنجش آموزش کشور تاکید کرد: سازمان سنجش برنامهریزیهای لازم را انجام داده و مشکلی برای برگزاری آزمون سراسری در زمان مقرر اعلامی نداریم. برخی هماهنگیها در سطوح شبکه ملی اجرا و حفاظت آزمون انجام و بخشی نیز در دست انجام است.)ممکنه بعضیا فردا بگن که تا دو هفته دیگه همه چی عادی میشه و برگزار می کنیم کنکورو...از این افراد پیدا میشه که درک نمی کنن دورو برشون چیه
به همین جهت محکم کاری عیبی نداره
الان حرف بزنیم بهتر از این که فردا بگن طبق روال برگزار میشه و دوباره هفته بعد بیان حرفشونو عوض کنن
عملا فقط ما ضرر می کنیم
ولی صدی به نود فردا تصمیم به عقب انداختنش میکنن...تصمیم نداشتم اینقدر پر حرفی کنم ولی اینجور شد
-
ari_14
آره درست میگی
با توجه به ایشون که شنبه گفتن همون 5 و 6 ام هست( رئیس سازمان سنجش آموزش کشور تاکید کرد: سازمان سنجش برنامهریزیهای لازم را انجام داده و مشکلی برای برگزاری آزمون سراسری در زمان مقرر اعلامی نداریم. برخی هماهنگیها در سطوح شبکه ملی اجرا و حفاظت آزمون انجام و بخشی نیز در دست انجام است.)ممکنه بعضیا فردا بگن که تا دو هفته دیگه همه چی عادی میشه و برگزار می کنیم کنکورو...از این افراد پیدا میشه که درک نمی کنن دورو برشون چیه
الان حرف بزنیم بهتر از این که فردا بگن طبق روال برگزار میشه و دوباره هفته بعد بیان حرفشونو عوض کنن
عملا فقط ما ضرر می کنیم
ولی صدی به نود فردا تصمیم به عقب انداختنش میکنن...تصمیم نداشتم اینقدر پر حرفی کنم ولی اینجور شد
ari_14
آره درست میگی
عملا فقط ما ضرر می کنیم
دقیقا..
امیدوارم بهترین تصمیم بگیرن
نه بابا عزیزم این چ حرفیه️
-
کیمیا دارو رو زد
قرصی که من برا معدم میخورم از اون شرکته(:
خدایا خودت این جنگو تموم کن و ختم بخیرش کن
هر جنگی آثار مخربی داره