هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هر که شود صید عشق کی شود او صید مرگ؟!
- مولانا
-
zeinab dehghani
موقعشو بگو من برم موقعش بیام -
zeinab dehghani
موقعشو بگو من برم موقعش بیامlO_Ol در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
zeinab dehghani
موقعشو بگو من برم موقعش بیامنه نه باش
یهویی میشه -
هر که شود صید عشق کی شود او صید مرگ؟...
اینو وحید تاج به زیباترین شکل ممکن اجرا میکنه
حقیقتا روح نواز -
اهورا ولی ببین اون موقعی که فهمیدم من خـــــیـــــــــلـــــــی ذوق کردم واستونا خیلی اصلا خیلی خبر خوشحال کنندهای بود🥹🥹🥹
من بهم گفتن تو اکیپ بنظرت کیا باهماند؟ بعد با خودم گفتم کلا ۴تا پسر که بیشتر نداریم اون۳تا که کلا خل و چل اند کی اصلا قبولشون میکنه
موقرشون تو بودی و بعد دیگه طرف مقابلتو سریع حدس زدم... بعد سجاد ببین هی یادم میومد یه سری خاطرات و اینطور میشدم که عههه برا همین اینجوری بود... برا همین فلان شد... پس بگو چرا...🥹🥹
من؟ من که دارم میگم که هیشکی نیستش که بیاد... اگه در آینده هم وجود داشته باشه... اینقدر دیر نیاد که موهام و دندونام هر رنگ بشن
نقطه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اهورا ولی ببین اون موقعی که فهمیدم من خـــــیـــــــــلـــــــی ذوق کردم واستونا خیلی اصلا خیلی خبر خوشحال کنندهای بود🥹🥹🥹
من ببمبهم گفتن تو اکیپ بنظرت کیا باهماند؟
حالا کی بهت گفت؟
موقرشون تو بودی
0-0ftm در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
موقرشون تو بودی
میترا
از توقع نداشتم همچین جمله ایومیترا منم با فاطمه موافقم هم از تو بعید بود هم از تو بعید بود
هم اون جمله از من بعید بودو بعد دیگه طرف مقابلتو سریع حدس زدم... بعد سجاد ببین هی یادم میومد یه سری خاطرات و اینطور میشدم که عههه برا همین اینجوری بود... برا همین فلان شد... پس بگو چرا...🥹🥹
تغریبا همه همین حسو داشتن
خیلیا هم از این موضوعات میفهمیدن قبل اینکه ما بگیممن؟ من که دارم میگم که هیشکی نیستش که بیاد... اگه در آینده هم وجود داشته باشه... اینقدر دیر نیاد که موهام و دندونام هر رنگ بشن
داری چرت میگییی
چیکارا کردی؟ -
ری اکشن میترا نسبت ب بیفور افترم شد« چهره بالغی داری» و اصلا توجه نکرد ب تغییراتم
-
اینکه مامانم بعد از این همه سال جرئت اینو پیدا کرده که بشینه پشت ماشین و از اون گواهینانهایی که این همه ساله فقط خاک خورده؛ استفاده کنه، عمیقا مایه دلگرمی منه.
-
برای مژه هم چیزی میشناسی؟
-
من ببمبهم گفتن تو اکیپ بنظرت کیا باهماند؟
حالا کی بهت گفت؟
موقرشون تو بودی
0-0ftm در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
موقرشون تو بودی
میترا
از توقع نداشتم همچین جمله ایومیترا منم با فاطمه موافقم هم از تو بعید بود هم از تو بعید بود
هم اون جمله از من بعید بودو بعد دیگه طرف مقابلتو سریع حدس زدم... بعد سجاد ببین هی یادم میومد یه سری خاطرات و اینطور میشدم که عههه برا همین اینجوری بود... برا همین فلان شد... پس بگو چرا...🥹🥹
تغریبا همه همین حسو داشتن
خیلیا هم از این موضوعات میفهمیدن قبل اینکه ما بگیممن؟ من که دارم میگم که هیشکی نیستش که بیاد... اگه در آینده هم وجود داشته باشه... اینقدر دیر نیاد که موهام و دندونام هر رنگ بشن
داری چرت میگییی
چیکارا کردی؟اهورا بترکی سجاددددد
میترا نمیدونست؟؟؟؟ -
هویججج نه مال من نمی ریزه خداذوشکر
ولی پرپشت تر بود بهتر بود
-
قرار بود تابستون برای موهام برم مزو
جنگ شد -
شورا صنفی میگه که دانشگاه میخواد اعلام کنه از ۵ تیر انجام کارهای فارغ التحصیلی تو گلستان باز میشه
و من از این خبر خشنودم اگه واقعی باشه^^ -
هویججج واای🥲