هرچی تودلته بریز بیرون۶
- 
Galadriel 
 عه سلام گلادریل
 سائورون کجاست؟
 پ.ن : یعنی تو هم معرفی کن  والا نمیرسم بیام الانم به زور اومدم   
- 
amir ahmadi تلگرامت وصل شد؟ 
- 
Galadriel 
 عه سلام گلادریل
 سائورون کجاست؟
 پ.ن : یعنی تو هم معرفی کن  والا نمیرسم بیام الانم به زور اومدم   اهورا در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: والا نمیرسم بیام الانم به زور اومدم   افرین من نقطه مقابل توام 
 بااینکه کلی کار دارم ولی دارم وقتمو تلف میکنم و ازش لذت میبرم 
- 
Infinitie. A در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Miss.Joker در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Infinitie. A در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Miss.Joker در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Infinitie. A در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Miss.Joker در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Infinitie. A در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Miss.Joker در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: ناجیِ پروکسیم خوابه 
 بسه دیگه، چرا بیدار نمیشی 0-0ftm  پروکسی میخوای؟ اره، رایتل یا وای فای بهت نمیدم  🫡 🫡هار هار هار 
 میدادی هم نمیخواستمهع کی بهت میداد اصن   برو نبینمت، دلقک    یه دلقک متصل>>>>>>فاطی عاطی یه دلقک متصل>>>>>>فاطی عاطیچقد دوست داشتم 
 چقد لذت بردم
 آخیش
 اصن ...
 آخیششش
 پست سال فروم...amir ahmadi 
 سلطاننن
- 
Infinitie. A در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Miss.Joker در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Infinitie. A در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Miss.Joker در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Infinitie. A در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Miss.Joker در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Infinitie. A در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Miss.Joker در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: ناجیِ پروکسیم خوابه 
 بسه دیگه، چرا بیدار نمیشی 0-0ftm  پروکسی میخوای؟ اره، رایتل یا وای فای بهت نمیدم  🫡 🫡هار هار هار 
 میدادی هم نمیخواستمهع کی بهت میداد اصن   برو نبینمت، دلقک    یه دلقک متصل>>>>>>فاطی عاطی یه دلقک متصل>>>>>>فاطی عاطیچقد دوست داشتم 
 چقد لذت بردم
 آخیش
 اصن ...
 آخیششش
 پست سال فروم...amir ahmadi در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Infinitie. A در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Miss.Joker در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Infinitie. A در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Miss.Joker در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Infinitie. A در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Miss.Joker در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Infinitie. A در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Miss.Joker در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: ناجیِ پروکسیم خوابه 
 چقد لذت بردم
 آخیش
 اصن ...
 آخیششش
 پست سال فروم...عقده ای بدبخت: 
- 
amir ahmadi 
 دایی سائورون بود 
 ث
- 
وایییییی من اون نتی که برای دانلود فیلم گرفتم برای سیم کارت ۲ 
 ولی اون به پروکسییییی وصل نمیشهههههههههه
 اعصابم خورده
- 
نقطه 
 خداروشکر خوبه همه چی جز وضعیت هممون که اونم درست میشه له امید حق علیه باطل درگیر درس و کار و زندگی و... 
- 
Galadriel 
 بههه صیفوریییلامصب من الان یادم افتاد هنوز تلگرام تو رو جواب ندادم 
 الان با چه روییی باهات حرف بزنم؟  
- 
amir ahmadi در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: نقطه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: amir ahmadi تلگرامت وصل شد؟ الان نه یجوری گفتی دلم خنک شد فکر کردم خودتم دلقک دائم المتصلی  
- 
lO_Ol در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: GharibehGomnam2 
 آخه اخبارم از تلگرام میدیدم  
 کاش درست شه تا فردا 🥲زودتره 
 نگران نباش
 فقط بهت نمیگم چه موقعست که ذوق مرگ نشیInfinitie. A 
 بی مزه
- 
کانال فیلم اینا تو روبیکا کسی داره؟     
- 
 میدادی هم نمیخواستمهع کی بهت میداد اصن   برو نبینمت، دلقک    یه دلقک متصل>>>>>>فاطی عاطی یه دلقک متصل>>>>>>فاطی عاطیدلقک متصل خودتو میگی دیگه؟ همین که میدونی دلقکی کافیه Miss.Joker در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Infinitie. A در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Miss.Joker در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Infinitie. A در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Miss.Joker در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Infinitie. A در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Miss.Joker در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Infinitie. A در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Miss.Joker در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: ناجیِ پروکسیم خوابه 
 میدادی هم نمیخواستمهع کی بهت میداد اصن   برو نبینمت، دلقک    یه دلقک متصل>>>>>>فاطی عاطی یه دلقک متصل>>>>>>فاطی عاطیدلقک متصل خودتو میگی دیگه؟ همین که میدونی دلقکی کافیه هرچی میخوای بگو 
 بسوز که الان از تلگرام اومدم 
- 
Infinitie. A ایرانیالاصل دلقک متصل    
- 
_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: غریب شدم اینجا  ️ ️
 من مانده ام تنهای تنها ...حالا من همیشه غریبیم میشد اینجا اینبارو شما   
- 
Infinitie. A گمشو من همین که گوگلم وصله برام کفایته... تلگرامم کاری داشته باشم به فاطی جونم میگم  
- 
اهورا الان عاطی و ابوالفضل هستن Infinitie. A Miss.Joker تایید کنید نقطه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: اهورا الان عاطی و ابوالفضل هستن Infinitie. A Miss.Joker تایید کنید کذبه 
- 
تلگرام میخوام  

|
 |

شعردانه
شعردانه