هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Michael Vey
ما یه گروه زدیم جمعهها فیلم ببینیم، تو پایهای؟S.daniyal hosseiny عه کجاست؟
آوری -
S.daniyal hosseiny عه کجاست؟
آوریMichael Vey
عضوت کردم -
ای بابا
من که دارم راحت اینجا پیام میفرستم
چرا بالای کرومم زده اتصال اینترنتی ندارید -
Michael Vey
عضوت کردمS.daniyal hosseiny تنکیوو
-
f.nalist البته بعنوان کسی که ترم اولم ترم بشدت کوتاه و سنگین و پرفشاری بود، با اینکه طولانی بود مشکلی نداشتم
ولی اینکه پر از حاشیه بود و تعطیلی و حتی الانشم نا تمامه.... خیلی مزخرفه..Michael Vey
من اوایل فکر میکردم ترم که طولانی باشه استادا کامل سرفصلارو بررسی میکنن فرصت مطالعه زیاده و....
ولی با فشارهای الکی بعضی از اساتید و از اون طرف لغوکردن های متعدد برخی اساتید دیگه عملا این اتفاق نیفتاد و خیلی اذیت شدیمپیرمون سر 22 جلسه عملی آناتومی در اومد پر از تنش و فشار و استرس
-
ای بابا
چرا بالای کرومم زده اتصال اینترنتی نداریدMichael Vey
درواقع اتصال به سایتای خارجی رو قطع کردهن.
سایتای داخلی کار میکنن.
ولی مثلا جستجو بزنی توی گوگل هم چیزی بالا نمیاد. -
Michael Vey
من اوایل فکر میکردم ترم که طولانی باشه استادا کامل سرفصلارو بررسی میکنن فرصت مطالعه زیاده و....
ولی با فشارهای الکی بعضی از اساتید و از اون طرف لغوکردن های متعدد برخی اساتید دیگه عملا این اتفاق نیفتاد و خیلی اذیت شدیمپیرمون سر 22 جلسه عملی آناتومی در اومد پر از تنش و فشار و استرس
f.nalist ببین من فهمیدم کلا فرصت مطالعه زیاد نیست
برای همین نباید درگیر جزئیات شی
یه سری کلیات خیلی کمک کننده ترن برای یه سری درساولی جدای اون زندگی تو ایران هیچوقت بی حاشیه نبوده
من دارم خدا خدا میکنم فقط این وضعیت تموم شه همه دوستا و بچه هارو باز ترم بعد صحیح و سالم ببینم...
-
Michael Vey
درواقع اتصال به سایتای خارجی رو قطع کردهن.
سایتای داخلی کار میکنن.
ولی مثلا جستجو بزنی توی گوگل هم چیزی بالا نمیاد.S.daniyal hosseiny اووه که اینطور
هوم... -
عملا بخاطر این وضعیت اینترنت نه میشه درس خوند برای امتحان مجازی
نه میشه درس خوند برای امتحان حضوری
افتضاحه وضعیت
تلاشمون برای مجازی شدن امتحانا بی فایدهست -
f.nalist ببین من فهمیدم کلا فرصت مطالعه زیاد نیست
برای همین نباید درگیر جزئیات شی
یه سری کلیات خیلی کمک کننده ترن برای یه سری درساولی جدای اون زندگی تو ایران هیچوقت بی حاشیه نبوده
من دارم خدا خدا میکنم فقط این وضعیت تموم شه همه دوستا و بچه هارو باز ترم بعد صحیح و سالم ببینم...
Michael Vey آره واقعا من اینو تو بعضی امتحانا به چشم دیدم یهو صد اسلاید رو یه خلاصه ده صفحه ای ازش میخونی خیلی مفیدتره تا اینکه کل اون اسلایدارو ببری زیر ذره بین
آره واقعا اولای ترم یادمه حاشیه سر کمبود گاز بود الان هم جنگ کل این اتفاقا تو یه ترم
دانشگاه ما مثل بازی های ps4 میمونه هر ترم یه دونه باس داره صرفا همه از اول ترم میرن به جنگ اون و باقی واحدارو واگذار میکنن به دوران فرجه و این خیلی مسخره اس و لزوما در ترم ما درسی که در همه دانشگاه ها سخته سخت نیست
-
ای بابا
چرا بالای کرومم زده اتصال اینترنتی نداریدMichael Vey
انگار سایت های خارجی کار نمیکنه🥲
و فیلترشکن و تلگرام -
همراه اول باز ملی شد
-
Michael Vey
و فیلترشکن و تلگرام -
سرم درد میکنه
-
درس بخون درس بخون
-
Michael Vey آره واقعا من اینو تو بعضی امتحانا به چشم دیدم یهو صد اسلاید رو یه خلاصه ده صفحه ای ازش میخونی خیلی مفیدتره تا اینکه کل اون اسلایدارو ببری زیر ذره بین
آره واقعا اولای ترم یادمه حاشیه سر کمبود گاز بود الان هم جنگ کل این اتفاقا تو یه ترم
دانشگاه ما مثل بازی های ps4 میمونه هر ترم یه دونه باس داره صرفا همه از اول ترم میرن به جنگ اون و باقی واحدارو واگذار میکنن به دوران فرجه و این خیلی مسخره اس و لزوما در ترم ما درسی که در همه دانشگاه ها سخته سخت نیست
f.nalist ببین برای فیزیولوژی اصلا بجز خلاصه هیچی خوب نیست
هر خلاصه ایم نه ها.. باید جدید باشه از اون حائزه بود چی بود اون
ولی برای بیوشیمی و آناتومی هنوز خودمم روشی نیافتمدر حال جستجوئم
-
Michael Vey
و فیلترشکن و تلگرامHhh Hh هیچی کار نمیکنه..
آدم باید از قبل تو کروم صفحه سایتایی که میخواد رو باز کنه تا مثل الان گرفتار نشه که نمیشه حتی ی سرچ ساده کرد -
بی صدا
-
f.nalist ببین برای فیزیولوژی اصلا بجز خلاصه هیچی خوب نیست
هر خلاصه ایم نه ها.. باید جدید باشه از اون حائزه بود چی بود اون
ولی برای بیوشیمی و آناتومی هنوز خودمم روشی نیافتمدر حال جستجوئم
Michael Vey
بیوشیمی و آناتومی نیازمند یه دستگاه صد اسب بخاره که حفظش کنی انگار
هی میگن نه ببین قلق داره فلان داره