هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
_ Reza _ کنکور مجدد و این حرفا
-
هویججج ما چی پس؟ فقط جهاد خانوم؟
-
officer k شما چه دلت پره حالا
-
Nilay در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
amir ahmadi چرا خب
یه جوونو سرگرم میکنید تازه ثوابم دارهفرستادم که
تو همون پیام
پایین ترش بودamir ahmadi عه راست میگید
️
فکر کنم اشتباه گفتم جوون نیستم
کهولت سن باعث ضعیفی چشمم شده
مرسی -
officer k واااا چرا خب :/// فرقی نداره بخدا
چون پرستاری مدرکمحور نیست کلا -
jahad_121 خییلی باحالهه
چقدر هیجان انگیززMichael Vey
️
دیگه شیمی هست و خطر سرطان
بعد جالبیش اینه اکثرا بچها بالاتر ما موهاشون کم شده
نمی دونم شایدم ژنتیکی این طور بودن که دیدمشونولی چیزی که بهش رسیدم خیلییی شیمی ها ریلکس و اروم اند چه دانشجو ها دکتر ها چه استادید خیلی بالاترمون (اینو در مقایسه با استاد ها بخش ها دیگه میگم ریاضی ها و مهندسی ها و..)
مثلا
انگار نه انگار طرف دانشمند بود رفتم ازش سوال بپرسم خیلی اروم با حوصله به حرف هام گوش می داد و جوابم می داد یا استاد ها آزمایشگاه مون اونا مراحل توضیح می دادن برامون رلیکس می نشستن حرف می زدن باهم یا بعضا استاد اصلی مون می رفت دفتر آزمایشگاهکاری نداشت ما چ می کنیم
حتی کارگاه کرم سازی یا مایع ظرف شوییی هم شرکت کردم خانم دکتر یعنی اون استاد فقط مواد نوشت روتخت و توضیح داد و گفت کار می سپارم به خودتون شروع کنید
بعدم با بقیه استادا و داشنجو ها دکتر گرم تعریف شدنبعد واقعا خیلی سنگین نن درسا و هرچی بریم جلو تر آزمایشگاه و.. ما اولا خیلی جوش می زدیم خیلی اذیت می شدیم
اینا رو دیدم انقدر اروم دیگه منم گفت هرچی راحت تر بگیریم بهتر واقعا م بهتر جواب داد درسته مهم بود و سخت اما دیدم ریلکس و اروم باید رفت تو دل کارنمی دونم چطور بگم دیدی میگن طرف بیخیال عالم و ادمه؟! اینا تو درس ها بهمون خیلی سخت می گرن ها ولی همیشه اروم دنیا اب ببر هم مهم نیست انگار براشون
شایدم از تجربه ها زیادشون فهمیدن زیاد نباید سخت گرفت.ببخشید پر حرفی کردم
-
نبودت حس میشه=)
-
Maaah
حداقل شهریه نمیده -
amir ahmadi عه راست میگید
️
فکر کنم اشتباه گفتم جوون نیستم
کهولت سن باعث ضعیفی چشمم شده
مرسیNilay در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
amir ahmadi عه راست میگید